Rezultati novog HAK tedta autosjedalica
https://revijahak.hr/2019/10/26/test-djecjih-autosjedalica-niti-jedna-vrlo-dobra-cak-cetiri-lose/
Oh. Da Romer nije zadovoljio. Zanimljivo pravo.
Vrebam nema Maxi Cosi-ja. Bome cu njega onda kupiti. Planiram promjeniti sinu sjedalicu pa pored svega i to gledam 😊
Samojed sjecam se. Mari je bila s nama al je imala spontani vrlo brzo poslije testica.
Cima drzim fige, i uvjerena sam da ce sve biti uredu 🤞🙂
Meni je beba posebno divlja jucer i danas 😂🙈
Sutra idemo u Ljubljanu i u Primark 😍😍🥳 pa sam bas happy. Zadnji izletic prije bebe 💜
Nisam pisala zadnjih par dana, al vas citam svaki dan 🤗
Lorija a ja sam mislila da je tu negdje medju nama, nisam bila zapazila da je imala spontani 😣
Ooo koja tisina cijeli dan, ne znam jel do dana ili zbog whatsappa ☺ dosla da vidim sta ima kad ono nista 😁
Samojed davnooo je to bilo, sigurno si zaboravila kad vec sve zaboravljas ☺ 😝
Lorija ja sam par puta dosla vidis sto se pise al danas mi bas nije dan, a i nismo ocito inspirirane danas sa pitanjima. Nadam se da su sve cure dobro!
Ooo koja tisina cijeli dan, ne znam jel do dana ili zbog whatsappa ☺ dosla da vidim sta ima kad ono nista 😁
Samojed davnooo je to bilo, sigurno si zaboravila kad vec sve zaboravljas ☺ 😝
Ja sam cak popustila i otisla se prijaviti na whats app, da vidim di je grupa nestala. Al valjda je samo takav dan na forumu 😄 svatko na svoju stranu.
Ma takav je dan ja vjerujem... Evo mi ga bas proveli nekako obiteljski nakon duzeg vremena... Pridonijela je muzeva upala sinusa jer je napkon u kuci s nama cijeli dan 🤣
A i danasnji dan je nekako cudan i usporen pa vjerojatno fali inspiracije.
Ja samo znam da mi danas ove moje dvije razmjestaju organe cijeli dan, bas su aktivne i to je toliko vidljivo na van da je meni nevjerojatno, a treca mi je trudnoca... Danas sam cak snimala kumi vjencanoj... One imaju po 300/400 grama svaka, i 15-ak cm ili 20-ak nisam vise sigurna...kaj ce bit poslije? 😅😅
url=https://lilypie.com][/url
Pozdrav svima, evo da vam se i ja pridruzim nakon procitanih 2100 strana (pocela sam se osjecat kao uhoda) a toliko sam plakala i smijala se s vama pa rekoh aj vrime je
Prva mi je trudnoca tako da ste me spasile s iskustvima, podacima, bolovima, slabijim lupkanjima i popisima. Pola galerije su mi screenshotovi foruma... Mi smo danas 24+3, i danas sam napokon kupila prvu robicu, rucnik, posteljinu u Lidla i samo se smjeskam cili dan 🤗🤗🤗
Zelim svima sta manje bolova i da sve ide glatko do kraja ❤️
Jelenko dobro nam dosla!
Danas smo svi neke uspavane ili smo s familijom pa nas nema na forumu a ni na wapu bas nismo pretjerano aktivne. Takav je dan valjda.
Mi smo bili na rucku, sveki sve pripremila i donjela do uje, tam smo se najeli i meni odjednom trnci u nogama, ledja pocela ubijat...kazem mm i curama ajmo mi doma! Malo sam zalegla i odmorila i odmah bilo bolje. A sveki mi donesla od L prijenosni kindac kaj je bio kod nje. Mm ga slagao valjda dva sata 🙈 Poludio je vec bio...al neka njega u boravku...to ce nam sluzit preko dana.
Nadam se da ste sve dobro 😘
Drage cure, evo da vam se i ja napokon pridruzim ☺️
Citam vas i pratim negdje od 17-og tjedna trudnoce a sada sam 31+3 🙈Ovo mi je prva trudnoca i kako se priblizava kraj tako se sve vise plasim poroda i kako ce to izgledati.
Imala sam dosta mucnina u prvim mjesecima trudnoce, a kako sam navikla biti dosta u pokretu i aktivna tako se sada brzo umaram i to mi tesko pada.
Inace, nosim curicu koja bi trebala stici oko nove godine 🥰
Takodjer cu se javiti i na jesensku temu jer sam i tamo pratila teme i svasta novog naucila i tu i tamo. Veselim se druzenju 🤩
Sortiraj odgovore
Najstariji