ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    31. Listopad 2019. 17:01

miki0

Evo i mene danas konacno… Znaci provela sam danas ukupno 4 i pol sati vozeci se do petrove i od petrove doma koji kaos u prometu je🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ isla sam po nalaze IAT zbog negativne krvne grupe i nalaz mi je pozitivan a mora biti negativan. Naravno gin ne radi vise, sutra je praznik, a do pon cu izludit jer naravno da sam guglala i sve negativno procitala od moguce fetalne anemije do pobacaja. 😔😔😔 A opet moze biti i zbog onog krvarenja koje sam imala prije mjesec dana pa sam primila injekciju. Joj samo neke brige u trudnoci, nikako se opustit do kraja… Poslala sam mail gin pa se nadam da ce se mozda javit jos danas…. Jel zna koja od vas mozda sto to znaci?
    Inace danas je pao snijeg na sljemenu 😳😳
    Ja isto bila u lidlu ujutro, nije bilo vise nicega od odjelca, kupila sam samo rucnik bijelo sivi.

Nije li neki dan neka od cura napisala da su joj na vadjenju rekli da ce nalaz biti pozitivan zbog injekcije koju je primila? Bas mi nesto sad tako zvoni.
    Nadam se da ce ti se gin javit pa da si mirna preko vikenda. 

Jaivanpa draga sve imamo takve dane/tjedne... Javi nam se, mozda te mozemo malo umiriti. 🤗 Mogla si procitati zadnjih dana i o snovima raznim 😅... Svasta nam sada svima prolazi kroz glavu al recimo meni je, ak sam solo doma, lakse se vama javit ovdje nego svojima pricat. Svima mojima sam ja ko stijena, ko da nemam nedoumica (zato jer se rijetko kad njima zalim) pa onda i sad na svaki moj komentar o trudnoci, dobijem odgovor ajde, ajde pa treci put to prolazis, sve znas. Kao da zato sto je treci put nemam pravo na paniku, zabrinutost ili nedajboze neku boljku. Samo me nazivciraju, a ovdje sve prolazimo istu stvar 🤷🏻‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

mrgud_zg
    31. Listopad 2019. 17:03

Pozz curke, evo napokon da se i ja javim. Danas odradila zadnji dan 🎉🎉🎉 jucer zavrsili tecaj u petrovoj. Mislim da od sutra necu znat kaj bi sa sobom od silnog slobodnog vremena 😂😂😂. Al tolko sam kronicno umorna da si mogu zamislit da sljedeca 3 dana prespavam 😁. 
    Mikio nemoj citat gugl, kakav pobacaj pa ti si u 33 tjednu. Javit ce ti se gin, sigirno je neko mormalno objasnjenje 😉
    Cestitam svima na urednim pregledima. Samo nek se tako nastavi 💪 mi od sljedeceg tjedna krecemo s uredenjem djecje sobe. Mm ce ofarbat sobu. Namjestaj je u kutijama, a onda napokon krece pranje robe. Lovi me totalni strah da nista necu stic 😬. Makar ocekujem da cu izdrzat cijeli 11 mj u komadu i na pregledu neki dan sam bila skroz zatvorena i cervix dug i sve ok 🙈🙈😁 al paranoja 🙈

PetraB
    31. Listopad 2019. 17:32

miki0

Petra ja sam napisala jer su mi to rekli u petrovoj al nisu znali objasnit i da mi zato moraju uzet 2 uzorka a ne 1 i na kraju oba nalaza su pozitivna. Pitala tamo na salteru sta to znaci, nezele rec nego da pitam svog doktora. Naravno, najgora stvar koju sam napravila je guglanje 🙄
    Al ja mm i ja se drzimo uvjerenja da mora bit zbog injekcije, samo me muci sto su oba uzorka pozitivna.
    Ena vec sve spremno!! Ajme!! Joj super, mozda i ubrzo vidis bebicu 😃 Jesi ti spremna?? 🙈🙈

Je sad sam vidjela da si to ti pisala, isla sam trazit bas 🙈. Hm... Nadam se da ces dobiti odgovor od svoje ginicke sto prije i da, nemoj googlat 🙈🙈🙈... Drzim fige da je to sve normalno obzirom na injekciju 🤗

url=https://lilypie.com][/url

samonezelje
    31. Listopad 2019. 17:34

miki0

mrgud_zg

Pozz curke, evo napokon da se i ja javim. Danas odradila zadnji dan 🎉🎉🎉 jucer zavrsili tecaj u petrovoj. Mislim da od sutra necu znat kaj bi sa sobom od silnog slobodnog vremena 😂😂😂. Al tolko sam kronicno umorna da si mogu zamislit da sljedeca 3 dana prespavam 😁.
    Mikionemoj citat gugl, kakav pobacaj pa ti si u 33 tjednu. Javit ce ti se gin, sigirno je neko mormalno objasnjenje 😉
    Cestitam svima na urednim pregledima. Samo nek se tako nastavi 💪 mi od sljedeceg tjedna krecemo s uredenjem djecje sobe. Mm ce ofarbat sobu. Namjestaj je u kutijama, a onda napokon krece pranje robe. Lovi me totalni strah da nista necu stic 😬. Makar ocekujem da cu izdrzat cijeli 11 mj u komadu i na pregledu neki dan sam bila skroz zatvorena i cervix dug i sve ok 🙈🙈😁 al paranoja 🙈
    Mrgud i ja zivim u uvjerenju da cu izdrzat bar jos cijeli 11 mj jer tek krecemo s opremanjem sobice i kupnjom svega za bebu 🤭 uzivaj u slobodnom vremenu iako prolazit ce ti i to brzo! 😉

Bok, evo mi pokupovali sve zivo i nezivo, robica oprana opeglana slozena, kolica na poziciji.. ja fakat ne znam kaj bum radila do kraja 12.mj.. jos mi samo jedan dan druhi dio tecaja ostaje za tjedan dana, i sajam u WG. Ostale dane cu samo stiskat supak i vjezbat disanje.. 🤣🤣🤣

• Sarita15
    31. Listopad 2019. 17:36

Idem u Ldl nema nis ne idem u Lidl od svud informacije dolaze kako ima svega premedenog a nitko ni da autom dode po mene ili da mi kupi. Tuzno eto tuzno :( bar sam tu posteljinu misu malom mogla uzet..eh...
    Super za uredne preglede 💪
    Enina beba zuri i juri da upozna mamu i uljepsa joj zivot ❤  

DeeDee
    31. Listopad 2019. 17:38

Evo i nas..
    Kaže gin za sad sve ok, zatvorena, neuloživa, posteljica iza, plodne vode dovoljno, glavica prema dolje. Mjere trbuščića za oko tjedan dana manje al kaže da nema razloga za paniku i da je možda čudno okrenuta,  ja pomislila da možda stvarno premalo jedem :O
    Inače ja sam na +3kg od početka,  kaže savršeno za ove tjedne. Idući pregled 28.11.

[/url

Reserved123
    31. Listopad 2019. 17:54

Cure koje su vec pri kraju zanima me jel se vama pojaca nekako iscjedak i dali osjecate dole skroz nisko neki pritisak kao da ce te se upiskit svaki cas 🤣
    Mene je dodatno strah jer zivim na otoku i ako me uhvati treba ic s helihopterom u bolnicu (sreca pa nisu ruzna vremena pa sam malo opustenija) 
    Pa jos skoro svaki dan me hvataju lazni trudovi 😪 da poludis vise

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

MaRe
    31. Listopad 2019. 17:58

Čestitke svima na pregledima dosad :D Mikio možda nije ništa strašno pošto su te već i upozorili..jedino je bed što dr ne radi pa da ti kaže iako mislim da je nešto zabrinjavajuće da bi ti i u bolnici rekli jer i oni znaju da nema dr do ponedjeljka. 
    Ja poslala dragog s posla u Lildl i kupio je jednu posteljinu i jednu onu podlogu za igru...dobro pa sam oboje tražila jer je naravno prvo umjesto posteljine zgrabio dvije podloge a mislio da je posteljina xD Muški i trgovina hahahahha Sad čekam da dođe doma da vidim šta je na kraju uzeo :) 

DeeDee
    31. Listopad 2019. 18:04

E i prešla je kilu 
    Ovisi koje mjere gledamo :D ali između 1.060 i 1.150kg je

I napokon sam otvorila komplikacije, službeno sa sutrašnjim danom da pojednostavim, iako ću se do utorka naradit kao nikad, ultra hc produljeni vikend krenuo danas

[/url

Red Fox
    31. Listopad 2019. 18:18

Ej, evo javljam se i ja. Isli smo danas poslije pregleda obaviti dio groblja pa na rucak i kad smo dosli doma zaspala sam ko top 🤦🏼‍♀️ 
    Kaze doktor da je sa bebom sve super, tak se jako rastezao dok mi je gledao ultrazvuk da mi se cijeli trbuh micao 🤦🏼‍♀️ glavica je dolje skroz na cerviksu zato znam osjetiti taj nelagodni pritisak. Uzeo je briseve i sad cekam rezultate, ak je i dalje pozitivno idem opet na turu antibiotika invtravenozno. Tak da sam jos 10-tak dana sigurno doma. Stignem sve napraviti 😊 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.