Aha urin, moj tek iza 30.tjedna to provjerava,al dosad me slao vadit kks cca 4 puta pa nek mu bude. S kilama sam na +5 ili +6. Ok mi je to,gin ni ne obraca pozornost,vidi da se nisam razlila😂🙈(zasad)!
Ajme vi ste sve super sa kg, ja prvo nista nisam dobivala i onda odjednom svaki put kad stanem na vagu pokaze vise 😂 bas me to nervira pogotovo jer ne jedem nesto vise nego prije ali imam osjecaj da mi u zadnje vrijeme noge oticu cak i nakon malo hodanja.
Koliko god se pribojavam svega ipak jedva cekam porod jer nekako mi je cijela trudnoca tesko prosla 😞
Zadnjih tjedan dana ne mogu spavati od bolova u ledima i to kao jedna tocka ispod lopatice s lijeve strane.
@mikio ja sam sa splitskog podrucja pa cu tu roditi iako bi se najradije zaputila u zagreb kad slusam sve price iz splitskog rodilista 😪
Dobrodosle nove curke! 🤗
Isuse jedva sam cekala potrpat klince u krevet... Zadnjih sat vremena su izabrali igracke za ubit se...ne znas koja vise tresti ili udara, glava mi se raspada 🤯 a ove i dalje udaraju na sve strane... Prvo je malac otisao u krpe pa se mala "druzila" sa sekama i zajedno s mm umirala od smijeha kak mi trbuh "skace"...izmisljali su scenarije kaj rade njih dvije unutra 🙈.
Uglavnom... Kile... Ja trenutno na +5... Nitko ne reagira, valjda obzirom da su blizanci je to ok. U prijasnjim sam vec bila na +10 tak da sam ja i vise nego zadovoljna 😎💪🏼.
Ne mogu vjerovat da sam fulala Lidl... 🤦🏻♀️... Meni su njihove tetre (tweety i ekipa) bile zakon... Njih recimo nikome nisam proslijedila 🤭🤭🤭
url=https://lilypie.com][/url
Pozdrav novim curama 😊 ja slabo posem i tipkam kad su ovakvi dani i vikend jer ne gledam uopce mob 😂 muz i ja imam neki dogovor da sto manje visimo na telefonima pa kad on radi onda se s vama druzim 😊
Meni isto daju trakicu svaki put kad dodem na kontrolu, prije vaganja obavim pisanje.
Ja sam na +7 kila i rekao mi je dr da je to ok. Posto je dosla zima, a ja sam isto zimsko dijete i puno vise se volim oblaciti po zimi nego po ljeti 😂 sad mi tak smeta trbuh jer ne stanem u svoje kapute i bundicu 😂 tjesi me kaj ce biti jos zima kad rodim pa cu stici iznositi i gleznjace na petu i ostalu obleku😂
Ajme vi ste sve super sa kg, ja prvo nista nisam dobivala i onda odjednom svaki put kad stanem na vagu pokaze vise 😂 bas me to nervira pogotovo jer ne jedem nesto vise nego prije ali imam osjecaj da mi u zadnje vrijeme noge oticu cak i nakon malo hodanja.
Koliko god se pribojavam svega ipak jedva cekam porod jer nekako mi je cijela trudnoca tesko prosla 😞
Zadnjih tjedan dana ne mogu spavati od bolova u ledima i to kao jedna tocka ispod lopatice s lijeve strane.
@mikio ja sam sa splitskog podrucja pa cu tu roditi iako bi se najradije zaputila u zagreb kad slusam sve price iz splitskog rodilista 😪
U zadru ti je dobro rodiliste a uru ipo si od splita.
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Red fox apropo bundice,ja sam usla u svoju i ponosno je zakopcala na cicama i iznad trbuha ahahahaha a izgled u ogledalu da ti ne kazem, ko' ball of fur (fake ofc😂😂)
Lavica ja svoju necu ni probavati 😂 probala sam neku tuniku iz wgw-a neki dan i izgledala sam si ko sator 😂
Zenske. Eto mene, nije me dugo bilo. A vidim da sam i izbrisana sa zimskih beba hehe.
Selidba kod decka, svaki dan kaos sa svekrivom itd..
Nadam se da ste sve dobro i da su bebaci super :)
Ja vam javljam svoje najnovije iskustvo sa kb Merkur..
Jako sam ljuta jer me sestra vec cekala na vratima a doktor napravio ultrazvuk u 5 minuta.
Bebu nisam ni vidjela, nit dobila slikice ..od silnih pregleda imam samo dvije slikice.
Tek sam sad u 7mj trudnoce saznala i da nosim deckica.
Jako sam razocarana sa svime i sve me strah da cu imat i dalje neugodna iskustva.
Plus sad sam imala pregleda u 28tj ..i nemam nijedan vise sve do 35tj. Neznam da li je to normalno kod uredne trudnoce ?!
Cak neznam ni koliko je moj maleni muskarac tezak :(
Pusa svima 💃
Simic
Dobrodosle nove cure!!
Ja svaki puta piskim u casicu i testiraju glukozu i proteine. Sad sam na +3 ili +4 kg. Zadnjih mjesec dana nisam nista kg dobila... cak je nesto otislo Jucer sam od kolegice dobila "kompliment"- "Bas dobro izgledas, nisi ni malo izoblicena"... što to znači?
jel bi trebala biti izoblicena
Za zimu imam sve neke strukirane jakne i kapute i nista ne mogu zakopcati. Danas sam po groblju hodala s otkopcanim kaputom I ja neki dan probala neku haljinu iz wgw-a i ko sator ssm si bila
Redfox ja živim sasvim ok u svom denialu😂 Nesto kao babe u krizi srednjih godina.."if it fits i sits"😂😂😂
Msimic,sorry ja te se ne sjecam🙈 ali dobrodosla nazad. Zasto vodis uopce cijelo vrijeme u kb merkur trudnocu?
Sortiraj odgovore
Najstariji