Lorija joook uzela zekoslava mrkvu sa plavim i crvenim zvijezdicama. Meni ta bila prekrasna. ☺️ Bodici su na tweety i jaknica, a hlacice jedne na zekoslava a druge tweety. Al najjace 3 babe koje poznam sjatile se oko mene kao sad ce one skuziti kojeg spola je beba posto ne zelim im reci. A ja sve uzela tamno plavo i sivo i jos u kosaricu stavila naopako i na to ostatak speze. I kad sam se makla, vidim ja njih isle gledat njih 2 i cujem komentiraju e sad jel uzela plavo za decka ili za curu ima za oba spola te boje 😂😂😂 buahahahahahah... Nisu bile zadovoljne i osle na blagaje i doma. A ja se fino vratila po rozi bodi. Babetine znatizeljne.
Gogaa mislim si prvo sto ce ovoj zeni toliko tih odjelaca... Al da kod vas je dugo zima i hldna bas, nije ko kod mene 1.3. već zna biti temp oko 15 stupnjeva i sunce. Ako nam se posreci da rano krene proljece a nadam se da hoce.
Lorija joook uzela zekoslava mrkvu sa plavim i crvenim zvijezdicama. Meni ta bila prekrasna. ☺️ Bodici su na tweety i jaknica, a hlacice jedne na zekoslava a druge tweety. Al najjace 3 babe koje poznam sjatile se oko mene kao sad ce one skuziti kojeg spola je beba posto ne zelim im reci. A ja sve uzela tamno plavo i sivo i jos u kosaricu stavila naopako i na to ostatak speze. I kad sam se makla, vidim ja njih isle gledat njih 2 i cujem komentiraju e sad jel uzela plavo za decka ili za curu ima za oba spola te boje 😂😂😂 buahahahahahah… Nisu bile zadovoljne i osle na blagaje i doma. A ja se fino vratila po rozi bodi. Babetine znatizeljne.
Gogaa mislim si prvo sto ce ovoj zeni toliko tih odjelaca… Al da kod vas je dugo zima i hldna bas, nije ko kod mene 1.3. već zna biti temp oko 15 stupnjeva i sunce. Ako nam se posreci da rano krene proljece a nadam se da hoce.
Inace ja navlacim ko hrcak, uvijek se bojim da će faliti nešto, pa uzmem tako da se osiguram razlicite veličine. Tlaka mi kasnije dokupljivat, ako mogu sad pa da operem i sve spremno. Lako za vas u 5 mj. se gdje-god vec moze i okupati na moru, dok se tad kod nas jos topi snijeg. 🙈
Fora su babe, meni nikad ne bi palo na pamet spijunirati tudji košaru i nagadjati, pa jos na glas. A evo i da znaju spol ne znam šta imaju od toga...
Ivaje ziva i dobro je..jede i spava al iz nekog razloga nemre na forum
Bok Ivi onda, bitno da je ok🙋🏻♀️ da ni Jaivanpa isto ne javlja stanje
Lorija, Lavica apropo slane sobe, ako imate odite stvarno pomogne. Jedina koja je bila u Ri se zatvorila i to mi bas zao. Da se razumijemo odvedemo mi njega setat uz more (nije isto bas al ajde) nista njemu se taj kasalj stalno vraca sto god napravila. Svi kazu tako je to sa vrticem..
Hvala curke nanodg za lidl, bolje mi je da ne idem, dobila sam toliko robice da ju nemam gdje poslozit, i jos tu i tamo kupim sama jer je slatko. Jedino bi sad jos desetak obicnih bijelih onih mini tetrica i srednjih za bljuckanje, ostale su mi sve neke lijepe sarene, al da imam i tih obicnih. Jos mi je ostalo kupiti te higijenske potrepstine za pupak, ostalo mi se cini da imam, moram provjeriti popis. Moja torba je spremna😅samo ja nisam. Baby d kako si ti, kako se drzis, uzimas li kaj od tih pomocnih malina cajeva, datulja ili toga necega o cem su jesenske pricale?
Dobre ste shopinge obavile cure
Može te li mi samo pomoći kupila sam medo odjelce 62br sad ne znam da li da kupim i 56 sta vi mislite da li će biti puno veliko 62 🤔
Ja bila dns do DM-a dok sam nosila doznake i vratila se s Pampersom :) 2+1 gratis...uzela sam 1 jer vidim da je 0 do 3 kg a računam da će bit preko 3kg bebač..ak bude manji bude tajo išao kupiti manje pelene. I kupila sam one mrežaste gaće...napokon ih našla..baš su sexy..sam nisam skontala da ih je 5 u pakiranju..ja uzela 3 pakiranja xD I m i l pa koje budu pasale :D
Jel koja gledala posteljinu u Lidlu? Meni su u katalogu sve tri preslatke pa razmišljam možda po nju skoknuti :)
Lorija joook uzela zekoslava mrkvu sa plavim i crvenim zvijezdicama. Meni ta bila prekrasna. ☺️ Bodici su na tweety i jaknica, a hlacice jedne na zekoslava a druge tweety. Al najjace 3 babe koje poznam sjatile se oko mene kao sad ce one skuziti kojeg spola je beba posto ne zelim im reci. A ja sve uzela tamno plavo i sivo i jos u kosaricu stavila naopako i na to ostatak speze. I kad sam se makla, vidim ja njih isle gledat njih 2 i cujem komentiraju e sad jel uzela plavo za decka ili za curu ima za oba spola te boje 😂😂😂 buahahahahahah… Nisu bile zadovoljne i osle na blagaje i doma. A ja se fino vratila po rozi bodi. Babetine znatizeljne.
Gogaa mislim si prvo sto ce ovoj zeni toliko tih odjelaca… Al da kod vas je dugo zima i hldna bas, nije ko kod mene 1.3. već zna biti temp oko 15 stupnjeva i sunce. Ako nam se posreci da rano krene proljece a nadam se da hoce.
Ahahahhhah umirem na ovo babetine znatiželjneBas si ih sredila, neka
Ja bila dns do DM-a dok sam nosila doznake i vratila se s Pampersom :) 2+1 gratis…uzela sam 1 jer vidim da je 0 do 3 kg a računam da će bit preko 3kg bebač..ak bude manji bude tajo išao kupiti manje pelene. I kupila sam one mrežaste gaće…napokon ih našla..baš su sexy..sam nisam skontala da ih je 5 u pakiranju..ja uzela 3 pakiranja xD I m i l pa koje budu pasale :D
Jel koja gledala posteljinu u Lidlu? Meni su u katalogu sve tri preslatke pa razmišljam možda po nju skoknuti :)
Joj moram i ja otici, pise sa se moze kombinirati pa sam mislila uzeti jednu 1 i dvije 2, a onu nulu bi uzela u paketu koji dijele za novorodence. Mame jel jedna jedinica i dvije dvojke tih pampers premium pelena ok ili? Ja nemam pojma.
I da, kako ne, totalno su sexy, kao i chico ulosci. 😂 i ja sam te toto uzela i meni se m i l cini jednako, pasu mi i jedne i druge. A hocete li vi kupovati nepromocivu podlogu za sebe za bolnicu i za bebu, i koju? U dm-u sam vidjela samo jednu vrstu koja 7 kom dode oko 30-40kn
Sortiraj odgovore
Najstariji