Pozz curke, evo napokon da se i ja javim. Danas odradila zadnji dan 🎉🎉🎉 jucer zavrsili tecaj u petrovoj. Mislim da od sutra necu znat kaj bi sa sobom od silnog slobodnog vremena 😂😂😂. Al tolko sam kronicno umorna da si mogu zamislit da sljedeca 3 dana prespavam 😁.
Mikionemoj citat gugl, kakav pobacaj pa ti si u 33 tjednu. Javit ce ti se gin, sigirno je neko mormalno objasnjenje 😉
Cestitam svima na urednim pregledima. Samo nek se tako nastavi 💪 mi od sljedeceg tjedna krecemo s uredenjem djecje sobe. Mm ce ofarbat sobu. Namjestaj je u kutijama, a onda napokon krece pranje robe. Lovi me totalni strah da nista necu stic 😬. Makar ocekujem da cu izdrzat cijeli 11 mj u komadu i na pregledu neki dan sam bila skroz zatvorena i cervix dug i sve ok 🙈🙈😁 al paranoja 🙈Mrgud i ja zivim u uvjerenju da cu izdrzat bar jos cijeli 11 mj jer tek krecemo s opremanjem sobice i kupnjom svega za bebu 🤭 uzivaj u slobodnom vremenu iako prolazit ce ti i to brzo! 😉
Bok, evo mi pokupovali sve zivo i nezivo, robica oprana opeglana slozena, kolica na poziciji.. ja fakat ne znam kaj bum radila do kraja 12.mj.. jos mi samo jedan dan druhi dio tecaja ostaje za tjedan dana, i sajam u WG. Ostale dane cu samo stiskat supak i vjezbat disanje.. 🤣🤣🤣

Idem u Ldl nema nis ne idem u Lidl od svud informacije dolaze kako ima svega premedenog a nitko ni da autom dode po mene ili da mi kupi. Tuzno eto tuzno :( bar sam tu posteljinu misu malom mogla uzet..eh...
Super za uredne preglede 💪
Enina beba zuri i juri da upozna mamu i uljepsa joj zivot ❤
Evo i nas..
Kaže gin za sad sve ok, zatvorena, neuloživa, posteljica iza, plodne vode dovoljno, glavica prema dolje. Mjere trbuščića za oko tjedan dana manje al kaže da nema razloga za paniku i da je možda čudno okrenuta, ja pomislila da možda stvarno premalo jedem :O
Inače ja sam na +3kg od početka, kaže savršeno za ove tjedne. Idući pregled 28.11.

[/url
Cure koje su vec pri kraju zanima me jel se vama pojaca nekako iscjedak i dali osjecate dole skroz nisko neki pritisak kao da ce te se upiskit svaki cas 🤣
Mene je dodatno strah jer zivim na otoku i ako me uhvati treba ic s helihopterom u bolnicu (sreca pa nisu ruzna vremena pa sam malo opustenija)
Pa jos skoro svaki dan me hvataju lazni trudovi 😪 da poludis vise

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Čestitke svima na pregledima dosad :D Mikio možda nije ništa strašno pošto su te već i upozorili..jedino je bed što dr ne radi pa da ti kaže iako mislim da je nešto zabrinjavajuće da bi ti i u bolnici rekli jer i oni znaju da nema dr do ponedjeljka.
Ja poslala dragog s posla u Lildl i kupio je jednu posteljinu i jednu onu podlogu za igru...dobro pa sam oboje tražila jer je naravno prvo umjesto posteljine zgrabio dvije podloge a mislio da je posteljina xD Muški i trgovina hahahahha Sad čekam da dođe doma da vidim šta je na kraju uzeo :)

E i prešla je kilu
Ovisi koje mjere gledamo :D ali između 1.060 i 1.150kg je
I napokon sam otvorila komplikacije, službeno sa sutrašnjim danom da pojednostavim, iako ću se do utorka naradit kao nikad, ultra hc produljeni vikend krenuo danas

[/url
Ej, evo javljam se i ja. Isli smo danas poslije pregleda obaviti dio groblja pa na rucak i kad smo dosli doma zaspala sam ko top 🤦🏼♀️
Kaze doktor da je sa bebom sve super, tak se jako rastezao dok mi je gledao ultrazvuk da mi se cijeli trbuh micao 🤦🏼♀️ glavica je dolje skroz na cerviksu zato znam osjetiti taj nelagodni pritisak. Uzeo je briseve i sad cekam rezultate, ak je i dalje pozitivno idem opet na turu antibiotika invtravenozno. Tak da sam jos 10-tak dana sigurno doma. Stignem sve napraviti 😊
Pa iskreno, nisam spremna. Ili jesam. Ne znam.
Danas sam sva u šoku nekakvom kako mi je doktorica to sve rekla, u pozitivnom naravno..
Poroda kao poroda me nije strah, znam da boli, ali preživjela je svaka žena, pa tako ću i ja.
Strah me pucanja, rezanja itd, ali na to utjecati ne mogu...
Ali za bebu da li sam spremna? Pa iskreno mislim da ne. Da mi je još to ne pojmljivo toliko... možda kada dođe sami tren ću biti svjesniija🙈🙈🙈
Reserved ja imam pojačani iscjedak, i to nekada zna biti proziran, nekada zuckasti .
Ali i urin i urinokultura su odlični, pa sam danas pitala dr za to., kaže potpuno normalno.
Čak i smećkasti da se pojavi, da je i to normalno!
Dok nema peckanja , boli, svraba , sve je to ok.
I krvi naravno 🙈
I ja idem piškiti svakih 10 minuta...Pa dođem, i 2 kapi iziđu 🙈😂

Da se i ja javim konacno 🙈
Beban ima 2100, cerviks 37mm, ja zatvorena...za dva tj opet k njoj na uzv, briseve i tad otvaramo porodiljni. Do tad da obavim kks i eto....

Ajme super svima svi pregledi. Bas mi ke drago 🎉🎉. Ja isto popodne zaspala ko klada. Krece moje najavljeno spavanje 3 dana 😁
Mikio eto vidis da je sve ok, samo bez nervoze 😉
Samonezelje ajjme blago tebi 😂 mozes doc kod mene i sa mnom u shoping. Ja imam tisucu popisa, samo de nikak pokrenut 😁😂😂
Nego, vec dva dana hocu napisat pa zaboravim 🙈
Prejucer kad sam bila kod gin, sjedim u cekaoni i kak je tam ko na kolodvoru, dolazi zena da se naruci za pregled i sestra pocne vikat”pa kako ste, pa vi ste rodili doma kak je proslo?!? “ onak tisucu upitnika ?!?!?
I sad zena krene pricat, dobila trudove, otisla u bolnicu, kazu joj ma nije to nis, nije otvorena. Nek ide kuci.
Dosla doma krenulo sve jace kaze tolkom brzinom muz zvao hitnu, na kraju pocela radat doma, kad je hitna dosla samo su pomogli dovrsit porod 🙈.
Ugl ja sam se skamenila 😬😫 od straha. Nisam jedino cula od rijeci do rijeci pa ne znam koja je to bolnica al preeeestrasno. Nebi vjerovala da nisam cula na vlastite usi direktno da zena prica. Takvih prica je mene strah 😫😫😫😬😬🙈

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji