ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    02. Studeni 2019. 18:37

Joj Lavice nisam komentirala tj dala svoj glas... Za Noel.... Meni predivno ime... I Tesa svakako
    Sarita bas cu probat danas sa tigrovom masti ga malo namazati 🤷🏻‍♀️
    Sto se ogradica tice... Meni je to stvarno funkcionalno... Nisam toliko prestrasena da se udari nego kad su veci to udaranje u stranicu kindaca, pa provuce nogicu a ne zna ju vratit, sve ih to budi... A druga stvar je da je zasticena bebica od eventualnog propuha... Ja u ogradicama vidim puno pozitivnih strana, vise nego negativnih. Vise sam u strahu od baldahina i raznih jastuka, ukrasa po poplunima koje imaju trakice, masnice... Mislim da je tu vise opasnosti... Mozda sam u krivu... 🤷🏻‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

02. Studeni 2019. 18:39

Pricala mi nedavno frizerka da je ona laserom skinula svoje strije od poroda stare 15 godina... ako se odmah tretiraju to ide lako. Ja sam ih dobila na trbuhu unatoc mazanju no takvu kozu imam... moja mama ih isto ima od trudnoce. Otici ce... sta sad 

miapia
    02. Studeni 2019. 19:00

Losa hvala bogu u danasnje vrijeme je to sve super dostupno, rijesiti ce se vec nekako.. kad ne mozemo protiv toga

• Sarita15
    02. Studeni 2019. 19:10

I ja dajem glas za Noela...kad vec glasamo 😂 
    Petra pokusaj gore nece biti moze samo bolje. 
    Slozila bih se oko tvog misljenja za ogradicu a i dalje nemam objasnjenje kako ona moze biti opasna...definitivno su deke jastuci igracke puno veca 'opasnost'....
    Zasto pak sad ne spavanje na boku? Spavanje na ledima a sta ako bljucnu? Meni to na boku najlogicnije, pa im se mjenja bok, najljepse se glavica oblikuje ukoliko sline bljucnu sve iscuri van...ovako na ledima u kreveticu na ledima u jajetu kosari lezaljki onda je glavica zalezana pa se svi pitaju zasto i kako...mozda nesto zanemarujem neznam ali prvog sam stavljala na bokic i fiksirala ga zarolanim rucnikom, madrac povisen bez dodatnih deka bez jastuka bez igracaka ogradica da ali dio pored mene otvoren da ga vidim i provjeravala sam ga i dan danas ga idem skicnut dok spava....tako cu i drugog...

annika
    02. Studeni 2019. 19:14

Sarita15

Zasto pak sad ne spavanje na boku? Spavanje na ledima a sta ako bljucnu? Meni to na boku najlogicnije, pa im se mjenja bok, najljepse se glavica oblikuje ukoliko sline bljucnu sve iscuri van…ovako na ledima u kreveticu na ledima u jajetu kosari lezaljki onda je glavica zalezana pa se svi pitaju zasto i kako…mozda nesto zanemarujem neznam ali prvog sam stavljala na bokic i fiksirala ga zarolanim rucnikom, madrac povisen bez dodatnih deka bez jastuka bez igracaka ogradica da ali dio pored mene otvoren da ga vidim i provjeravala sam ga i dan danas ga idem skicnut dok spava….tako cu i drugog…

i meni je to na boku najlogičnije.

[iimg]

• AnnA
    02. Studeni 2019. 19:23

Cure evo i mene. Zapravo sam ja stalno tu ali ne pisem. Znam biti u zaostatku pa onda ste sve vec iskomentirale ili odgovorile na pitanja pa mi se glupo javiti jer nemam nista novo pametno za reci :)
    Ugl zaboravila sam reci za pregled. Imamo 6.11 kod moje gin (ako ne odem u panici u ponedjeljak jer imam osjecaj kao da se malac slabije javlja. I opet je nisko. A pod zadnje sam ga osjetila pod rebrima. Sad je prorijedio javljanje zadnja 3 dana i udarci su slabiji). I 15.11 idem na ehokardiogram. 
    Vidim da su aktualne teme celulit strije i ostalo. Ja sal sada na +6/7 kg i cini mi se da novih strija i celulita nema. Vucem isti celulit od prije kao i pubertetske strije.
    Na prehranu ful pazim zbog gd. I ful me zivciraju ljudi sa komentarima tipa “pa normalno je da je secer visok u trudnoci” tipa ono zasto ti toliko pazis. Danas mi nude cedevitu i kazem kako to ne smijem. I odmah kao ja nisam normalna. Pocela sam povisivat ton. Uzasno ali uzasno me to zivcira. Ispadnes cudak jer brines za bebino zdravlje a uostalom i svoje

PetraB
    02. Studeni 2019. 19:45

E bravo Sarita to sam jos htjela iskomentirat, spavanje na ledjima, wtf? Moji su isto na boku spavali... Kuzim da je potencijalna opasnost da se prevale na trbuh al ja sam maloj stavljala zarolanu tetru ili dekicu a za malog sam dobila one rolice za spavanje na boku... I svako polijeganje mijenjala bok... Pa moji s refluksom bi se zadavili odmah da su na ledjoma spavali 🤷🏻‍♀️
    Anna imami ja takve oko sebe, moj odgovor je a sta vas boli koji k... zakaj nekaj ne jedem il pijem... Daj mi vodu ili cu si sama uzet al daj suti... Iako moram priznat imam vise ovih koji vise paze od mene na moj secer nekad 😅

url=https://lilypie.com][/url

Točkica37
    02. Studeni 2019. 19:49

Nikad ne bih bebu ostavila na ledima spavati. No way.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

lorija
    02. Studeni 2019. 20:00

Joj kad se sjetim tih clanaka vezanih za ogradicu u prosloj trudnoci,uvijek su me trnci prosli. Nisam ni nakon procitanih i pogledanih videa skontala zasto su stetne. Ako cemo tako gledati onda je apsolutno sve opasno! Svemu mozemo naci neku manu. Ali potpisujem osobno su mi gore stvari,ukrasni jastucici,igracke oko djeteta u kindacu.
    Sto se tice spavanja obavezno na boku.
    Ali ja vam cure poznajem slucaj gdje beba nije htjela nikako na bok! Cim bi je stavili odmah bi vristala od placa. Zasto sto uvijek nije otkriveno i dalje je na ledjima. 

• Tonkica1
    02. Studeni 2019. 20:17

Cure, znaci uopce ne bi beba smijela spavati na boku?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.