ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Red Fox
    01. Studeni 2019. 22:14

Pozdrav novim curama 😊 ja slabo posem i tipkam kad su ovakvi dani i vikend jer ne gledam uopce mob 😂 muz i ja imam neki dogovor da sto manje visimo na telefonima pa kad on radi onda se s vama druzim 😊 
    Meni isto daju trakicu svaki put kad dodem na kontrolu, prije vaganja obavim pisanje.
    Ja sam na +7 kila i rekao mi je dr da je to ok. Posto je dosla zima, a ja sam isto zimsko dijete i puno vise se volim oblaciti po zimi nego po ljeti 😂 sad mi tak smeta trbuh jer ne stanem u svoje kapute i bundicu 😂 tjesi me kaj ce biti jos zima kad rodim pa cu stici iznositi i gleznjace na petu i ostalu obleku😂

Lunica
    01. Studeni 2019. 22:19

Supergirl

Ajme vi ste sve super sa kg, ja prvo nista nisam dobivala i onda odjednom svaki put kad stanem na vagu pokaze vise 😂 bas me to nervira pogotovo jer ne jedem nesto vise nego prije ali imam osjecaj da mi u zadnje vrijeme noge oticu cak i nakon malo hodanja.

Koliko god se pribojavam svega ipak jedva cekam porod jer nekako mi je cijela trudnoca tesko prosla 😞
    Zadnjih tjedan dana ne mogu spavati od bolova u ledima i to kao jedna tocka ispod lopatice s lijeve strane.
    @mikio ja sam sa splitskog podrucja pa cu tu roditi iako bi se najradije zaputila u zagreb kad slusam sve price iz splitskog rodilista 😪

U zadru ti je dobro rodiliste a uru ipo si od splita. 

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Lavica27
    01. Studeni 2019. 22:19

Red fox apropo bundice,ja sam usla u svoju i ponosno je zakopcala na cicama i iznad trbuha ahahahaha a izgled u ogledalu da ti ne kazem, ko' ball of fur (fake ofc😂😂)

Red Fox
    01. Studeni 2019. 22:21

Lavica ja svoju necu ni probavati 😂 probala sam neku tuniku iz wgw-a neki dan i izgledala sam si ko sator 😂

MSimic
    01. Studeni 2019. 22:33

Zenske. Eto mene, nije me dugo bilo. A vidim da sam i izbrisana sa zimskih beba hehe.
    Selidba kod decka, svaki dan kaos sa svekrivom itd..
    Nadam se da ste sve dobro i da su bebaci super :) 

Ja vam javljam svoje najnovije iskustvo sa kb Merkur..
    Jako sam ljuta jer me sestra vec cekala na vratima a doktor napravio ultrazvuk u 5 minuta.
    Bebu nisam ni vidjela, nit dobila slikice ..od silnih pregleda imam samo dvije slikice.
    Tek sam sad u 7mj trudnoce saznala i da nosim deckica. 
    Jako sam razocarana sa svime i sve me strah da cu imat i dalje neugodna iskustva. 
    Plus sad sam imala pregleda u 28tj ..i nemam nijedan vise sve do 35tj.  Neznam da li je to normalno kod uredne trudnoce ?!
    Cak neznam ni koliko je moj maleni muskarac tezak :( 
    Pusa svima 💃

Simic

01. Studeni 2019. 22:36

Dobrodosle nove cure!!
    Ja svaki puta piskim u casicu i testiraju glukozu i proteine. Sad sam na +3 ili +4 kg. Zadnjih mjesec dana nisam nista kg dobila... cak je nesto otislo  Jucer sam od kolegice dobila "kompliment"- "Bas dobro izgledas, nisi ni malo izoblicena"... što to znači?  jel bi trebala biti izoblicena 
    Za zimu imam sve neke strukirane jakne i kapute i nista ne mogu zakopcati. Danas sam po groblju hodala s otkopcanim kaputom  I ja neki dan probala neku haljinu iz wgw-a i ko sator ssm si bila 

Lavica27
    01. Studeni 2019. 22:36

Redfox ja živim sasvim ok u svom denialu😂 Nesto kao babe u krizi srednjih godina.."if it fits i sits"😂😂😂
    Msimic,sorry ja te se ne sjecam🙈 ali dobrodosla nazad. Zasto vodis uopce cijelo vrijeme u kb merkur trudnocu?

MSimic
    01. Studeni 2019. 22:41

Lavica27

Redfox ja živim sasvim ok u svom denialu😂 Nesto kao babe u krizi srednjih godina.."if it fits i sits"😂😂😂
    Msimic,sorry ja te se ne sjecam🙈 ali dobrodosla nazad. Zasto vodis uopce cijelo vrijeme u kb merkur 

Prebacila sam se iz Petrove na Merkur, zadnja dva ultrazvuka bila su na Merkuru. 
    Predzadnji put, bio je mladi doktor i 15min sam bila na pregledu, pokazao mi sve u detalje, al nije bio jos siguran za spol. Pa sam spol saznala eto tek sad u ponedjeljak. 
    Sad je bio neki stari doktor i jako sam bila ljuta jer nisam nista ni vidjela nit znam kolko je bebac tezak.
    Cak se dragi iznenadio da kak sam vec gotova..

Simic

Lavica27
    01. Studeni 2019. 22:46

LoSa a neke cure od zadrzavanja tekucine znaju imat "izoblicenu" facu..ono nos im se rasiri,usne kao da su napumpane... i meni cude uglavnom al ne znam zasto,i prva trudnoca me "stedila"(sad kad se razvalim do 35.tt😱)...jedna cura me danas pitala kad ćemo spol saznat😂😂😂 Btw ja sam jos u prvoj T kupila onaj kaput bez gumbi kao ogrtac se steze u struku pa to isfuravam😁
    Najjace mi je kad na drustvenim mrezama vidim slike tijela nakon poroda/ objesene koze/ raznih oziljaka (vodoravnih ili okomitih operacija i carskih) i neki duboki tekst kako je to ukras njihovog tijela i mislim si jesam jedino ja tako povrsna pa uopce ne mislim da su mi strije na cicama i stvarno velik i ruzan oziljak ukras koji me definira jer sam donijela dijete na svijet vec nesto sto mi se stvarno ne svidja. Kroz glavu mi prodje aj ne seri, sigurno ti je draze da si puna strija izasla nego bez,al nikako da kazem na glas🤐 Naravno da je najbitnije da beba bude ziva i zdrava,ali kuzite šta ocu rec..ima neki kut koji ne sagledavam?

Lavica27
    01. Studeni 2019. 22:48

MSimic

Lavica27

Msimic,sorry ja te se ne sjecam🙈 ali dobrodosla nazad. Zasto vodis uopce cijelo vrijeme u kb merkur

Prebacila sam se iz Petrove na Merkur, zadnja dva ultrazvuka bila su na Merkuru.
    Predzadnji put, bio je mladi doktor i 15min sam bila na pregledu, pokazao mi sve u detalje, al nije bio jos siguran za spol. Pa sam spol saznala eto tek sad u ponedjeljak.
    Sad je bio neki stari doktor i jako sam bila ljuta jer nisam nista ni vidjela nit znam kolko je bebac tezak.
    Cak se dragi iznenadio da kak sam vec gotova..

Ok mozda sam krivo postavila pitanje al... zasto uopce u bolnici vodis trudnoću? Obicno sve vodimo kod socijalnih/privatnih gin i onda cca iza 35tt idemo u TA.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani