ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lala27
    02. Studeni 2019. 10:57

Ako sam nešto pogrešno napisala, ispravite me 🙈 ima nas dosta, a ne stižem redovno čitati, pa možda nisam dobro ispratila. I cure koje su se javile zadnjih dana, a nisu na listi, niste tu jer nemam termin i jedna cura je napisala da je izbrisana, izvini stvarno 🙈 Nisi se sigurno javljala dugo, a brisala sam takve jer bi nas onda bilo 150 na listi 😂 

Supergirl
    02. Studeni 2019. 10:57

Jutro cure 🥳
    Sto se tice strija ja ih isto jos nisam dobila ali stvarno se redovno mazem i po stomaku i po bedrima sa uljima i kremicama, tako da se nadam da nece ni do kraja.
    Netko je pitao za Heferol, ja sam ga pila ali mi je nekako tesko padao na zeludac pa sam prestala i pocela sa Globifer tabletama na preporuku ginekologa.

Nego imate li preporuku za kolica? Sve ostalo smo nabavili aliza kolica se nikako ne mogu odluciti, meni je ovo kao znanstvena fantastika.
    Bitno mi je da su neka ne preteska i lako se sklapaju a opet bi htjela i da su lijepa 😂

Supergirl
    02. Studeni 2019. 10:58

Lala meni je termin 2.1 a cekam djevojcicu pa me mozes dodati na listu 🥰

• Lala27
    02. Studeni 2019. 10:58

Zna li neko koji datum je bio kad se Kengurica porodila? 

• Lala27
    02. Studeni 2019. 10:59

Supergirl Hoću, zapisala sam da je curica, samo nisam imala termin da te ubacim 😊

lorija
    02. Studeni 2019. 11:01

Jao Lala tek se sad ne snalazim nikako,zaista ima na listi imena nikad vidjenih 😯
    Sad kad krenu porodi, vise ces biti aktivnija s listom ☺

• Lala27
    02. Studeni 2019. 11:03

Lorija Ima, a znaš koliko sam ih tek izbrisala 🙈 Hoću, sad imam vremena, a i internet u novom domu 😊

Omerta
    02. Studeni 2019. 11:05

samojed

A što se tiče kila ja sam na +4 svako jutro de vagam da li ima još neka kao ja da se svako jutro vaga il sam jedina psihopata medju vama 🤣 ps.nadam se da do kraja neće biti baš prev velikih dobitaka na kilazi

I ja se cesto vazem kod kuce, ali ne vjerujem bas toj digitalnoj vagi. Kod gin mi na obicnoj uvijek pokaze 1-2kg manje.  Na zadnjem pregledu prije 2tj smo bili +5.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Reserved123
    02. Studeni 2019. 11:30

Tooo napokon pola sata citanja foruma, jucer sam se bila zabrinula gdje ste 🤨
    Dakle, trenutno sam na +20 i smatram da je to puno ali okej visoka sam 180 i nekako se to skoro sve zabilo u trbuh 🤣😪 par strija mi je izaslo sa svake strane trbuha ali iskreno me nije briga. Ako mi je trebalo 9 mjeseci da ih dobijem sigurno nece ni manje trebat da ih izgubim. Ne vjerujem u ono gubljenje kila u 1-2 mjeseca pogotovo ako zena doji treba uravnotezeno jest.
    Imam pitanje za cure koje su vec rodile...
    Jeste imale neke pripreme bradavica prije poroda? Citala sam negdje da treba pocet mazat s kremama za bradavice da se pripremu i 'ocvrsnu' i da zenama sto rodu na carski teze dode mlijeko pa sam sad malo zabrinuta dali da se pocnem pripremat

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

• Sarita15
    02. Studeni 2019. 11:32

Sva imena su mi lijepa sta ste stavile. Srecom za drugog je birao muz jer ja ..meni je sve lijepo a mora mi lijepo zvucat uz prvog, kojeg sam ja birala, pa ce nas drugi biti Mauro i to je odluceno tako jos u pocetku. 
    Kile +6 gin kaze super, sestra kaze nemoj jest, okolina kaze da mi preveliki trbuh, mama kaze da sam mogla sa manje kila startat u trudnocu...svi imaju svoje misljenje a meni samo da je beba dobro ne prejedam se niti ista a ni ne mirujem. Tako je kako je
    Kod nas je kisa i magla toliko daleko od divnog sunca jucer, muz radi citav dan mali kaslje depresija teska. Nek vama bude ljepsi dan i vikend. 
    Jos novih cura sam vidila a citajuci tablicu porodaja pol ih nikad nisam vidila 🤔 ili mi se cini...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani