ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    C1M4
    02. Studeni 2019. 09:36

Henky

C1M4

Lavice i meni je Noel prekrasno i ne tako uobicajeno😁
    Htjela sam pitati, pije li koja od vas Heferol za zeljezo? Moram piti 2x1 i piti i vitamin C, u uputama pise da njega uzimam 1-2 dnevno, ali ja sad ne znam jel onda jednu ili dvije?😂
    Grizli nadam da ces vidjeti post haha, ugl. htjela sam te pitati ono za ciklu i narancu ili limun sto si mi napisala, kako to uzimati, cijediti pa piti ili kako tocno?🤔

Možeš u sokovniku iscijediti ciklu i kapnuti par kapi limuna (tako si ja radim). A volim i kombinaciju 2/3 soka jabuke i 1/3 soka cikle. Prefino.

Pijes ga svaki dan ili?😁

Lavica27
    02. Studeni 2019. 09:44

Mda,svi me nagovaraju na Noel😁 I ja si misljm bit ce tako do kraja!
    MSimic znam da se Lupocet smije piti u trudnoci,al da bas sad imas neke koristi od pijenja svaki dan...neznam. moje misljenje. Raznorazni bolovi su normalni dok god nisu nepodnosljivi,praćeni trudocvima,krvi itd...
    LoSa ofc da to nije razlog da ne bi imala bebu al sad da se idem izrezana i puna strija (iako trudnoce me postedile strija,vise me pubertet satrao) slikat i rec da sam ponosna na svoje tijelo...vjerojatno ne. Zapravo svaka cast na samopouzdanju,moje je ostalo negdje u 8.razredu osnovne🙈
    Iva haleluja da si nazad!

02. Studeni 2019. 09:50

Lavice ja znam curu koja odgađa trudnoću da se ne bi udebljala i dobila strije. Meni to nevjerojatno... a muz njezin jedva ceka bebu.

• njurko
    02. Studeni 2019. 09:56

I meni je Noel divno, i Ivano mi je lijepo i Eva 😍
    Ja nemam jos strije od trudnoce, al imam po guzici malo od osmog razreda jos. A ovo za hvaljenje sa ratnickim strijama mi je kao kad se zene ponose svojom debelom figurom od 100kg+ , nit sam se ja ponosila svojom premrsavom, nit bi se ponosila predebelom figurom.

• valentina
    02. Studeni 2019. 09:59

Jutro cure, 
    Strije, celulit... Aa ima toga naravno😬
    Da sam ponosna na to, nisam! Da radi toga odustala od trudnoce i rađanja, sigurno nebi kao sto i vi kazete. Ja sam dobila do sad 15tak kg, malo mi je to puno ne prezderavam se, ne ubijam bas u slatkom i kaloricnom al opet ni ne uskracujem si nista, sve u nekim razumnim kolicinama al kg samo idu🤷‍♀️
    Nadam se samo da cu iza poroda uspjeti ih se rijesiti kroz par mj. Isto tak leđa me nekad bas uzasno bole i pritisak na donjem djelu trbuha..
    Ime smo definitivno izabrali, bit ce Mateo😊
    Dobrodoslica novim curama i zelim svima ugodan vikend😘

MaRe
    02. Studeni 2019. 10:23

Henky kad sam pocela čitati tvoj post kontala sam da si dobila 20 kg a ono 8 😁 Nije to strašno :)
    Kak meni mama govori na dijetu si trebala mislit prije 😁 Ak malac bude aktivan dok se rodi ko sad unutra skinut cu i vise nego sto treba trčeći za njim 😂😂
    Kaze mi sestricna jucer neka njena dobila oko 25kg i na kraju više od 10 joj otislo jos u bolnici jer je zapravo bila puna vode.

Grizli
    02. Studeni 2019. 10:25

MSimic na ledjima nije pametno ni da lezis. Mene jastuk spasio. Nekad se probudim u nekom cudnom polozaju da mi taj tuljac veliki od jastuka je ispod ledja a ja izvaljena kao na ledja al zbog jastuka sam zapravo pod nekim nagibom od 30 stupnjeva. Od kad ga imam spasena sam stvarno.
    Cima ja ili svjezu ciklu ogulim naribam i onda u nutri bullet sa cijelom narancom oguljenom. Ili brza varijanta posto sam ljena poslije nutri prati od te ciklurine. Onda fino kupim od biote koncentrirani sok i ocjedim 1 narancu i ulijem recimo dec cikle u to izmjesas i super. Pojedem i samo naribanu ciklu ko kupus, cak i pomjesam sa kupusom naribanim. S limunom rijedje jer mi njega samo malo ocjedim u taj koncentrat ili ako u nutriju radim onda recimo pola limuna, al moram staviti onda i 1 dcl vode barem. Probala i jabuku al meni to digne secer dosta pa ne prakticiram bas. Isto je super fino sa jabukom. A moze i banana, ananas... Svasta! Pijem to svaki toliko ne bas svaki dan, a zeljezo mi stalno uredno.
    Strije i celulita nemam jos za sada. Nisu nesto s cime bi se hvalila i slavila kad ih dobije, al da ih dobije znala bi samo da su dosle sa mojim cudom tako da ako je suđeno suđeno je. Bolje da ne dodju, ako dođu zivit cemo s njima necu sigurno sebe manje voliti ili uzdizat u nebesa zbog toga. 
    Ime za nasu curku ce biti Magdalena ako sto ne promjenimo, a da je decko bio bi Petar. 

• Sarita15
    02. Studeni 2019. 10:35

C1M4

Lavice i meni je Noel prekrasno i ne tako uobicajeno😁
    Htjela sam pitati, pije li koja od vas Heferol za zeljezo? Moram piti 2x1 i piti i vitamin C, u uputama pise da njega uzimam 1-2 dnevno, ali ja sad ne znam jel onda jednu ili dvije?😂
    Grizli nadam da ces vidjeti post haha, ugl. htjela sam te pitati ono za ciklu i narancu ili limun sto si mi napisala, kako to uzimati, cijediti pa piti ili kako tocno?🤔

Pijem ja, drmnem 1 na dan uz mandarinu ili limunadu. Po jednu pokusaj jer zatvor je tome bas cesta pojava. Rekla mi gin ako mi bude bas lose da prestanem

• Sarita15
    02. Studeni 2019. 10:39

LoSa84

Lavice ja znam curu koja odgađa trudnoću da se ne bi udebljala i dobila strije. Meni to nevjerojatno… a muz njezin jedva ceka bebu.

Takvih znam i previse 🙄 toliko opsesivno pazile tokom trudnoce sto jedu i koliko da je to bilo strasno..bebe male i ranije rodene i svasta jer je linija na prvom mjestu...nakon 6tt odma teretana...

• Lala27
    02. Studeni 2019. 10:39

MaRe Meni je jutros lakše, ali i dalje me boli. Nekako imam osjećaj da me boli čak pubična kost, ako je to moguće 😂 i prepone isto tako. Ali na pregledu sam i zatvorena i sve normalno, pa se ne brinem, samo me nervira što nisam tako okretna više 😂 Ne volim ležati, samo bih bila u pokretu. 

Lorija Ide nova lista 😊 Nisam ažurna kao ti 😂

Sa kilogramima sam na plus 10, ali se ne vidi ništa na meni, samo stomak, nemam ni strije ni celulit, pretpostavljam da će to biti čari devetog mjeseca, pa polako 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.