ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samonezelje
    01. Studeni 2019. 21:32

Bok! Evo ja nisam ni wapp danas ni otvorila, nisam stigla, mislim da je takav dan, manje vise svi vjerojatno isli na groblje, k familiji i sl.. Mi danas domeka pa se druskamo lijepo cijeli dan uz setnju i tak.. Svrati u Lidl i uspjela sam danas nac jos jednu pidjamicu 56 na Tweeety i uzela sam si jedne one debele tajice. Fora su mi oni kombinezoni plisasti, al bi popizdila da se moram sva skidat od gore skroz svaki put za wc.. Pozdrav i ugodan ostatak vikenda..

samonezelje
    01. Studeni 2019. 21:34

Dobrodosle Jelenko i Supergirl!

• njurko

Pozdrav Jelenkopelenko!🙋🏻‍♀️

Lunica

I ja sam sva uspavana ali opet skicnrm svaki dan da vidim sto se dogadja..moj malac se ja mislim i nadam se okrenuo glavom dolje..nekako drugacije osjetim udarce i prirodniji mi je nekako nema inog tvrdog iznad pupka..pretpostavljam da je glava bila..al vidjet cemo jos je sve to rano..najvise mi se sad javlja ispod rebara pretpostavljam noge..ali svakako lupka svugdje ..
    Malo me muce hemaroidi bas moram paziti sto jedem..ako je malo zacinjenija hrana odmah me pocnu smetati...joj bio mi se upalio nakon poroda bas je gadno bolilo..morati cu pripaziti...pocela sam mjeriti tlak doma..tu i tamo..
    Cure jel vama sestra na pregledu provjerava urin one proteine...meni nije jos ni jednom nego samo u trudnicku napise neg. a da uopce ne provjeri

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• njurko
    01. Studeni 2019. 21:36

Opa i Supergirl! Bas lijepo da nas ima puno

Lunica
    01. Studeni 2019. 21:37

Nove cure dobrodosle

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Supergirl
    01. Studeni 2019. 21:52

Cestitke luce na curici 😍😍
    Kakve ste vi sa kg u trudnoci? Ja sam na +8 i ginekolog je super zadovoljan, pogotovo jer izgleda kao da mi je sve u stomaku al ja se bojim da ne natucem jos do kraja 🙈

DeeDee
    01. Studeni 2019. 21:52

Dobrodošle nove curke :)
    Lunica meni provjerava, tj piskim u čašu svaki put, valjda ne iz fore 

Mi selimo dućan, nisam stala sekunde danas, umorna kao pas. Idući tjedan ću po grobljima jer sad za vikend nema teoretske da stignem.
    Govori mi tata danas, jel ti znaš da je blagdan danas neradni, rekoh ja sam na komplikacija, ovo mi je hobi sad 

[/url

DeeDee
    01. Studeni 2019. 21:54

Ja sam na +3, kaže gin idealno i da ima neki osjećaj da neću previše do kraja,  voljela bi da je u pravu  :D

[/url

Lavica27
    01. Studeni 2019. 21:57

Lorija pa to mi se cini povoljnije nego kod nas! Ja se ne javljam jer em groblje em rucak em se s M zakacila pa jos i gosti...samo cekam prespavati.
    Dobrodošle nove cure🖖🖖
    I nikako da komentiram. Nisam vidjela u lidlu te tetre na tweety ali ako su iste kao sto su bile pred cca 2god kad sam za malu uzela bile su jaaako grube nakon pranja. Više za "sminku" nego sto sam ih koristila...
    Iiii ostalo sam zaboravila. P.s. i moj je danas aktivan za poludit...valjda jer sam ja nabrijana🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.