Mare neka smo 😀 ja ti zaspem s kokosima oko 9h, mislim da nije ni cudno sto sam budna ☺
Ti ocito brzo spavas samo 😀😛
Jutro cure! Vec nas ima budnih 🥴
Cure sa tegobama želim vam da sve bude ok.
Dee to za tablicu mi je vec previše stresa i praćenja, ionako se osluskujem od 00:24. Moja beba je aktivna ujutro, navecer i kad se ja umirim. Ako sam negdje ili nesto radim ne osjetim ju toliko odnosno ne obraćam pažnju kao kad odmaram. Ako po meni bude mirnija nego inače, poslusam je na dopler, uporedim otkucaje do sad i to je to.
Kengurica, Grizli baš je ljepo vidjeti i procitati kako se podrzavate iskreno i uzivate u sreci koju ste zasluzile. Relativno sam nova i vjerovatno znam samo dio onoga sto ste prosle da bi došle do ovoga, ali se baš radujem pozitivnim vijestima od vas. Zelim isto tako puno srece i toj trecoj buducoj mami (Nikita) da što prije zatrudni, i svim zenama koje su hrabre i bore se kao vi.
Dobro jutro svima...
Nema skole ni obaveza, cak ne moram ni kuhat danas...al ja evo budna ko urica od 6h 😫
Nadam se da ste sve dobro i da cete danas obici svoje najmilije kako ste i planirali.
Lorija nezz jesam jucer napisala...moj sljedeci pregled je 12.11. 😉
Jutro cure! Cima bas si me "scimala"...! Vjerujem i ja da bude sve dobro i da je lazna uzbuna.ono sto mi nije jasno je "sumnja na lagano curenje plodne vode" - ili curi ili ne curi,ako nema onaj indikator ne kuzim zasto te ne pošalje na obradu u bolnicu pa da mirno spavas ili budes hospitalizirana. Ovako napola informacije su najgora stvar koju zena sa guglom noze dobiti😣😣 Drzi se😘😘
Dee dee ja prvi put cujem za tu tablicu. Mislim znam da se dobije naputak za pracenje al ne i da moras upisivati.
Lavice zato sto cekamo nalaze briseva da mogu odmah dobiti i antibiotik ako je neka bakterija, dobro je sto sam zatvorena pa ne moze bakterija do bebe i dobro je sto je cerviks super duzine😊 iskreno, i meni je bolje lezati u svojemu nego tamo cubiti dok nema nikakvih bolova niti ista.. Iduci tjedan cemo vidjeti gdje cu i sta cu kad stignu nalazi😊 Mene tjesi sto plodne vode ima zasad dovoljno, a ovako nema vise nekih poteskoca pa zato, malac se mice, nema krvarenja niti ista😊 hvala ti😘😘
Mare nisam nista osjetila niti osjetim da imam ikakvu upalu, ali bakterija i ne treba uvijek imati nikakve simptome pa je zato bolje provjeriti😊
Hvala vam curke na pozitivi😘😘😘 zelim vam svima ugodan produzeni vikend!😁
Kengurice jos jednom ti cestitam i drago mi je ds je sve super proslo, uzivajte ti i bebac😍
Jutro curke!
Mikio, od frenda žena je imaka problema s poz. nalazom zbog ranijeg poroda koji se malo zakomlicirao (sve na kraju ok prošlo). E sad, u ovoj trudnoći je ona imala problema, učestale nadoknade krvi ali to se pratilo dosta rano i rano je imala simptome. Također u par navrata dobivala i trombocite. Po porodu sve super, živi i zdravi.
Netko je pitao za podloge- nama su u bolnizi stavili ispod guze onu tamnozelenu kiruršku kompresu (izrezana plahta) te isto kao tertra pelenu složenu između nogu. Svako malo sam tražila da se mjenja zbog straha od infekcije. Sada sam si kupila one dječje podloge za prematanje i to sam spakirala u torbu. Imaš i za odrasle (to imaju i u bolnici no dosta su škrti).
Jutro svima!
Cima nadam se da si bolje i da ce sve biti super. Drzi se! Drzim fige da je nalaz uredan, i da ti pomogne heferol za zeljezo. Inace ja ko papagaj svima ponavljam cikla sa narancom ili limunom je super za zeljezo pa si mozes i time malo pomoc.
Kengu ❤️
Nisam do sad cula za tu tablicu al bebacka se boksa s mojim jajnicima redovito, ima bas ko po sabloni satnice kad odradi "trening" a izmedju kako koji dan osjetim. Bas tako ako sam u poslu osjetim onda samo jace udarce, a ako odmaram osjetim valjda pomak. Ako mi se ucini da ju dugo ne "cujem" onda doppler i kad cujem otkucaje mirna sam. Samo mi jos fali da evidenciju moram voditi nisu mi dosta silne evidencije i obrasci na poslu.
Gogaa ❤️ nekad nas povezu neke situacije htjeli mi to ili ne. Ja sam shvatila da sam postala jako emocionalno osjetljiva na zene kad rode, a posebno kad znam sto su prosle. Tako da cu valjda plakat za svaku od vas ovdje, al neka samo da smo sve zdrave i nase bebice vesele. A mi ti svi na temi potpomognute navijamo za nasu Nikitu da unatoc svemu doceka i ona svoje cudo i lijepo je vidit da i osobe koje nemaju pojma nista o njoj i neznju njenu pricu joj to isto.
I tako danas dan u kojem od kad sam otvorila oci samo bi plakala. I inace mi ovaj dan tesko pada al sad ufff.
Sortiraj odgovore
Najstariji