ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    02. Studeni 2019. 07:59

Jutro. Ja na  -7kg i dalje...  kako vi na dijeti 1800cal uspijete nesto dobiti kg uopce? Grizli znam da ti ne koras vise paziti striktno, a vi druge?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Angie1205
    02. Studeni 2019. 08:02

Dobro jutro svima!!
    Nove cure dobro nam dosle, jos jednom!
    Tinika 😘😘😘😘 bas mi je drago da si tu i da ste dobro ti i tvoja curka!! 🥰🥰
    Nadam se da odmarate i uzivate u vikendu! 😊

02. Studeni 2019. 08:17

Jutro! Ja sam se danas probudila uzasno gladna... doslovo sam iz kreveta isla u kihinju i pojela snitu proteinskog kruha s maslacem  To je bilo najbrže 
    Lavice potpuno se slažem,strije nisu nešto čime bi se hvalila no nije da cu zbog njih izbjegavati imati bebu. Jednostavno su posljedica i to je tako. Neke žene se ni celulita ne srame. Mislim, meni je to ok, no ja sam gradena da uvijek imam jaku guzu i noge i on je tu od puberteta bez obzira koliko ja vježbala, imala kila ili se mazala sa svačim. No ja nikad ljeti bas ne nosim neke kratke haljinice i hlačice jer smatram da nije taj celulit nešto najljepše za gledati ni meni ni drugima  No nije da sam u bedu zbog njega.
    Točkica svakome nam treba drugačili broj kalorija. Ja sam jednom prije bila na dijeti od 1500 kalorija pa nisam uopce mrsavila, tek kad idem ispod 1200 mrsavim. Za tsj moj sporiji metabolizam je krivo aktivno bavljenje sportom do 20-te godine,nagli prestanak.... a i kojekakve dijete kroz cijeli pubertet makar sam imala oko 50 kg na 175 cm i trenirala 5× tjedno... no zbog svojih jakih nogu sam mislila da sam predebela i bila na dijetama.

Lavica27
    02. Studeni 2019. 08:17

Bok Crnokosa! I welcome back Tinika...
    Cure imate finalna imena? Ja se borim sa sobom izmedju Noel i Lukas...

02. Studeni 2019. 08:24

Ja jos nemam ni priblizno ime 

MSimic
    02. Studeni 2019. 08:25

Grizli

Jutro cure! Dobrodosle nove i povratnice! 😉 Tinika tebe se sjećam sa teme dok si pokusavala zatrudnit j drago mi je vidit da ste super ☺️.
    Nova cura mislim Supergirl da je rekla za bol izmedju loptica?! Ja to imam ako preko noci ne spavam sa necim zagrljena. Od kad imam jastuk onaj ogromni za dojenje nemam tih problem. Ruka gornja mi ne smije visit, cim visi odmah ta bol krene, tako da pokusaj makar sastuk zagrliti preko noci.
    Urin meni svaki put na pregledu traze. A kg sam jos uvijek na - 1kg. Al ajde vratila sam 6kg minusa pa se racuna da napredujem lagano. Meni se dogodi da jedna tjedan dobim pola kg i onda iduci dan ih izgubim. A jedem bas cesto i svasta, al male porcije.
    Lala cestitam na urednom pregledu.
    Msimic dosta ti je to velik razmak za preglede 7 tt ako sam dobro skuzila. I ne sekiraj se i ja sam tek nedavno spol saznala i to je bilo rekla bi da je curka, al nista vam to nije 100%. Jednostavno nekad ne mogu vidit ako je beba "krivo" okrenuta ili se kao moja puno mice.
    Cure koliko vi pijete? Ja imam osjecaj da popijem 10 litara vode dnevno i dalje imam problem da me privlaci pit vodu.

Svaka 4 tj pregled kod ginica, a do sad je ultrazvuk bio odma tjedan dana kasnije. 
    Tako ce mi bit i sad. Moram cekat do 25.11. I onda se tek narucit na ultrazvuk  

Simic

Angie1205
    02. Studeni 2019. 08:26

Lavice Noel mi je ❤️
    Poznajem jednog malog Noela i dijete je divno, mirno...bas nekako umirujuc kao i ime mu.

MaRe
    02. Studeni 2019. 08:26

Grizli i bolje je da piješ što više vode najviše zbog probave...evo ja jučer sam slabo pila i dns me glava rastura...sad doručkujem i ima da popijem pol litre odmah xD 
    Mikio netko je pisao da se Iva ne može prijaviti na forum...vjerovatno nešto ko Angie što je imala prije par mjeseci. 
    Lavice meni se Lukas sviđao (zbog Lucasa iz One tree hilla ) al mm je uložio veto i  tako da će mali biti Andrej. 
    Još mi se sviđao Mihael i David.

MSimic
    02. Studeni 2019. 08:28

Vele sa je to normalno ako je trudnoca uredna. 
    Rekla sam im da imam i jake bolove na desnoh strani ispod rebra, al nitko nis. " Je pa kaj se cudite, trudni ste, normalno je imat bolove."  Tako da svaki dan popijem 1 lupocet da se barem malo smiri. Da ne velim da na leda ne smijem ni lec jer budu uzasni bolovi i mucnina..

Simic

MSimic
    02. Studeni 2019. 08:29

Lavica27

Bok Crnokosa! I welcome back Tinika…
    Cure imate finalna imena? Ja se borim sa sobom izmedju Noel i Lukas…

Ja sam htjela Noel il David.
    Al dragi je izabrao na kraju ime Vanja..

Simic

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.