ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malaMare
    01. Studeni 2019. 09:00

Jutro!
     Cestitam svima na jucerasnjim urednim pregledima.
    C1m4 - drzim jako, jako palceve da sve bude ok. 
    Sto se tice brojanja udaraca, pitala sam bila svog ginekologa kad je razlog za alarm jer neke dane moj maleni mi je aktivan, druge se usuti i samo malo meskolji po skembi. On mi je rekao kako i bebe imaju svoje dane i da zapravo jako puno stvari utjece na njihovu aktivnost. Ali ukoliko ne osjetim nikakvo gibanje 24h, da hitno odem njemu/na hitnu. Ja sam se na pocetku dosta stresirala oko toga, ali sad kako je i on vec veci, vise ga i osjetim pa sam mirnija. Mislim da bi mi ta tablica bila samo stres.  Tek sam se sad koliko-toliko opustila napokon, na pocetku stalno neki problemi plus ja sam se iskreno i bojala veseliti/planirati/kupiti bilo sto da ne zacopram... 
    Kao sto je Sarita15 to lijepo napisala: zelim vam svima i ja lijepi dan sa lijepim uspomenama na najmilije koji vise nisu uz vas!

samojed
    01. Studeni 2019. 09:13

Jutro cure, znači da ne kupujem manji, neko je napisao skafander kupila sam i skafander 62br nez gdje mi je pamet bila 🤔 
    Cima svašta ste prebrodili i to će te držim fige da kontrakcije nestanu, a to za curenje p.vode ni meni nije jasno kako tako mirno mogu reći da čovjek ide kući a možda je u pitanju p.voda 

Gogaa_V
    01. Studeni 2019. 09:23

Mikio na wapu  preletimo  neke dnevne teme koje baš i nemaju puno  veze s nasim temama  na forumu, ponekad  nesto brzinski ali uglavnom  je forum  i dalje glavni.

lorija
    01. Studeni 2019. 09:43

PREGLEDI

01.11.- Lala27
    04.11.- C1M4
    04.11.- Lavica27
    04.11.- PetraB
    04.11.- Reserved123
    06.11.- njurko
    07.11.- Tonkica1
    07.11.- ena10
    08.11.- Angelly
    11.11.- mikio
    11.11.- Nasty
    12.11.- MaRe
    12.11.- Grizli
    12.11.- lorija
    12.11.- Simbalija
    12.11.- Angie1205
    13.11.- LoBi
    13.11.- Lunica
    13.11.- Flower
    13.11.- piba7
    13.11.- nita9999
    14.11.- sofio9
    15.11.- PetraB
    15.11.- DeeSB
    18.11.- thinkpink1
    18.11.- Nasty
    19.11.- Goga_V
    19.11.- Zarica
    19.11.- Juno
    19.11.- kl1v
    20.11.- valentina
    21.11.- samojed
    22.11.- damnarexx
    22.11.- mala.le.90
    25.11.- Sarita15
    25.11.- C1M4
    26.11.- annika
    27.11.- Tockica37
    28.11.- DeeDee

lorija
    01. Studeni 2019. 09:51

Evo liste spremne, valjda sam sve popratila 😊
    Lala sretno danas. ☺ 
    Samojed ja sam ti rekla, bome zaboravljas me uvijek a isti dan piskile testic 😂😂😂
    E Lavice ovdje sam snimila za djecu ispod 3 god besplatno,a od 3god 5€.
    Po osobi inace 12€,pa ima svakakvi kombinacija dijete s jednom,pa s dvije osobe,pa obiteljske kartice itd. Razne cijene.

• njurko
    01. Studeni 2019. 09:52

Cima oprosti ja isto nisam skuzila prije ovo za plodnu vodu, tek sad vidim. Mojoj prijateljici je pocela lagano curkati plodna voda mjesec i pol dana prije, odmah su je zadrzali u bolnici, uspjeli su produziti jos tri tjedna do poroda. Tako da ja isto bas sumnjam da bi te pustili doma ako curi plodna voda, ne znam...mozda da nazoves po drugo misljenje hitnu? Cisto da im preko telefona bar objasnis i da ti kazu sto oni misle, tj da trazis dezurnog doktora.

01. Studeni 2019. 09:54

Cima meni je bilo identicno prosli tjedan ako se sijecas. Iznenadne kontrakcije te sam dobila vise doze utrogestana te se smirilo. No moj doktor nije spominjao nikakvu plodnu vodu. Da bi oni vidjeli da curi morali bi te neko vrijeme pratiti da vide kako to ide. A vjerojatno bi i primjetila curkanje, pa ne moze voda samo nestati. Inace, nedavno sam cula da je od kolege sogorici u plodna voda iscurila cini mi se u 19 tjednu. I beba je prezivjela iako ranije rodena (ne znam tocno kada). No to su ekstremi i njoj su preporucali pobacaj no kako je vjernica su odbili. Bio je rizik da oboje umru no hvala Bogu sve je dobro proslo.. 
    Moja beba isto nije jednako aktivna svaki dan,nit u isto vrijeme. A primjetila sam da sad kad nesto radim ni ne registriram udarce. Kao da sam navikla da me netko udara unutra 

01. Studeni 2019. 09:58

Rezultati novog HAK tedta autosjedalica
    https://revijahak.hr/2019/10/26/test-djecjih-autosjedalica-niti-jedna-vrlo-dobra-cak-cetiri-lose/

samojed
    01. Studeni 2019. 10:13

Lorija pricala sam već o svojoj bolesnoj zaboravnosti izvinjava seee 😞 a još je jedna cura sa nama isti dan piskila testic da li se sjećaš koja je bila jer znam da je kod sve 3 bio + 

sofi09
    01. Studeni 2019. 10:21

Jutro cure, i uzivajte u produtenom vikendu 🙂
    DeeDee meni je isto gin dao tu tablicu prosli put, ali mi je sesrta dala drugacije upute...u pola sata mora biti minimalno 2 pokreta, ako to ne osjetim da produzim na sat vremena. U sat vremena mora biti 5 pokreta. Ocito svako ima neku svoju teoriju.
    Kengurice, cestitam!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.