ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    31. Listopad 2019. 15:04

samojed ja imam i 56 i 62 odjelca.to ne mozemo znat... ovisi kolika ce biti beba....
    Isla sam u Lidl uzet posteljinu jer je po dimenzijama tocno kao poplun koji sam prethodno kupila i u 1 ih vise nije bilo u Lidlu na Savici  Srecom za pola sata me zvala mama da je ujutro kupila, onu sivu. No uzela sam tetre na Zekoslava mrkvu i kupila sebi jos dvoje tajice za trudnice, po 30 kn su, a za po doma su mi super... pocele su me obicne trenerke sve vise stezat. Slatke su mi bile te jaknice/vestice no zbilja nemam potrebe za njima pa sam se odhrvala nagonu da kupim 

31. Listopad 2019. 15:12

njurko ja kad sam bila u Vinogradskoj na operaciji tamo je bila nepremociva podloga na krevetu tako da predpostsvljam to i trudnicama stavljaju. Mozda ovisi o bolnicama.

31. Listopad 2019. 15:19

njurko evo gurkaamo 😂 
    nista malina i popratni sadrzaji , kad krene krene 
    ja se nadam sto prije 😊😊 
    osjecam se okej 
    povremene kontrakcije , al nista ozbiljno 
    nakon vaginalnog pregleda neki dan kooliko je njezan dokt bio mislila sam da cu rodit cu noc 
    aal neda se malisan van . a mama ga jedva ceka vidiiittt i upoznat napokon 

Grizli
    31. Listopad 2019. 15:32

Gledala sma posteljinu i izgleda mi bas lijepo i meko, jedino sto mi izgleda kao materijal koji se jace guzva. Meni nazalost ne pasu dimenzije a mozda i bolje da ne pasu jer bi nakupovala toga kontejner vec.
    Losa mene je za tu jaknicu mm pitao a sta ce nam. Ja sam rekla to je ulog u buducnost jer sam uzela kao za proljece ljeto. S obzirom da kod nas i ljeti zna biti friskasto pa je reko dobro vidim kako smo krenuli kupiti cemo robu do 18.godine. 🤣
    Samojed ja sam odjelce uzela samo 62. Cini mi se ok. Nema dole nogice spojene nego komplet ko papucice debele pletene pa i ako je duze racunam da cu moc pofrknut al bolje to nego da beba bude utegnuta jet ipak ispod ide zimska roba. Ako bas zakljucimo pp zadnji uzv da je beba manja i da ce nam trebat manje poslat cu muza u kik vidila slatko imaju a nije tako skupo. Racunama da to bas i nece puno nositi. Em mi termin krajem 1mj, em sigurno u 2.mj necemo se nabodavat bas satima vani, a kod nas vec 3.mj bude lijep pa bolje mi kupiti kasnije vece ako treba. 

lorija
    31. Listopad 2019. 15:40

BabyD 😘 samo se ti nama spremi. Izgleda da si ti slijedeca,pa cemo iscekivati s tobom 😁 samo se ti nama javljaj cesce. 
    Grizli bas si me nasmijala, obozavam te babe 😀 a ti si bome pravo namazana 😂😂😂
    Samojed ja osobno nebi uzimala vise meda,dosta ti jedan. A i da je veliko sta ima veze, bolje da je vece nego da je manje. Samo bi kupila skafander jos.
    Btw koliko sam citala javljaju blagu zimu. ☺
    Sto se tice pampersa, prve su sto sam ih uzela jer druge nisam poznavala,tada i nikad vise. Nisu nam odgovorile nikako. 

31. Listopad 2019. 16:26

Vidis Grizli dobra ideja... trebala sam i ja jaknicu moza 68 uzet za ljeto. Fakat vec imaam hrpu odjece....i da stignu blizanci imam dosta  svugdje mi se nesto svidi pa uzmem.

Aristea
    31. Listopad 2019. 16:35

Hej! Citam vas ali nista ne pisem. Osjecam se da sam ispala iz stosa. Ja evo lezim, bliži se dan za odlazak u bolnicu i neznam kaj ce mi reci. Panika me malo lovi. To iščekivanje i neznanje o onome sto te čeka. Sva sam nesvjesna situacije. Sve je spremno, ali ja ko da nisam svjesna da ću dobiti bebu makar me to sve veseli. Onda sto pitanja u glavi u vezi svega toga... Iskreno sa nekom nervozom prolazim ovaj tjedan.  Samo molim Boga da sve prođe brzo.   

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Točkica37
    31. Listopad 2019. 16:49

Drzim fige da se gin javi i objasni ti sve.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

mala.le.90.
    31. Listopad 2019. 16:51

Mikio ne znam sto znaci, ali znam da na guglu nikad nista utjesno nisam procitala i da je to sabirno mjesto losih informacija. Uvijek pitam doktoricu samo njeno misljenje i ono je uvijek suprotno od gugla. Doktori 20 godina neprestano uce i stjecu iskustvo, a mi uvijek na prokletom guglu i sekiramo se. 
    Nadam se da ce ti se javiti i smirit te...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

ena10
    31. Listopad 2019. 16:58

Helouu🖐🖐

Cerviks 1/2 čl uloziv za vršak prsta, smekšan. Rekla je ako danas bude malo krvi, da je to OK s obzirom na pregled, ali ako se jače pojavi krv odmah doći. Sudeći po njoj, porod će biti ranije definitivno, jer je sve spremno, kontrola za tjedan dana, kaže ako se ne vidimo prije 😂😂 Imala sam dva jaka truda na CTGu, u razmaku 15 min, osjetila sam jedan, drugi ne, ali okej..

Idući pregled 7.11. U 8 ujutro😁 

Mikio joj ja se uvijek grozim tog google-a, nikad ništa pametno nisam na njemu pročitala, ali nikada.. uvijek kad zaguglam,  prije tri dana sam već trebala umrijeti 😂😂
    Držim fige, možda se javi ginekolog🤞🏻
    Ako ne, samo pozitivno razmišljaj, znam da je teško, ali barem koliko možeš, da si još ne škodiš sa stresom..😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.