Pa iskreno, nisam spremna. Ili jesam. Ne znam.
Danas sam sva u šoku nekakvom kako mi je doktorica to sve rekla, u pozitivnom naravno..
Poroda kao poroda me nije strah, znam da boli, ali preživjela je svaka žena, pa tako ću i ja.
Strah me pucanja, rezanja itd, ali na to utjecati ne mogu...
Ali za bebu da li sam spremna? Pa iskreno mislim da ne. Da mi je još to ne pojmljivo toliko... možda kada dođe sami tren ću biti svjesniija🙈🙈🙈
Reserved ja imam pojačani iscjedak, i to nekada zna biti proziran, nekada zuckasti .
Ali i urin i urinokultura su odlični, pa sam danas pitala dr za to., kaže potpuno normalno.
Čak i smećkasti da se pojavi, da je i to normalno!
Dok nema peckanja , boli, svraba , sve je to ok.
I krvi naravno 🙈
I ja idem piškiti svakih 10 minuta...Pa dođem, i 2 kapi iziđu 🙈😂
Da se i ja javim konacno 🙈
Beban ima 2100, cerviks 37mm, ja zatvorena...za dva tj opet k njoj na uzv, briseve i tad otvaramo porodiljni. Do tad da obavim kks i eto....
Ajme super svima svi pregledi. Bas mi ke drago 🎉🎉. Ja isto popodne zaspala ko klada. Krece moje najavljeno spavanje 3 dana 😁
Mikio eto vidis da je sve ok, samo bez nervoze 😉
Samonezelje ajjme blago tebi 😂 mozes doc kod mene i sa mnom u shoping. Ja imam tisucu popisa, samo de nikak pokrenut 😁😂😂
Nego, vec dva dana hocu napisat pa zaboravim 🙈
Prejucer kad sam bila kod gin, sjedim u cekaoni i kak je tam ko na kolodvoru, dolazi zena da se naruci za pregled i sestra pocne vikat”pa kako ste, pa vi ste rodili doma kak je proslo?!? “ onak tisucu upitnika ?!?!?
I sad zena krene pricat, dobila trudove, otisla u bolnicu, kazu joj ma nije to nis, nije otvorena. Nek ide kuci.
Dosla doma krenulo sve jace kaze tolkom brzinom muz zvao hitnu, na kraju pocela radat doma, kad je hitna dosla samo su pomogli dovrsit porod 🙈.
Ugl ja sam se skamenila 😬😫 od straha. Nisam jedino cula od rijeci do rijeci pa ne znam koja je to bolnica al preeeestrasno. Nebi vjerovala da nisam cula na vlastite usi direktno da zena prica. Takvih prica je mene strah 😫😫😫😬😬🙈
Brrrr mrgud to je strašno Cula sam vec to da znaju poslat doma jer kao trudovi nisu jaki i nije otvorena kad je guzva u bolnici. Ja bi tamo ostala... ne bi se dala doma. Mada, znam da je moja baka znala pricati da je porodila susjedu. Krenuli zeni trudovi i drugi sin dotrci do moje bake da zove hitnu. Medutim kad je hitna dosla moja baka vec pomogla zeni da se porodi. Doktor iz hitne provjerio posteljicu i sl. i odvezli su bebu i zenu u bolnicu.
Drago mi je da su svi bebaci super danas s pregledom prosli. I naravno mame iste.
Mrgud whaaaat? Onako ubijem ih sigurno... Da ja dodjem tamo i oni mene spice doma. Ne ne ja bi sjedila ispred rodilista u autu. Pa meni do doma treba 40 minuta od rodilista to na cesti rodim sa budalama. Aaa kad cujemo ovakve price dodje mi da si nadjem neki hotel tamo u Puli za svaki slucaj. Grooozno!
Inace sto sam ono jutros se hvalila da nisam jos pocela zaboravljat 😂😂😂😂 kako da ne. Zaboravila da sam obecala sestri za sutra kolac koji se onako dosta dugo priprema i sad ga moram ici naprviti jer ce mislit da nisam normalna.
Grizli hahaha, nije jos 8 pa stignes 😂😂
E a ovo za porod doma. Kunem vam se, da nisam na svoje usi cula nebi vjerovala. U 2019 u zagrebu!! Da zena rodi doma jer je nisu primili u bolnici. Nas 3 zene sjedile u cekaoni i ne znas koju je vise sokiralo 😱 (mene!!! Jer sam u tom trenu bila naocigled najvise trudna 😂😂😂). Jos kad se sjetim da je meni termin oko bozica jos mi vise muka 😫
Ja napisala cijeli post i nes se zezne. Joooj. Opis poroda sam stavila na jesenske 2547 stranici. To jos provjerim jel vise nisam ziher.
Zahvalila sam svima, bas mi je super ova vasa i nasa podrska.
Bebac i ja smo dosta dobro. I bas je predivni mirisati svoju bebicu.
Mrgud citam i prvo si mislila to neka koja je namjerno htjela ono prirodni porod kuci a onda sam procitala sve....ajmeee....eto kad si ja mislim sta ako i drugi pozuri ko i prvi prije dogovorenog termina i pozuri full i ja budem tako rodila muz mi kaze da sam smjesna i da ne brinem. A prvi je bas pozurio. Iz nicega sam dobila trudove na 3 min. Odmah. U 23 sam dosla u bolnicu u 6 i pol ujutro imala bebu. Da nisam cekala jutro i cr dr kaze da bi rodila oko 2 3 ujutro (moji trudovi malo ubrzaju i eto ga) a sad nebi smjela niti dobiti trudove niti tiskati nikako uopce i sad mene tih brzih poroda bas strah eto to mi jedini strah.
Super super super za uredne preglede 👏👏👏
Ma sama sam doma, muž radi..i tako mi prođu dani u razmišljanju sto vise znam da se blizi taj dan... Prvi put mi je i vjerujem da me opravdano panika lovi. Sva sreća da si ne mogu pojmiti kako ce biti pa dok stisne nema nazad 😂
Kengurice čestitam!!! Neka je bebac ziv, zdrav i sretan! Tebi zelim brzi oporavak! 🎉🎉🎉🎉
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Kengurica neka ste vi dobro! ❤️
Iako je rodjen ranije imao je super kilazu pa vjerujem da nije bio u inkubatoru, ili?
L je bila puno manja u tom tj pa je isla samo u topli krevetic, i ostali smo nekih 5-6 dana dok nije dobila na kilazi. A tvoj princ je stvarno napredan, tako da samo se mazite i pazite 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji