Jel ste vi sve uzele obloge za krevetice? Meni su oni preslatki no cini mi se da ih se bas ne preporucuje pa se malo bojim. https://www.google.hr/amp/s/miss7mama.24sata.hr/amp/beba/obloge-za-djecje-krevetice-ubijaju-djecu-3683
Sto vise googlami nase i strane stranice, sve se vise bojim tih obloga
Petra tigrovu mast mu ja namazem iza izmedu lopatica i ispred bas na podrucje pluca...i oblog od svinjske masti topao...mada uz sve i dalje kaslje..nisam pametna al no probaj
LoSa kako sad ta ogradica, zavezana, fiksirana, ubije bebu koja se ne mice jer tako male bebe se jos ne okrecu niti kotrljaju ... moj je imao tu oblogu i dan danas mi nije jasno kako bi to moglo nastetit bebi? Kuzim i jastuk i deke pa cak i igracke ali to fiksirano...ne kuzim...a i djecu treba provjeravat jel (bar ja to radim) i nikad mu nisam zatvarala vrata bas da cujem svaki sum...
I mene sarita zanima kako bi to naskodilo i zasto su svi tako protiv toga
Pozdrav zene! Ja totalno vidim da imam manje energije kako ulazim u visoke tjedne. Jucer se mm i ja nabrijali od jutra veliko pospremanje, tak se preforsali pa sam poslje rucka mogla samo otic spavat. Zivcira me ovo bzvz vrijeme i kaj rano pada mrak, bas popodne budem za nis, a tako sam mislila da kad prestanem radit cu imat volje za sve 🙄
Sto se tice kila trenutno sam na +5. I cini mi se da sam jucer ugledala prvu striju na lijevoj strani trbuha. Pa sam se malo rasplakala 🙈. A mazem se svaki dan. Svekrva mi stalno govori u stilu stignes dobit do kraja trudnoce jos hrpu, a mama me tjesi da sam mozda naslijedila njenu kozu pa ne dobijem ni jednu. Nadam se da ih necu jos puno dobit
Mi jos nismo odlucili za ime. Ivano nam se svidao dugo al onda odjednom vise ne. Mozda bude maks il mark. Dogovor je da nam se mora i jednom i drugom svidat
pozdrav svima.
vi o kilama i strijama- ja ne znam koji je meni, no uopće se ne sekiram. gladna sam većinu vremena i jedem i zdravo i nezdravo. na pregledu prije 10 dana bila na +8. u prve dvije trudnoće sam dobila po 12 kg i bez problema je to otišlo dolje. mislim da će tako i sad. strija imam po bokovima od puberteta ali ništa se to ne vidi- bar ih ja ne vidim. u trudnoćama ih nisam dobila a nisam se mazala s ničim jer sam prelijena za to
mislim da je Hani u dvojbi između Sare i Tese, moja je cura Sara ali meni je i Tesa krasno a rjeđe od Sara.
za mame malaca koji kašlju- moja cura ima bronhijalnu astmu i vi taj kašalj ne možete zamisliti. ja imam jednu tetu koja pravi kreme svakakve i između ostalog balzam koji se maže ko kašlja, promuklosti. ja od nje uzmem i sirup od borovih iglica. otkad to koristi, kašalj prestane idući dan.
[iimg]
Losa, ja takodjer mislim da ne moze biti nista bebi jer je zavezano, ali iskreno, meni je to bezveze... lijepo izgleda u kreveticu to je, ali meni je to nekako nepotrebno, djete ce se udariti bla bla, mislim da se moze udariti na tisucu mjesta, a i ja imam 3 brata i sestru, mi to nikad nismo imali i nista nam nije bilo..ja sam si gledala krevetic da mi je praktičan i lijep i uzela sam sivi u ikei sa 3 ladice i necu uzimati nilakve ogradice.. mozda promjenim misljenje kad cujem duge cure, ali meni je to bespotrebno bacanje novaca.. kao i grijac bocica..
a što se tiče ogradice... kad su moji bili bebe, preporuka je bila za spavanje na boku. sad susjeda umalo nije u nesvijest pala kad sam njenu malu uspavala i stavila na bok, sad se mora na leđa. čvrsto vežeš ogradicu i svi mirni i sigurni.
[iimg]
Ni meni nije jasno kako su te ogradice opasne kad su čvrsto vezane ? Ja sam mislila kupiti Dada&Rocco ,preslatke su mi njihove
I da..naš miško će biti Lovro, slavonci smo pa nece biti Lovre.. sa kilama sam na +5, strije sam dobila na sisama i unutarnjjoj strani bedara i to baaaas dosta.. trbuh jos nema ni jedne, ali bojim se da bi moglo biti.. od puberteta ih imam na guzici i bedrima.. iako se mazem i sve zivo pokusavam, svi mi kazu to je taka koza. Naravno da se ne ponosim njima i ne volim ih, ali treniram, zdravo se hranim i prije trudnoce i sta da radim, tu su, ocito koza nije uopce elasticna.. nadam se da ih nece biti previse na trbuhu, a onda cu otici na nekakve tretmane da ih smanjik sto vise i opet trening da se utegnem.. ali nisam kao ove da cu letiti nakon 6 t u teretanu..jedva sam docekala trudnocu i tesko se izborila za nju i nadam se da cu ih imati jos! A strije i kozu cemo vec nekako rijesiti.. u danasnje vrijeme ima svakakvih tretmana, nesto ce pomoci bar malo..
Sortiraj odgovore
Najstariji