Jutro curke i pozdrav svim novim curkama :)
Sto se tiče kg ,ja sam na +10 i doktorica nije bas zadovoljna ,šalje me da vadim šećer . Vidjet ćemo sto će biti ,uopće ne jedem vise nego prije ,malo me strah koliko ću dobiti do kraja . Isto tako ,nadam se da ću ih brzo skinuti poslije poroda . Malac je isto veci za nekih tjedan dana i deblji nekih 400 g pa mislim da me i zbog toga leđa malo vise bole nego prije i ne mogu dugo biti u jednom položaju . Ne znam kako vas ali mene žgaravica ubija ,znaci užas svaku večer .
Mi se još nismo odlučili za ime 😂 valjda do poroda budemo .
Prijavljujem sljedeći pregled kod svoje doktorice 2.12 a 18.11 idemo na 4d
Jao kile 😭 ja sam u plusu 4kg ali sam usla u trudnocu s veeelikim prekoracenjem tako da se nadam da nece bas previse ic gore iducih par miseci. malaMare tako i ja planiram, maratonske setnje po Splitu s kolicima i pasicom, osvajanje Marjana i slicno..
Sta se tice rodilista u St cula sam i dobra iskustva tako da idemo samo pozitivno, kad krene ionako necemo imat izbora 😁
Lala27 meni je termin 18.02, cekamo muskica, pa kad stignes ubaci i nas 😊
A po pitanju strija, iman ih cili zivot na 'zmigavcima' ali kad san vidila ove na trbuhu sok i nevjerica, a mazem se i mazeeem. Par ljudi mi je reklo da je neka krema od Vichya odlicna za izbjeljivanje, koristi se nakon trudnoce, pa kad dode vrime cu malo detaljnije to istrazit.
Uzivajte u vikendu 😎
Bok, ja sam jos na +4, al me ledja rasturaju i vrat..
Iva se jos nemre ulogirat na forum.
E, jel znate ak idem u jednu TA, mogu normalno ic rodit u drugu bolnicu? Il promijenit TA bez nove D1 uputnice. Il jedna D1 vrijedi za jednu bolnicu samo?
Jutro cure i dobrodosle nove a i stare nazad 😉
Joj, to s tim komentarima pa nisi se nis udebljala, jel jedes sta uopce, pa kak ti je mali trbuh, nisi nista naotekla i bla bla…vidim ima i kod vas tih komentara. Ja samo kazem hvala bogu a i stigne se sve okrenut jos. Bitno da meni bebica raste i napreduje, ona si uzme sve kaj njoj treba,a ja se ne stedim, jedem ko inace plus ak mi se jede slatko ili pizza ne ustrucavam se i eto, na +4 sam. Ocito imam srece da nisam dobila 30 kila. A i da jesam kaj sad, svakome tijelo drugacije odreagira na trudnocu, bitno da se samo svjesno ne zapustis, a sad ovo na sto nemozes utjecat tako je kako je.
A strije imam po bedrima od tinejdžerskih dana i bijele su, a sad od trudnickih nove su izbile samo na cicama za sad i crvene su, nadam se isto bar da ce izblijedit iako ajde, te su ispod grudnjaka i ne vidi ih niko osim mene i mm 🙈
Gdje nam je Iva??? 🙄🤔 Sad sam skuzila da se nije javila par dana😳 nadam se da je sve ok…
Iva je dobro, ne moze na forum, baca joj gresku neku stalno.. Ali u komadu je jos haha😋
jutro cure☺ mene vec evo sigurno peto jutro u krevetu probudw bolovi u rukama i trnci u sakama..prwtpostavljam.od kraljeznice...morat cu neato poduzeti..
a ime...i mi mucimo muku...meni je lijepo Ivano, muzu tako tako, dheca bi Duje😂 al naravno da oni nece odluciti samo bi volila da se avi slozimo..i meni je David lijepo...Noa isto al imamo ga u uzoj rodbini tako da smo jos malo zbunjemi...Kako se zove maleni od Kengurice? Znam da se oni nikako nisu mogli odluciti..
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Ne znam jel do toga no ja nemam nikakvih strasnih bolova za sada, ali vec mjesecima spavam s bocnim jastukom. Znaju me leđa bolit kad dugo ležim na kuču i gledam tv Tako da predpostavljam da položaj spavanja ima veze... ali i kg vjerojatno.
Mi smo se mislim odlučili za Eva. Meni je predivno, a dečko se još malo bori ali ime koje smo prvotno htjeli je tako isfurano, tj. odjednom se sve curice tako zovu pa mi je bezveze, dosadilo mi s godinama :D
Što se tiče strija, ja ih imam jako puno po bokovima i cicama još od puberteta ali su svijetle. Sad sam dobila po trbuhu ali su plitke i bijele pa ok, samo da se ne prodube
[/url
Lavice i meni je Noel prekrasno i ne tako uobicajeno😁
Htjela sam pitati, pije li koja od vas Heferol za zeljezo? Moram piti 2x1 i piti i vitamin C, u uputama pise da njega uzimam 1-2 dnevno, ali ja sad ne znam jel onda jednu ili dvije?😂
Grizli nadam da ces vidjeti post haha, ugl. htjela sam te pitati ono za ciklu i narancu ili limun sto si mi napisala, kako to uzimati, cijediti pa piti ili kako tocno?🤔
Joj kile 🙈 ja me znam šta više radim krivo ali pazim da ne prijedem 1800kcal dnevno i one i dalje stižu..sporije ali stižu. Vjerujem da je i do toga što sam prestala s treninzima ali iskreno, polako se mirim s tim da očito neću biti trudnica koja će roditi u sljedeći dan nakon poroda izgubiti sve kile. Čeka me red, rad i znoj 😤 inače, za sada +8.
Lavice i meni je Noel prekrasno i ne tako uobicajeno😁
Htjela sam pitati, pije li koja od vas Heferol za zeljezo? Moram piti 2x1 i piti i vitamin C, u uputama pise da njega uzimam 1-2 dnevno, ali ja sad ne znam jel onda jednu ili dvije?😂
Grizli nadam da ces vidjeti post haha, ugl. htjela sam te pitati ono za ciklu i narancu ili limun sto si mi napisala, kako to uzimati, cijediti pa piti ili kako tocno?🤔
Možeš u sokovniku iscijediti ciklu i kapnuti par kapi limuna (tako si ja radim). A volim i kombinaciju 2/3 soka jabuke i 1/3 soka cikle. Prefino.
Sortiraj odgovore
Najstariji