ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lucille9
    02. Studeni 2019. 13:45

U prvoj trudnoći 'natukla' sam 19kg. Prve 2strije sam dobila 3tj. po porodu. 'Ispišala' sam valjda 7kg a ostalo  izgubila do 6mj., čak i više. Mislim da su me spasile strije dobivene u pubertetu te se nar račun njih odvijalo rastezanje kože. Sada sam ušla u 37tt i nijedna nova strija, no stigne još. Moja mama, za razliku, sa svojih 53kg i visinom od 178cm je imala cijeli trbuh izbrazdan pa sam mislila da to i mene čeka.
    No nakon, svega, 7dugih godina i nekoliko IVFa, meni stvarno nije bitno kako ću izgledati nakon poroda. Dok se uhodomo uvijek ima vremena za pokoji tretman....al sada nekih ih bude samo da sve dobro prođe (ovo je sad već strah od poroda).

• Sarita15
    02. Studeni 2019. 13:45

Lavice ima ima linija prvo a onda sve ostalo i naravno uzasavanje oko tudih trudnoca i tudih kilograma teretana drugi dom... klijentice poznanice ima ih... meni kaze moja patronazna 9mj raste trbuh 9mj pada trbuh ne treba tijelo forsirati. 

• Sarita15
    02. Studeni 2019. 13:54

Henky

MaRe

Henky kad sam pocela čitati tvoj post kontala sam da si dobila 20 kg a ono 8 😁 Nije to strašno :)
    Kak meni mama govori na dijetu si trebala mislit prije 😁 Ak malac bude aktivan dok se rodi ko sad unutra skinut cu i vise nego sto treba trčeći za njim 😂😂
    Kaze mi sestricna jucer neka njena dobila oko 25kg i na kraju više od 10 joj otislo jos u bolnici jer je zapravo bila puna vode.

I ja mislim da nije ali me ulovi strah koliko će ih biti do kraja ovim tempom 😂.
    Tipkate o imenima: mi se dvoumimo između Sare i Tese. Oboje mi je jednako lijepo i onako baš nježno za curicu ❤

Like za Saru 😁😁

Nasty
    02. Studeni 2019. 14:11

Frajla

Nasty

Frajla

Da vas i ja malo pozdravim
    Vagu izbjegavam u sirokom luku 🙈
    Prije 3 tjedna sam bila na +9, dosta sam i otecena i neda mi se trenutno uopce opterecivati s tim. Zadnji put (+13) je sve ekspresno otislo, pa ako se ovaj put zalomi i koji kg vise valjda ce i on otici
    Ja sam vec u terminu, stvari za bolnicu spremne, za bebu je sve isto spremno….ali ovaj put mi se stvarno ne zuri s porodom 🤪, pa drzite fige da me u uto ne ostave u bolnici

Sretno Frajla!!! Ako je sve uredu neće te ostaviti, nisi 39tt..Držim fige na najjače da kreneš od doma sa trudovima u razmaku od 10min na dan termina🤞

Zadnji put su me ostavili zbog tlaka, pa si sad predvidam isti scenarij 😏
    Jer bude svakakv na mjerenju i stvarno sam jako natecena iako mi hB nikada nisu proteini bili pozitivni
    A dobro, ja sam se spremila, pa kak bude

Da onda postoji mogućnost da te ostave iako možda tlak bude ok, a i druge trudnice budu natečene neovisno o tlaku, super da nemaš proteine u urinu.. Samo hrabro! 

• Kengurica
    02. Studeni 2019. 14:16

Ubacujem se iz vedra neba samo da se osvrnem na Devic spavacice da su mi za nadrazene bradavice super jer su mekan pamuk. Nije mi bas skroz zgodan otvor za dojenje, ali nije da ne valja. Imam neke jos spavacice i medju njima one kaj se kopcaju s dvije strane i to mi je bolje kopcanje, al ta mi bas vrijedja bradavice kak je los materijal. I ja sam si uzela potkosulju za dojenje umjesto grudnjaka, to mi je udobnije. 

Frajla
    02. Studeni 2019. 14:22

Kengurica

Ubacujem se iz vedra neba samo da se osvrnem na Devic spavacice da su mi za nadrazene bradavice super jer su mekan pamuk. Nije mi bas skroz zgodan otvor za dojenje, ali nije da ne valja. Imam neke jos spavacice i medju njima one kaj se kopcaju s dvije strane i to mi je bolje kopcanje, al ta mi bas vrijedja bradavice kak je los materijal. I ja sam si uzela potkosulju za dojenje umjesto grudnjaka, to mi je udobnije.

Uguraj si tetru na grudi ako imas u ovu spavacicu koja te smeta 😉

samojed
    02. Studeni 2019. 14:24

Iva jako sladak krevetić
    Frajla držimo 🤞🤞da te ne zadrže 
    Jao cure kako sam se prepala inače jako se plašim mačke i sjedim ja na podu tako tražim nešto u ladici kad čujem mjauuuu okrenem se iza ledja mi mackaaa kad sam počela da vristim plačem skočila na trosjed u roku od sekundu ma umrla od straha mačka se jadna prepala od mene i pobjegla a ja dozivila srčani udar znači 15 min dam se tresla bebica mi se od kad sam se prepala nikako ne javlja sigurno se i on prepao 

• Kengurica
    02. Studeni 2019. 14:25

Test

• Hani
    02. Studeni 2019. 14:36

Kengu, čestitaaaam!!!!  Sada nek sve ide glatko i slatko🤗🤗😍😙 Kako se zove bebač?
    Ajme, koliko je vas blizu termina!! Kreće odbrojavanje! Baš se veselim!! I odjednom dosta splicanki, bas me zanimaju iskustva iz bolnice! 
    Ja evo pustena doma na mirovanje, moram stisnit noge i izdrzat makar do 32. tt😁😱 Bas budem ljubomorna kad vidim vase visoke, "sigurne" tjedne, ja bih se odmah prešaltala😊. 

Nasty
    02. Studeni 2019. 14:43

Hani jel ti pišeš u proljetnim bebama? Zašto si bila u bolnici? Dobro je da ideš doma.. Još malo pa si i ti u 30im..miruj i sretno! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.