ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nasty
    02. Studeni 2019. 15:00

Hani pa ti spadaš u Zimske a ne Proljetne.. Vidim da si još full aktivna na Potpomognutoj.. Ja sam tamo ispala iz štosa davno, al drago mi je uvijek pročitati da su neke od cura s kojima sam se dopisivala uspjele u postupcima i hrabro nose svoje bebače.. Javi se ti i nama ovdje.. 

• Hani
    02. Studeni 2019. 15:03

Morat cu kupit sokovnik bas zbog tog prirodnog soka od cikle, meni je zeljezo jos nize sa heferolom. Nisam uzimala nikakve dodatne vitamine, osim folacina na pocetku.
    Trudnocu vodim u bolnici; urin, tlak i kg provjeravaju svaki put. Na +12sam, ali dr mi uopce nije komentirala tezinu, ogtt uredan. 
    Svog novog ginekologa ne viđam (bogu hvala, malo mi je jeziv, izgleda ko mlađa verzija Woodyja Allena🙈😁), samo do sestre po uputnice kad je potrebno.
    Prve stvarčice za bebu kupila sam u 20. tt, i to samo zato sto sam naletjela na priliku koja se ne propusta, neko snizenje snizenja, cinilo mi se da je i to rano za neko sopingiranje. Sad me ovo mirovanje zeznulo, bas bih gustala sopingirat, al izgleda da ce beba morat bit zadovoljna s nekoliko kombinacija za prvu ruku, a sve ostalo nabavljam nakon poroda, bitno da sve bude u redu. 
    Strije nisam primijetila, uopce se ne zamaram njima, ali imam nekoliko novih madeža. 
    Neka od cura ide na 4d uzv u 31. tt. Meni su rekli da moze samo do 24.tjedna?!🤔

Točkica37
    02. Studeni 2019. 15:06

Hani zakaj moras morovati?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Gogaa_V
    02. Studeni 2019. 15:41

Poz svima. U zadnja 2 dana baš puno  novih cura, a nekih se i ne sjecam da su se ikad javile i bile aktivne 🤷‍♀️. 
    U svakom slučaju dobro nam dosle,  nadam se da će te biti aktivnije od sad pa da i mi imamo nesto pametno za naučiti od vas. 🤗
    Što se tiče  strija,  kg  i celulita... Od pocetka t. sam na 8 +. Startala  sam sa 51. Celulit nikad nisam imala, niti strije, a evo ni u trudnoći niti jedne. Nadam se da će tako ostati i do kraja, mada mi je najvažnije da beba bude dobro. Nekoga jednostavno priroda nagradi  i nisu skloni tome, a neko je i pored svih  napora pun strija uz sve kreme  i tretmane. 🤷‍♀️ Mislim da se na to ne moze bas puno utjecati ni prije nastanka, a niti poslije. 
    Zelim vam ugodan i ljep vikend, sa što manje tegoba i iznenadnih posjeta doktorima.

Supergirl
    02. Studeni 2019. 15:45

Hani ja sam bila na 4d u 27.tjednu i rekao mi je ginekolog da je to najbolje napraviti negdje do 28.tjedna jer kasnije beba postane dosta velika i ne moze se vise toliko ni okrecati da se lijepo vidi.
    Ja imam bas prekrasnu slicicu i dvd sa tog ultrazvuka i bas je posebno 🥰

Anchy_001
    02. Studeni 2019. 16:17

Bok cure, evo mene! Od danas sam sluuuzbeno na porodiljnom 🎉🎉🎉🎉 bas sam se zadnja 2 tjedna vec veselila tome jer mi je vec bilo tesko 8 sati sjedit na poslu tak da ovaj vikend odmaram i lezim, a od ponedjeljka se spremam u radne akcije😁
    Bas me uhvatilo ciscenje i nadam se da cu sljedeci tjedan uspjet napravit generalku stana, 60 kvadrata je pa mislim da stignem 😊
    S kilama, huh.. Na +13 sam i dobila sam sve po svuda po malo, al najvise trbuh.. Racunam si jos jedno 2-3 do kraja da bi bilo cist ok 😊
    Gledam bas kaj pisete o ovom soku s ciklom i moram definitivno aktivirat svoj sokovnik i to napravit jer me strah da mi nebi dala sad kad cu vadit krv pit zeljezo 😱
    Uzivajte u vikendu i nadam se da cu sad moc bit i ja aktivnija jer sam doma, a ne da vec okrenete 100 tema dok se ja ukljucim 😊

02. Studeni 2019. 16:26

Koliko god bio zdrav ja ne mogu zamislit pppit sokod cikle... nezakiseljenu ciklu jednostavno ne mogu smisliti. Neki zemljasto-sladak okus ima Svaka vam cast ako to mozete piti.
    Ja sam danas napravila shoping gresku- stala sam u Ikea-i, a kad tamo cijela Hrvatska i susjedstvo. Na pocetku smo jedva nasli parking, u restoranu nesnosna guzva i nema teoretske sanse da sjednes, a unutra se malo malo netko zaleti u tebi. Da ne pricam da ljudi nemaju ni malo takta da npr. gledaju kud guraju kolica, a ne da njima lupaju trudnicu u prolazu. Uglavnom, nekako smo se progurali do djecjeg odjela gdje je bila hrpa djece koja su se tamo igrala (a dolje je igraonica). Pogledali smo kinderbete i prematalice no odlucili smo nista kupiti jer su na blagajni bili redovi od po 20 ljudi. Katastrofa... ici cu kroz tjedan jedan dan. Nismo ni isli u restoran jer se na red cekalo po pola sata i nije bilo mjesta za sjesti.

• Tonkica1
    02. Studeni 2019. 17:03

Pozdrav novim curkama i povratnicama 😁
    Pisite, ja bas volim citati, bolje mi je nego neku knjigu 😊
    Mi smo dobro, ovaj mali se rita, bas je jako aktivan. Ja sam od pon na GO i jos malo otvaram porodiljni. Predala opremu na poslu u cetvrtak i sluzbeni mob da me ne mogu niti nazvati 🤭🤭
    Dobila sam dosta kila, na zadnjem pregledu +11, sestra govori jooooj, ja se smijem jer sam bila u soku, a dr nije ni trepnula. 🤷‍♀️
    Strije imam malo, celulit jos iz puberteta, uopce ne razmisljam o tome, to je jednostavno dio mene i ja sam to prihvatila. A sad da cu se time hvaliti 😒 Bitch please. Mislim da imam pametnijeg posla.
    Ja jos imam te neke stvarcice, sitnice za pokupovati, sobu cemo poceti nadam se od iduceg tjedna uredivati 🤞🤞
    Iduci tjedan cu sjesti i pregledati popis i vidjeti sto sve fali pa da i pripremim laganini torbu 😁
    Iako traje 9mj, bome mi je brzo preletilo ovo vrijeme!!

PetraB
    02. Studeni 2019. 17:12

Uf...da...Lavice ak si mislila na one natpise u casopisima ili na plakatima...da, ja sam prosla muku zatrudnjivanja pa svejedno nisam stajalista da cu se naslikavat sa svojim objesenim, smezuranim trbuhom, strijama i ne znam cime... Nisam opterecena izgledom al bas kak je jedna cura rekla ja se bolje osjecam kad izgledam dobro. Apsolutno da sam sretna da sam bila te srece i rodila (i evo me sad ponovno trudne) i znam zasto moje tijelo izgleda tako kako izgleda no to ne znaci da necu pokusati "skinuti"  visak kila nakon poroda, zategnut si kozu vjezbanjem i slicno. Mislim da je to jedna od "onih" tema tipa doje ja u javnosti i slicno. Meni recimo nije uopce ni simpaticna niti u meni budi ne znam kakve osjecaje slika bebe na krevetu okruzena iskoristenim iglama u obliku srca a pikam se evo vec trecu trudnocu i recimo da sam u ciljanoj skupini te "reklame". Sve je danas, ovo je samo moje misljenje, prerazvikano i napuhano. Nakon prvog poroda vise nisam u dvodjelnom badicu vec nosim onaj monokini u kojem se osjecam super jer mi prikriva objesenu kozu trbuha (nikad nisam uspjela zategnuti do kraja)... Ne smatram da smo zbog takvih stvari povrsne ili taste vec smo samo svjesne svojeg tijela...
    Uf jesam li ga oduzila... Al dobro, danas mi je takav dan... Smuzem od ujutro vodim neke rasprave pa mi je ocito takvo raspolozenje danas 🙈😅

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    02. Studeni 2019. 17:16

E da... Malac od jucer popodne (nakon popodnevnog spavanja se takav probudio) promukao. Ne kaslje, ne smrca, nema temp... Ima li koja iskustva sa laringitisom, mora li biti popracen temp? Grlo mu uopce nije crveno, stetoskopom ne cujem nikakva odstupanja... Ne kuzim 🤷🏻‍♀️
    Dobsada je imao dva puta laringiticne napadaje usred noci no to je uvijek bilo popraceno virozom i temp tak da me ovo malo zbunjuje sada. Inhalirat cu ga danas sinomarinom prije spavanja. Sto je s onim raznim mastima, kaj se mazu na prsa... Ima li sto za klince a da bi moglo pomoci... Kod zivotinja je to vrlo jednostavno, napucas atb, vit ili uspavas 🤣🤦🏻‍♀️... Kod ljudi ne znam kak ide 😅😅😅 (malo crnog humora u ovo tmurno subotnje popodne) 

url=https://lilypie.com][/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.