ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    31. Listopad 2019. 21:08

Kengurica znaci ja svaki put kad citam tvoj pocnem plakat od srece imam osjecaj ko da ja to prozivljavam upravo! ❤️❤️ Nek uzivas zasluzila si!
    Sarita ajme to tebi stvarno bilo brzo. Al drzim fige da ipak ne dodje do trudova onda. 

• Sarita15
    31. Listopad 2019. 21:32

Grizli

Kengurica znaci ja svaki put kad citam tvoj pocnem plakat od srece imam osjecaj ko da ja to prozivljavam upravo! ❤️❤️ Nek uzivas zasluzila si!
    Sarita ajme to tebi stvarno bilo brzo. Al drzim fige da ipak ne dodje do trudova onda.

A valjda nece i ova beba sefovat i radit sve po svoju 😂 voljela bi da bude datum i ja na datum da dodem da sam doma malog zbrinula i sve ok. Inace jedva cekam samo me to strecne sto ako ali no boze moj nis ja tu sad ne mogu :) 

• Kengurica
    31. Listopad 2019. 21:50

Ne mora biti u inkubatoru, ali mora malo duze u bolnici da se prati da li ce pozutiti i napravi krvna slika zbog duzeg curenja plodne vode.
    Grizli ja tako tvoju trudnocu s osobitim veseljem pratim. Da nam jos Nikitta zatrudni pa to bi bila sreca najveca.

C1M4
    31. Listopad 2019. 23:41

Hej hej, evo da vam javim, jutros sam imala iznenadni pregled, trebao je biti u ponedjeljak😊 Ugl. dosli su mi nalazi krvne slike jucer, zeljezo nisko, trombociti niski, limfociti niski i leukociti u krvi i u urinu poviseni, dobila sam Heferol i rekla mi je da si kupim UriRoyal zbog te blage upale mokracnih puteva.. Jucer sam cijeli dan imala bolove u misicima trbuha i stalno kao nekakvi istezanje i zatezanje samih misica pa je gin rekla da dodem odmah danas ujutro na pregled da vidi da nisu trudovi bez obzira sto nisu bili pravilni jer kao ni bh kontrakcije ovako rano ne smiju trajati cijeli dan pa ce mi dati uputnicu za ctg ako bude potrebno.. Danas su se ti bolovi malo smirili i pregledavala me jedno 45min🙄 Sumnja na lagano neko curenje plodne vode, ali kao nista strasno posto sam zatvorena, cerviks 40mm i vode ima dovoljno pa je uzela samo briseve da vidi da nije koja bakterija slucajno.. Rekla je da u bolnicu ne moram dok ne dodu nalazi posto nije velika kolicina i beba se mice kako treba i nema nekih jakih bolova, ali sam na mirovanju skroz i trebam pratiti stanje svega pa kao ako mi nesto bude cudno da odem odmah u bolnicu.. Sad sam vec okej, pola dana sam proplakala, ali ne zelim se stresirati i zasad ne osjetim bolove niti ikakvo curenje tako da mislim da je zasad okej pa se pokusavam sto vise opustiti jer znam da lose utjece na malca.. Mali ima 900g i taman je u dan sa mjerama😇 Ugl. to je to, malo poduzi post, ali nisam htjela nista pisati dok ne vidim kakvo bude stanje do navecer, sljedeci pregled je 25.11., a za nalaze zovem iduci tjedan pa ce me narucit prije ako bude potrebno😊

DeeDee
    31. Listopad 2019. 23:48

C1M4 držim fige da bolovi i kontrakcije kakve god da jesu prestanu skroz, još bar 10 tjedana:)
     Miruj i misli pozitivno. Šaljem vibrice 

[/url

C1M4
    31. Listopad 2019. 23:50

DeeDee

C1M4 držim fige da bolovi i kontrakcije kakve god da jesu prestanu skroz, još bar 10 tjedana:)
    Miruj i misli pozitivno. Šaljem vibrice

Hvala ti, zasad je sve okej, sad me samo malo kao pecka cerviks od uzimanja brisa, ali nista strasno, ovako nista ne boli😁 zna mali da je jos rano da treba jos ostati unutra😇

DeeDee
    31. Listopad 2019. 23:52

I sad sam se sjetila da nisam pitala..ne sjećam se da je ikoja od vas spominjala, ja sam danas dobila neku tablicu za upisivati svaki dan, 3x dnevno u isto vrijeme bebine udarce. Kao sve iznad 20kom u sat vremena je dobro. Moja je najaktivnija ujutro oko 9 i popodne oko 21 pa ću tad, a moram smisliti kad preko dana. Ne mora se pratiti punih sat ako se osjeti 20 puta brže, tj unutar tih sat.

[/url

lorija
    01. Studeni 2019. 05:40

Jutroo ekipa, evo vrtim postove ja vise ne mogu pohvatati tko sta pise. Samo vidim da vas ima dosta u terminuuu 😱
    Steta pa nam nema Lale27 da nam osvjezi pamcenje s listom. Nadam se da je sve u redu.
    Cestitke svima na pregledima 🎉
    C1M4 jao sta procita 😒 Ja se nadam da doktorica siri laznu uzbunu, nemoj se ti puno brinuti. Slusaj upute samo i odmaraj. Drzi se magnezija samo da se ne ponavlja to vise. I zaboravila sam sad jel ti dala jos nesto da pijes. Bitno je da pozitivno mislis da bebac zna da nije vrijeme jos za van 😉 lijepa je kikaza bebaca 😇 Drzi se! 

MaRe
    01. Studeni 2019. 05:43

Cima držim fige da sve dobro  prođe...izgurali ste svašta do sad tako da budete i ovo 😘🙏 Bitno da više ništa ne curka i da te ne boli. Jesi osjetila neke simptome upale?
    DeeDee za to sam čula da dobijemo al nisam znala da se mora u isto doba upisivati..pa nisu svaki dan u isto vrijeme aktivni 😕
    Ovaj moj alien se jučer premjestio s desne na lijevu stranu i okrenuo..ko na ringispilu je 🤗 Jučer sam dosta hodala i sad me bole prepone i donji dio trbuha dok se pomjeram 😒A dns idemo za Vt na groblje.

MaRe
    01. Studeni 2019. 05:44

Lorija ja i ti jedine sove svako jutro 😁😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.