ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Studeni 2019. 20:19

Ni meni nije jasno zasto bi pricvrscena ogradica smetala no reko da pitam  Ja sam zapravo googlala gdje da ih kupim no izbacuje mi samo upozorenja da nisu dobre. No to mi zvuci ko da imam strah da se krevet ne raspadne i sl.
    AnnA ne obaziri se na gluposti, imas pravo piti i jesti sta hoces. Danas su trudnice koje se prezderavaju vise rijetkost jer smo svi svijesni mogucih posljedica i vise su rijetkost nego norma cure koje dobe 20+ kg.

• Kengurica
    02. Studeni 2019. 20:23

Hani hvala. Malecki ce dobiti ime kad izadjem iz bolnice i sjednemo i napokon odlucimo. Pozurio se pa smo malo nespremni, a tesko nam je naci nesto sto nam se svidja.
    I hvala ;)

• Sarita15
    02. Studeni 2019. 20:26

Petra rodaci pred god dana dobili bebu i isli mi vidjet malu i ona u kreveticu na ledima i pitam zasto, pa da je tako cula, ja kazem ja stavljala na bok, a kao bok ne valja, pitam zasto, pa kao tako je cula, od kod, tako od mama okolo procitala bla bla ugl ona samo na leda bebu, e sad beba ima vec skoro god dana zalezanu glavicu ali bas bas jako skroz plosnatu od iza i slabu motoriku...ali neuroloski sve ok...i sad pitam ja (mislim mene bi nekad trebalo ugasit sli ne mogu si pomoc) pa jesi ju stavljala na trbuh pa na pod pa u vrtic medu igracke itd. E ne jer na trbuhu bi si mogla zabit glavu u podlogu i ugisit se, na boku sta ako se prevali na trbuh i nezna dignut glavu na podlogu ne jer to je pod bakterije su, u vrtic ne jer sta ako uzme igracku i stavi ju u usta bakterije su i ugusit ce se, ne ni na ruke ne nikud osim u lezaljke i njihaljke i kako da se beba onda razvije?! Ona je citala guglala ali joj nije jasno kako sad tu glavicu ispravit i zasto ona ne puzi i ne sjedne...pa kako? Za to dijete treba slobodu prostor vjezbu...to sam rekla i vise se nismo vidili...sad ti budi pametan i zasuti na vrijeme ja ne mogu 🙈 
    Lorija neznam jel to mozda slucaj al zna se nekad nazalost desit da prilikom poroda im povuku rukicu pa malo iscase rame (nekad im i slome kljucnu kost sto se vidi) sto neki put prode nezapazeno i tada beba nece na taj bok jer ju boli trauma joj a nit zna rec ni pokazat...nagadam neznam al to mi prvo palo na pamet jer znam nekoliko slucajeva

• Tonkica1
    02. Studeni 2019. 20:34

Tonkica1

Cure, znaci uopce ne bi beba smijela spavati na boku?

Mutava sam, htjela sam pitati znaci beba ne smije spavati na ledima? Sorry! 😲

annika
    02. Studeni 2019. 20:40

Tonkica1

Tonkica1

Cure, znaci uopce ne bi beba smijela spavati na boku?

Mutava sam, htjela sam pitati znaci beba ne smije spavati na ledima? Sorry! 😲

Ja sam svoje na bok, i to mijenjala strane. I koliko vidim, većina mama ovdje. Kad razmislis, to ti je najlogicnije.  Na ledjima- od bljuckanja, do zalezane glavice,... u kolicima leže na leđima 

[iimg]

PetraB
    02. Studeni 2019. 20:51

Isuse Sarita jos si bila i blaga draga... Ja isto jezik ne mogu zaustavit kad bi trebalo al ovo je stvarno vrh... Trebali su onda stakleno zvono nabavit. Za neke stvarno nije internet. 🤦🏻‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

• Majathebee
    02. Studeni 2019. 20:57

Pozdrav ☺️ meni je termin 18.12 i počela sam pripremati sve za bebu.Pa me zanima ako je netko kupovao one kao zaštite na krevetiću(šta se stave na šipke),di ima najpovoljnije za kupit?Hvala

Lavica27
    02. Studeni 2019. 20:59

Puno tema...eto sta sam pohvatala.. Miapia nama je s cca 2-2,5mj postala neophodna ogradica jer je mala takav karakter da je bas nemirno spavala (i dan danas) inrolala se lijevo desno i lupala u glavicu i to ju je budilo. Imamo dada i rocco navlake,jako sam zadovoljna...
    Ispod madraca smo napravili nagib (negdje hdje joj glavica pocinje) i na boku je spavala, kako sam je dojila u noci tako bi je okretali lijevi oa desni bok, potpora sa rolanim rucnikom. Od 2.5/3mj sam je prebacila na pod u baby gym. Zbog hipertonusa smo isli mj dana na vjezbice jednom tjedno (po meni nepotrebno al ajde- okretanje trbuh ledja s 3,5mj, posjela se sama sa 6, propupuzala sa 6.5mj, stala noge s 8, s 12mj samostalno hodala)... uglavnom kaze se covjek uci dok je ziv 😁
    PetraB ja sam mazala BalmbyJela na prsa maloj. Vezano uz komentar ta tijelo,kuzimo se,o tom sam pricala. Podrazumijeva se da su sve zeljene trudnoće,mislila sam da to ne treba naglasavat,niti sam stavila u omjer trudnoca vs izgled id trudnoće,nadam se da je shvaceni.
    LoSa to ti je subota+kisna...izbjegni sve shopping centre...
    Hvala na komentarima za ime😊 

Lavica27
    02. Studeni 2019. 21:02

Majathebee mislim sa ti to ima samo Dada & Rocco jer su oni to pantentirali. 12kom je 252kn.

02. Studeni 2019. 21:41

Netko je spomenuo da osjeti bebu dolje.... ja sam je za sada samo nekoliko puta gore oko pupka osjetila i to jako slabo. Veli mi doktor da je to zato jer je na zadak pa osjetim nozice a ruke slabije, osim kad glavu okrece. A nekad osjetim i kao udarce unutra bez da ih rukom osjetim izvana. Ako usporedim s nekima od vas koje uvijek spominju jake udarce,moja beba je po tome mirna... no tako je od pocetka.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.