ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    31. Listopad 2019. 19:43

Brrrr mrgud to je strašno  Cula sam vec to da znaju poslat doma jer kao trudovi nisu jaki i nije otvorena kad je guzva u bolnici. Ja bi tamo ostala... ne bi se dala doma. Mada, znam da je moja baka znala pricati da je porodila susjedu. Krenuli zeni trudovi i drugi sin dotrci do moje bake da zove hitnu. Medutim kad je hitna dosla moja baka vec pomogla zeni da se porodi. Doktor iz hitne provjerio posteljicu i sl. i odvezli su bebu i zenu u bolnicu. 

Grizli
    31. Listopad 2019. 19:44

Drago mi je da su svi bebaci super danas s pregledom prosli. I naravno mame iste. 
    Mrgud whaaaat? Onako ubijem ih sigurno... Da ja dodjem tamo i oni mene spice doma. Ne ne ja bi sjedila ispred rodilista u autu. Pa meni do doma treba 40 minuta od rodilista to na cesti rodim sa budalama. Aaa kad cujemo ovakve price dodje mi da si nadjem neki hotel tamo u Puli za svaki slucaj. Grooozno!
    Inace sto sam ono jutros se hvalila da nisam jos pocela zaboravljat 😂😂😂😂 kako da ne. Zaboravila da sam obecala sestri za sutra kolac koji se onako dosta dugo priprema i sad ga moram ici naprviti jer ce mislit da nisam normalna. 

mrgud_zg
    31. Listopad 2019. 19:57

Grizli hahaha, nije jos 8 pa stignes 😂😂
    E a ovo za porod doma. Kunem vam se, da nisam na svoje usi cula nebi vjerovala. U 2019 u zagrebu!! Da zena rodi doma jer je nisu primili u bolnici. Nas 3 zene sjedile u cekaoni i ne znas koju je vise sokiralo 😱 (mene!!! Jer sam u tom trenu bila naocigled najvise trudna 😂😂😂). Jos kad se sjetim da je meni termin oko bozica jos mi vise muka 😫

• Kengurica
    31. Listopad 2019. 20:11

Ja napisala cijeli post i nes se zezne. Joooj. Opis poroda sam stavila na jesenske 2547 stranici. To jos provjerim jel vise nisam ziher. 
    Zahvalila sam svima, bas mi je super ova vasa i nasa podrska.
    Bebac i ja smo dosta dobro. I bas je predivni mirisati svoju bebicu. 

• Sarita15
    31. Listopad 2019. 20:27

Mrgud citam i prvo si mislila to neka koja je namjerno htjela ono prirodni porod kuci a onda sam procitala sve....ajmeee....eto kad si ja mislim sta ako i drugi pozuri ko i prvi prije dogovorenog termina i pozuri full i ja budem tako rodila muz mi kaze da sam smjesna i da ne brinem. A prvi je bas pozurio. Iz nicega sam dobila trudove na 3 min. Odmah. U 23 sam dosla u bolnicu u 6 i pol ujutro imala bebu. Da nisam cekala jutro i cr dr kaze da bi rodila oko 2 3 ujutro (moji trudovi malo ubrzaju i eto ga) a sad nebi smjela niti dobiti trudove niti tiskati nikako uopce i sad mene tih brzih poroda bas strah eto to mi jedini strah. 
    Super super super za uredne preglede 👏👏👏

Aristea
    31. Listopad 2019. 20:30

Ma sama sam doma, muž radi..i tako mi prođu dani u razmišljanju sto vise znam da se blizi taj dan... Prvi put mi je i vjerujem da me opravdano panika lovi. Sva sreća da si ne mogu pojmiti kako ce biti pa dok stisne nema nazad 😂
    Kengurice čestitam!!! Neka je bebac ziv, zdrav i sretan! Tebi zelim brzi oporavak! 🎉🎉🎉🎉

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Angie1205
    31. Listopad 2019. 21:00

Kengurica neka ste vi dobro! ❤️
    Iako je rodjen ranije imao je super kilazu pa vjerujem da nije bio u inkubatoru, ili? 
    L je bila puno manja u tom tj pa je isla samo u topli krevetic, i ostali smo nekih 5-6 dana dok nije dobila na kilazi. A tvoj princ je stvarno napredan, tako da samo se mazite i pazite 😘

Grizli
    31. Listopad 2019. 21:08

Kengurica znaci ja svaki put kad citam tvoj pocnem plakat od srece imam osjecaj ko da ja to prozivljavam upravo! ❤️❤️ Nek uzivas zasluzila si!
    Sarita ajme to tebi stvarno bilo brzo. Al drzim fige da ipak ne dodje do trudova onda. 

• Sarita15
    31. Listopad 2019. 21:32

Grizli

Kengurica znaci ja svaki put kad citam tvoj pocnem plakat od srece imam osjecaj ko da ja to prozivljavam upravo! ❤️❤️ Nek uzivas zasluzila si!
    Sarita ajme to tebi stvarno bilo brzo. Al drzim fige da ipak ne dodje do trudova onda.

A valjda nece i ova beba sefovat i radit sve po svoju 😂 voljela bi da bude datum i ja na datum da dodem da sam doma malog zbrinula i sve ok. Inace jedva cekam samo me to strecne sto ako ali no boze moj nis ja tu sad ne mogu :) 

• Kengurica
    31. Listopad 2019. 21:50

Ne mora biti u inkubatoru, ali mora malo duze u bolnici da se prati da li ce pozutiti i napravi krvna slika zbog duzeg curenja plodne vode.
    Grizli ja tako tvoju trudnocu s osobitim veseljem pratim. Da nam jos Nikitta zatrudni pa to bi bila sreca najveca.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani