ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Reserved123
    02. Studeni 2019. 12:49

Lavica to je stvarno super samo si dajem tako do godine dana da izgubim sve jer kad sam bila na laparoskopiju mi je koza bila izgubila nekako cvrstocu a nisam se nista bila udebljala nego samo operacija i micanje organa. Naravno svi bi mi da sto prije izgubimo kile ali realno se ne nadam u tako malo svojih 20 kg da izgubim 🙈
    Za ime se nikako nismo mogli dogovorit ja sam htjela Lovre a decko Toma tako da smo nakraju izvucali papiriće i 3:0 za Tomu tako da je nakraju ipak sreca odlucila 🤣🤣

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

lorija
    02. Studeni 2019. 13:22

Cure koje koriste Frosch za baby odjecu, napisite koji? Ima ih vise pa se ne mogu nikako odluciti.
    Danas cu ici u shoping a i to mi stoji na spisku ☺

lorija
    02. Studeni 2019. 13:23

Iva kindac je presladak 😍😍😍 i moja posteljina je tog djira boje i zvjezdica ☺

• Henky
    02. Studeni 2019. 13:25

C1M4

Henky

C1M4

Lavice i meni je Noel prekrasno i ne tako uobicajeno😁
    Htjela sam pitati, pije li koja od vas Heferol za zeljezo? Moram piti 2x1 i piti i vitamin C, u uputama pise da njega uzimam 1-2 dnevno, ali ja sad ne znam jel onda jednu ili dvije?😂
    Grizli nadam da ces vidjeti post haha, ugl. htjela sam te pitati ono za ciklu i narancu ili limun sto si mi napisala, kako to uzimati, cijediti pa piti ili kako tocno?🤔

Možeš u sokovniku iscijediti ciklu i kapnuti par kapi limuna (tako si ja radim). A volim i kombinaciju 2/3 soka jabuke i 1/3 soka cikle. Prefino.

Pijes ga svaki dan ili?😁

Jednu čašu dnevno. Nemam manjak nego niske vrijednosti željeza pa me pretjerujem s količinom a opet dižem ga ovako da ga ne pijem u obliku tableta.

• Zarica
    02. Studeni 2019. 13:26

Vidim da fali spol mog bebača. Dečkić će bit :) Stvarno mi nije jasno kako nas uopće sve pohvatate ko kad što :)

Da bar se može negdje attachat datoteke pa da imamo sa strane pregledne popise i savjete za rodilište, dojenje, robicu itd. Ovako se totalno pogubim dok tražim nešto što znam da smo negdje već komentirale:) Možda se može tako nešto organizirat tu? Nemam pojam ima li ovaj forum nekakvih mogućnosti...

Vidjela sam i da se splitsko rodilište komentira. Frendica mi tamo rodila sinčića. Kaže da je imala dosta težak porod, ali na samo osoblje i procedure se nije žalila. Još je tamo ležala oko 2 tjedna prije poroda zbog gestacijskog dijabetesa. Jedino im je malo zamjerila da su joj dali drip bez da su je pitali, jer kaže da po njoj još nije bilo potrebe. Ali eto, inače nije imala zamjerki. Nekad bude teže, nekad lakše :)

Frajla
    02. Studeni 2019. 13:27

Da vas i ja malo pozdravim
    Vagu izbjegavam u sirokom luku 🙈 
    Prije 3 tjedna sam bila na +9, dosta sam i otecena i neda mi se trenutno uopce opterecivati s tim. Zadnji put (+13)  je sve ekspresno otislo, pa ako se ovaj put zalomi i koji kg vise valjda ce i on otici
    Ja sam vec u terminu, stvari za bolnicu spremne, za bebu je sve isto spremno....ali ovaj put mi se stvarno ne zuri s porodom 🤪, pa drzite fige da me u uto ne ostave u bolnici

MSimic
    02. Studeni 2019. 13:27

Lala27

Ako sam nešto pogrešno napisala, ispravite me 🙈 ima nas dosta, a ne stižem redovno čitati, pa možda nisam dobro ispratila. I cure koje su se javile zadnjih dana, a nisu na listi, niste tu jer nemam termin i jedna cura je napisala da je izbrisana, izvini stvarno 🙈 Nisi se sigurno javljala dugo, a brisala sam takve jer bi nas onda bilo 150 na listi 😂

Moj maleni pisonja na svijet bi trebao doci 22.01. 
    Al svaki put vele da je bebach 1 tj veci, pa nas nebi iznenadilo i da malo ranije krene. Nadam se da necu kao vecina prvorodkinja prebacit tjedan dana ..

Simic

Nasty
    02. Studeni 2019. 13:34

Frajla

Prije 3 tjedna sam bila na +9, dosta sam i otecena i neda mi se trenutno uopce opterecivati s tim. Zadnji put (+13) je sve ekspresno otislo, pa ako se ovaj put zalomi i koji kg vise valjda ce i on otici
    Ja sam vec u terminu, stvari za bolnicu spremne, za bebu je sve isto spremno….ali ovaj put mi se stvarno ne zuri s porodom 🤪, pa drzite fige da me u uto ne ostave u bolnici

Sretno Frajla!!! Ako je sve uredu neće te ostaviti, nisi 39tt..Držim fige na najjače da kreneš od doma sa trudovima u razmaku od 10min na dan termina🤞

• Henky
    02. Studeni 2019. 13:43

MaRe

Henky kad sam pocela čitati tvoj post kontala sam da si dobila 20 kg a ono 8 😁 Nije to strašno :)
    Kak meni mama govori na dijetu si trebala mislit prije 😁 Ak malac bude aktivan dok se rodi ko sad unutra skinut cu i vise nego sto treba trčeći za njim 😂😂
    Kaze mi sestricna jucer neka njena dobila oko 25kg i na kraju više od 10 joj otislo jos u bolnici jer je zapravo bila puna vode.

I ja mislim da nije ali me ulovi strah koliko će ih biti do kraja ovim tempom 😂.
    Tipkate o imenima: mi se dvoumimo između Sare i Tese. Oboje mi je jednako lijepo i onako baš nježno za curicu ❤

Frajla
    02. Studeni 2019. 13:44

Nasty

Frajla

Prije 3 tjedna sam bila na +9, dosta sam i otecena i neda mi se trenutno uopce opterecivati s tim. Zadnji put (+13) je sve ekspresno otislo, pa ako se ovaj put zalomi i koji kg vise valjda ce i on otici
    Ja sam vec u terminu, stvari za bolnicu spremne, za bebu je sve isto spremno….ali ovaj put mi se stvarno ne zuri s porodom 🤪, pa drzite fige da me u uto ne ostave u bolnici

Sretno Frajla!!! Ako je sve uredu neće te ostaviti, nisi 39tt..Držim fige na najjače da kreneš od doma sa trudovima u razmaku od 10min na dan termina🤞

Zadnji put su me ostavili zbog tlaka, pa si sad predvidam isti scenarij 😏
    Jer bude svakakv na mjerenju i stvarno sam jako natecena iako mi hB nikada nisu proteini bili pozitivni
    A dobro, ja sam se spremila, pa kak bude 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.