ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tonkica1
    02. Studeni 2019. 20:34

Tonkica1

Cure, znaci uopce ne bi beba smijela spavati na boku?

Mutava sam, htjela sam pitati znaci beba ne smije spavati na ledima? Sorry! 😲

annika
    02. Studeni 2019. 20:40

Tonkica1

Tonkica1

Cure, znaci uopce ne bi beba smijela spavati na boku?

Mutava sam, htjela sam pitati znaci beba ne smije spavati na ledima? Sorry! 😲

Ja sam svoje na bok, i to mijenjala strane. I koliko vidim, većina mama ovdje. Kad razmislis, to ti je najlogicnije.  Na ledjima- od bljuckanja, do zalezane glavice,... u kolicima leže na leđima 

[iimg]

PetraB
    02. Studeni 2019. 20:51

Isuse Sarita jos si bila i blaga draga... Ja isto jezik ne mogu zaustavit kad bi trebalo al ovo je stvarno vrh... Trebali su onda stakleno zvono nabavit. Za neke stvarno nije internet. 🤦🏻‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

• Majathebee
    02. Studeni 2019. 20:57

Pozdrav ☺️ meni je termin 18.12 i počela sam pripremati sve za bebu.Pa me zanima ako je netko kupovao one kao zaštite na krevetiću(šta se stave na šipke),di ima najpovoljnije za kupit?Hvala

Lavica27
    02. Studeni 2019. 20:59

Puno tema...eto sta sam pohvatala.. Miapia nama je s cca 2-2,5mj postala neophodna ogradica jer je mala takav karakter da je bas nemirno spavala (i dan danas) inrolala se lijevo desno i lupala u glavicu i to ju je budilo. Imamo dada i rocco navlake,jako sam zadovoljna...
    Ispod madraca smo napravili nagib (negdje hdje joj glavica pocinje) i na boku je spavala, kako sam je dojila u noci tako bi je okretali lijevi oa desni bok, potpora sa rolanim rucnikom. Od 2.5/3mj sam je prebacila na pod u baby gym. Zbog hipertonusa smo isli mj dana na vjezbice jednom tjedno (po meni nepotrebno al ajde- okretanje trbuh ledja s 3,5mj, posjela se sama sa 6, propupuzala sa 6.5mj, stala noge s 8, s 12mj samostalno hodala)... uglavnom kaze se covjek uci dok je ziv 😁
    PetraB ja sam mazala BalmbyJela na prsa maloj. Vezano uz komentar ta tijelo,kuzimo se,o tom sam pricala. Podrazumijeva se da su sve zeljene trudnoće,mislila sam da to ne treba naglasavat,niti sam stavila u omjer trudnoca vs izgled id trudnoće,nadam se da je shvaceni.
    LoSa to ti je subota+kisna...izbjegni sve shopping centre...
    Hvala na komentarima za ime😊 

Lavica27
    02. Studeni 2019. 21:02

Majathebee mislim sa ti to ima samo Dada & Rocco jer su oni to pantentirali. 12kom je 252kn.

02. Studeni 2019. 21:41

Netko je spomenuo da osjeti bebu dolje.... ja sam je za sada samo nekoliko puta gore oko pupka osjetila i to jako slabo. Veli mi doktor da je to zato jer je na zadak pa osjetim nozice a ruke slabije, osim kad glavu okrece. A nekad osjetim i kao udarce unutra bez da ih rukom osjetim izvana. Ako usporedim s nekima od vas koje uvijek spominju jake udarce,moja beba je po tome mirna... no tako je od pocetka.

• Sarita15
    02. Studeni 2019. 21:52

Petra kazes da sam blaga bila...(to su rodaci od muza) da vidis koji mi pogled svekrva uputila kad sam tako rekla 🙈 njeno je 'ne uplici se' ali ja ne mogu em moja struka em mamina i nonina ne mogu kad vidim tako nesto ja kazem i ja bi voljela da se meni kaze na vrijeme nesto a ne vec kad prode voz kako se kaze

PetraB
    02. Studeni 2019. 22:12

E Lavice da BalmbyJela... Tocno, za to sam citala... A gdje toga ima za kupit? 🤔 Idem googlat, imam osjecaj da je nakon inhalacije jos vise promukao 🤦🏻‍♀️... Zaspao je, nadam se da ce noc proc ok 🤞🏼... Sljedeci tjedan mi je ludnica, jos mi mm nema dva dana jer je na putu pa mi samo on fali bolestan na sve to. Jer naravno nista ne mogu odgoditi i morala bi ga vuc sa sobom svuda a to bi mu samo sve pogorsalo...dolazim u napast ga opet poslusat sa stetoskopom sad kad spava...profesionalna deformacija... Ponekad imati nesto medicinskog znanja je sve samo ne prednost. 🙄

url=https://lilypie.com][/url

MaRe
    02. Studeni 2019. 22:21

Lavica27

Majathebeemislim sa ti to ima samo Dada & Rocco jer su oni to pantentirali. 12kom je 252kn.

joj ja sam ih negdje na fb vidjela al se ne sjećam dal je bila stranica neka ili na marketplace..čini mi se marketplace...ako nađem stavit ću 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani