ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dalindas
    02. Studeni 2019. 08:33

Jutro curke i pozdrav svim novim curkama :) 
    Sto se tiče kg ,ja sam na +10 i doktorica nije bas zadovoljna ,šalje me da vadim šećer . Vidjet ćemo sto će biti ,uopće ne jedem vise nego prije ,malo me strah koliko ću dobiti do kraja . Isto tako ,nadam se da ću ih brzo skinuti poslije poroda . Malac je isto veci za nekih tjedan dana i deblji nekih 400 g pa mislim da me i zbog toga leđa malo vise bole nego prije i ne mogu dugo biti u jednom položaju . Ne znam kako vas ali mene žgaravica ubija ,znaci užas svaku večer . 
    Mi se još nismo odlučili za ime 😂 valjda do poroda budemo .
    Prijavljujem sljedeći pregled kod svoje doktorice 2.12 a 18.11 idemo na 4d

JelenkoPelenko
    02. Studeni 2019. 08:34

Jao kile 😭 ja sam u plusu 4kg ali sam usla u trudnocu s veeelikim prekoracenjem tako da se nadam da nece bas previse ic gore iducih par miseci. malaMare tako i ja planiram, maratonske setnje po Splitu s kolicima i pasicom, osvajanje Marjana i slicno..

Sta se tice rodilista u St cula sam i dobra iskustva tako da idemo samo pozitivno, kad krene ionako necemo imat izbora 😁

Lala27 meni je termin 18.02, cekamo muskica, pa kad stignes ubaci i nas 😊

A po pitanju strija, iman ih cili zivot na 'zmigavcima' ali kad san vidila ove na trbuhu sok i nevjerica, a mazem se i mazeeem. Par ljudi mi je reklo da je neka krema od Vichya odlicna za izbjeljivanje, koristi se nakon trudnoce, pa kad dode vrime cu malo detaljnije to istrazit.

Uzivajte u vikendu 😎

samonezelje
    02. Studeni 2019. 08:38

Bok, ja sam jos na +4, al me ledja rasturaju i vrat..
    Iva se jos nemre ulogirat na forum.
    E, jel znate ak idem u jednu TA, mogu normalno ic rodit u drugu bolnicu? Il promijenit TA bez nove D1 uputnice. Il jedna D1 vrijedi za jednu bolnicu samo?

C1M4
    02. Studeni 2019. 08:39

miki0

Jutro cure i dobrodosle nove a i stare nazad 😉
    Joj, to s tim komentarima pa nisi se nis udebljala, jel jedes sta uopce, pa kak ti je mali trbuh, nisi nista naotekla i bla bla…vidim ima i kod vas tih komentara. Ja samo kazem hvala bogu a i stigne se sve okrenut jos. Bitno da meni bebica raste i napreduje, ona si uzme sve kaj njoj treba,a ja se ne stedim, jedem ko inace plus ak mi se jede slatko ili pizza ne ustrucavam se i eto, na +4 sam. Ocito imam srece da nisam dobila 30 kila. A i da jesam kaj sad, svakome tijelo drugacije odreagira na trudnocu, bitno da se samo svjesno ne zapustis, a sad ovo na sto nemozes utjecat tako je kako je.
    A strije imam po bedrima od tinejdžerskih dana i bijele su, a sad od trudnickih nove su izbile samo na cicama za sad i crvene su, nadam se isto bar da ce izblijedit iako ajde, te su ispod grudnjaka i ne vidi ih niko osim mene i mm 🙈
    Gdje nam je Iva??? 🙄🤔 Sad sam skuzila da se nije javila par dana😳 nadam se da je sve ok…

Iva je dobro, ne moze na forum, baca joj gresku neku stalno.. Ali u komadu je jos haha😋

Lunica
    02. Studeni 2019. 08:41

jutro cure☺ mene vec evo sigurno peto jutro u krevetu probudw bolovi u rukama i trnci u sakama..prwtpostavljam.od kraljeznice...morat cu neato poduzeti..
    a ime...i mi mucimo muku...meni je lijepo Ivano, muzu tako tako, dheca bi Duje😂 al naravno da oni nece odluciti samo bi volila da se avi slozimo..i meni je David lijepo...Noa isto al imamo ga u uzoj rodbini tako da smo jos malo zbunjemi...Kako se zove maleni od Kengurice? Znam da se oni nikako nisu mogli odluciti..

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

02. Studeni 2019. 08:50

Ne znam jel do toga no ja nemam nikakvih strasnih bolova za sada, ali vec mjesecima spavam s bocnim jastukom. Znaju me leđa bolit kad dugo ležim na kuču i gledam tv  Tako da predpostavljam da položaj spavanja ima veze... ali i kg vjerojatno.

DeeDee
    02. Studeni 2019. 08:54

Mi smo se mislim odlučili za Eva. Meni je predivno,  a dečko se još malo bori ali ime koje smo prvotno htjeli je tako isfurano, tj. odjednom se sve curice tako zovu pa mi je bezveze,  dosadilo mi s godinama :D

Što se tiče strija,  ja ih imam jako puno po bokovima i cicama još od puberteta ali su svijetle. Sad sam dobila po trbuhu ali su plitke i bijele pa ok, samo da se ne prodube

[/url

C1M4
    02. Studeni 2019. 09:10

Lavice i meni je Noel prekrasno i ne tako uobicajeno😁
    Htjela sam pitati, pije li koja od vas Heferol za zeljezo? Moram piti 2x1 i piti i vitamin C, u uputama pise da njega uzimam 1-2 dnevno, ali ja sad ne znam jel onda jednu ili dvije?😂
    Grizli nadam da ces vidjeti post haha, ugl. htjela sam te pitati ono za ciklu i narancu ili limun sto si mi napisala, kako to uzimati, cijediti pa piti ili kako tocno?🤔

• Henky
    02. Studeni 2019. 09:28

Joj kile 🙈 ja me znam šta više radim krivo ali pazim da ne prijedem 1800kcal dnevno i one i dalje stižu..sporije ali stižu. Vjerujem da je i do toga što sam prestala s treninzima ali iskreno, polako se mirim s tim da očito neću biti trudnica koja će roditi u sljedeći dan nakon poroda izgubiti sve kile. Čeka me red, rad i znoj 😤 inače, za sada +8.

• Henky
    02. Studeni 2019. 09:31

C1M4

Lavice i meni je Noel prekrasno i ne tako uobicajeno😁
    Htjela sam pitati, pije li koja od vas Heferol za zeljezo? Moram piti 2x1 i piti i vitamin C, u uputama pise da njega uzimam 1-2 dnevno, ali ja sad ne znam jel onda jednu ili dvije?😂
    Grizli nadam da ces vidjeti post haha, ugl. htjela sam te pitati ono za ciklu i narancu ili limun sto si mi napisala, kako to uzimati, cijediti pa piti ili kako tocno?🤔

Možeš u sokovniku iscijediti ciklu i kapnuti par kapi limuna (tako si ja radim). A volim i kombinaciju 2/3 soka jabuke i 1/3 soka cikle. Prefino.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.