ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • njurko
    01. Studeni 2019. 23:24

Supergirl tako sam i ja bila pomalo, pa sam danas skuzila da sam na plus 13 odjednom, ali dobro, mislim da je to sve ok i u granicama. A za oticanje obrati paznju na sol mozda ako vec nisi.
    Urin meni svaki put prek trakice, i vaganje i tlak, a rinokulturu jednom samo do sad, ili dva puta nisam sigurna, jer sam briseve vise puta nosila pa se ne sjecam vise.
    Ja sam sa svojim m isto na sluzbeno danas jer je malo bio guzica. A najrade bi ga zagrlila kad se ovak ulizuje, jos cu probat do sutra izdrzat. Bebsi ce me motat oko malog prsta ak cu biti tak popustljiva 🙈

malaMare
    01. Studeni 2019. 23:28

JelenkoPelenko i Supergirl, dobrodosle!
    Jao, sad ste me preplasile za splitsko rodiliste jer bih tamo trebala odseloti i roditi.  Nadam se da ipak nije toliko strasno, nadam se da je kao i svugdi - da ima i dobrih i losih iskustava pa sad kako nam grah padne.
    Sto se tice kila, na zadnjem pregledu sam bila +5kg (27+7 sam), ali mislim da sam se nakon toga ubucila - vidim da su mi gace malo manje komotne.  Ne prezderavam se, ali kad mi dode potreba za slatkim, ne ustrucavam se. Prije trudoce sam bila od slanog, slatko skoro nista, a sad se u trudnoci eto preokrenulo. Tjesim se da je Split sva brezuljkast pa ce valjda i nakupljene kile ici lakse dolje kad malisa i ja krenemo u setnje

• Sarita15
    02. Studeni 2019. 00:15

Vecer cure :) nove zenskice dobrodosle :) 
    Mi bili kod mojih na rucku i nismo ni nosili mobitele samo fino obiteljsko druzenje...na groblje nismo isli ... neznam nekako mi mali premali jos za groblje i nemam snage ga obuzdavat tamo i odgavarat na milijardu pitanja na koja ni sama neznam odgovore a znam da bi ih imao i da bi morala previse tog rec za tako malu glavu. Pa smo se u sebi prisjetili svih kojih nema vise i druzili se obiteljski. Vjerujem da tako i druge cure pa je zato tiho bilo, sto bi se reklo takav je dan 
    Sta se robe tice za zimu imam pelerinu iz prve T i neki skafander za ovako po mjestu. Posluzit ce. Ja se isto nadam da ce jos biti zima kad rodim pa cu malo gleznjace kaputic i tako nosit...mada kako je kod nas zadnjih godina ocekujem oko 15stupnjeva za Bozic i -15 za Uskrs pa ono
    Neznam sto bi mislila za te dubokoumne misli kako su moje strije ratnicke crte jer eto sam donjela dijete...ja to ne gledam tako...radije bi da ih nema i bas da se ponosim sa njima ne i jedva cekam da dodu do onog stadija kad izblijede pa ih ja vise ne vidim 😂 znaci toleriram ih jer eto nemam izbora...a oziljak a sto cu tu je ako cu imat djecu imat cu i njega pa no neka ga bar je lijep. Duboki tekst o tome sigurno necu pisat 😂 
    Vjerojatno sam pol opet zaboravila ja se ispricavam vec sam koma. Zelim vam svima laku noc i lijep vikend. 😘😘😘

tinika
    02. Studeni 2019. 02:13

Evo i mene nakon duugo vremena.sjecam se da sam pisala ovdje jos dok sam pokusavala zatrudnjet a sad jos malo pa smo 30 tjedana.
    Vrijeme je proletilo i jedva cekamo nasu curku.
    CESTITKE novim trudnicama i novim forumasicama,pusa od stare forumasice he he he

• Lala27
    02. Studeni 2019. 02:23

Cure, jedva sam vas stigla 😂 Selili smo se ovih dana, pa sam stalno u zaostatku i tek sad sam sve pročitala. Ima svakakvih noviteta, novih cura. Ako hoćete da vas ubacim na listu  samo napišite kad vam je termin i da li je dječak ili djevojčica. 

Kengurice Čestitam 😍😍😍 Uživaj sa svojom bebicom, što prije da se oporaviš, zaslužila si nakon svega, nije bilo lako. I otvorila si nam sezonu, ne mogu vjerovati da se tako bliži 🙈

Ja sam danas bila na pregledu, sve je ok, beba i dalje veća oko 14 dana, ima 2330. Kako sam ovih dana pretjerala s poslom, sad imam bolove po dnu stomaka, naročito kad ustajem ili kad se okrećem sa jednog boka na drugi, a često i kad hodam, nekad je to pritisak, a nekad baš bol. Doktorica kaže da je to zbog bebine težine. Imala sam i prije, ali ovih dana je baš dosta jače. Sledeći pregled mi je 15.11. 

MaRe
    02. Studeni 2019. 03:01

Evo i mene sove :)Dobrodošle nove cure i sretno do kraja🤗
    Lala isto i menk zadnja dva dana..pretjerala s hodanjem i kao da mi se sve upalilo..hodala sam ko šestar a okrenut se znanstvena fantastika..i prije spavanja mi tak bilo i evo sad se probudila na wc i sva sreca nema bola.
    Ja cijeli dan mob pipnula nisam,išli smo za Vt obići groblje i okupila se obitelj tako da sam cijeli dan bila u pokretu :)
    Ovo da su strije ukrasi pa da se ponosim time mi je :palmface. Al imala sam ih i dosad pa mi nece smetati koja nova samo nek izblijede jer ovak crvene su ko ratna zona. S kilama sam na +4,+5 tak nekako i dns sam od svih dobijala komplimente kak se nisam udebljala neg samo trbuh imam 😁😎 Tak da sad ova dva mjeseca koliko god da dobijem preživjeti ću.

02. Studeni 2019. 06:51

Dobro jutro žene 🙂
    Eto da Vam se malo javim.
    Bila sam nas zauzeta u zadnje vrijeme pa nisam stigla pisati puno a i nisam bas stigla citati redovno al eto vikendom sam uspjela malo vise.
    Polagala sam ispit pa učenje ponavljanje i tako.
    Uspjela došli rezultati🤗 Upisala sam bas I napredni tečaj (B2) pa dokle ide do termina ... bas me to vesli da se ide kako treba i da se svaki trud uvijek isplati .. moj bebač je super,aktivno dijete i fino napreduje 800 gr kaže doktor ,eto  u 26 tj sam i super se osjećam. Svaki dan Malo šetnje , istezanja neka za trudnice i lagana vježba. Trenutno +6 kg.
    Kupili smo kolica zasad i čekam komodu koju sam naručila.
    Vikendom kad stignemo pa malo po šoping centrima pa sitnice ostale kupujemo za našeg dečka👶🏻 .
    Čestitam svima na urednim pregledima i trudnoćama i drzim nam svima fige do kraja.
    Ugodan ostatak vikenda 🤗

lorija
    02. Studeni 2019. 07:15

Jutroo cure 😊 e tako vas volim vidjeti a bome lijepog i procitati. 
    Drago mi je da ste sve u redu a ja se bome jucer pravo zabrinula da sam ostala sama na forumu 😂
    Lala cestitke, beba je pravo napredna al dobro je to 💪 stavi nam kad god listu,imamo dosta cekalica 😊
    Crnokosa bravo! ☺
    Njurko i ja se sve mislim za whatsapp al bojim se da cu se udaljit tako od svojih svakodnevnih obaveza. 😊

Grizli
    02. Studeni 2019. 07:44

Jutro cure! Dobrodosle nove i povratnice! 😉 Tinika tebe se sjećam sa teme dok si pokusavala zatrudnit j drago mi je vidit da ste super ☺️.
    Nova cura mislim Supergirl da je rekla za bol izmedju loptica?! Ja to imam ako preko noci ne spavam sa necim zagrljena. Od kad imam jastuk onaj ogromni za dojenje nemam tih problem. Ruka gornja mi ne smije visit, cim visi odmah ta bol krene, tako da pokusaj makar sastuk zagrliti preko noci. 
    Urin meni svaki put na pregledu traze. A kg sam jos uvijek na - 1kg. Al ajde vratila sam 6kg minusa pa se racuna da napredujem lagano. Meni se dogodi da jedna tjedan dobim pola kg i onda iduci dan ih izgubim. A jedem bas cesto i svasta, al male porcije. 
    Lala cestitam na urednom pregledu.
    Msimic dosta ti je to velik razmak za preglede 7 tt ako sam dobro skuzila. I ne sekiraj se i ja sam tek nedavno spol saznala i to je bilo rekla bi da je curka, al nista vam to nije 100%. Jednostavno nekad ne mogu vidit ako je beba "krivo" okrenuta ili se kao moja puno mice. 
    Cure koliko vi pijete? Ja imam osjecaj da popijem 10 litara vode dnevno i dalje imam problem da me privlaci pit vodu. 

samojed
    02. Studeni 2019. 07:53

Jutro cure, juce je bilo baš mirno na forumu.
    Lorija mislim da sam pretjerala sa svojom zaboravnoscu nadam se da će proći ako ne, teško se meni ovo je katastrofa.
    Lavica u potpunosti se slažem s tobom, msm da se s tim nije za falit naravno da nećeš sad kukat što imaš ožiljak i stroje i patit zbog toga, al nećeš se sigurno ni pravit ''vazna'' sto eto Bože ti si rodila djete i imas ožiljak od toga ti si heroj, te su mi žene stvarno grozne.
    A što se tiče kila ja sam na +4 svako jutro de vagam da li ima još neka kao ja da se svako jutro vaga il sam jedina psihopata medju vama 🤣 ps.nadam se da do kraja neće biti baš prev velikih dobitaka na kilazi 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.