ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Juno
    31. Listopad 2019. 11:08

Lorija meni promijeni pregled na 19.11. dok opet idem na profile u bolnicu. 

lorija
    31. Listopad 2019. 11:49

E to mi bas i treba, jucer sam mu  pravila bila spinani secer nebi bi li ga povratio,i na kraju zaista povrati. Reko evo ga,valjda je povuklo slajm kad nocas opet kasalj 😤 Raspitat cu se za sobu. Danke na ideji ☺
    Ok Juno 😉

• thinkpink1
    31. Listopad 2019. 12:00

Jutro curke i sretno ostaloj cetvorki na pregledima, i tebi tockice na vec obavljenom i urednom pregledu!
    Ja danas malo kasnim, dok sam obavila GUK mjerenja i dorucak, pa otisla do gin.na tjednu injekciju...preleti jutro...
    Juno welcome home! Sad samo diktiraj muzu iz horizontale☺️
    Grizli kod mene isto vec duze vremena nos obozen sluznicom koja je također sukrvava. I to gotovo svako jutro. Pripisujem boljoj prokrvljenosti sluznica u trudnoci i jos extra na to NMH.

Grizli
    31. Listopad 2019. 13:01

Thinkpink meni tek kad su me skinuli sa NMH krenulo to sa sukrvicom. Al dobro jutros sam se vec pomirila sa time kad sam vidila da vas ima jos.
    Za lidl ko je pitao... Preslatke su stvarcice stvarno. Ja kao samk cu pogledat i uzet taj bodi na oci. Na kraju to je komplet od 2 bodija, taj na oci je rozi 🤭🤭🤭🤭 al bas je slatki i drugi je sivi. Pa sam uzela i hlacice 2 kom, kao jaknicu al meni je to ko gornji dio trenerke pa sam uzela veci broj da nam bude za proljece. Odusevljena sma sto za curke ima puno plavooog sa naravno rozim, al tamno plavo je vecina i predivno. I tetre sam uzela jer mi su mi se slike jako svidile na zekoslava mrkvu. 😍 Dakle kako sam ja laka na te slatke baby stvari to je strasno! 

mala.le.90.
    31. Listopad 2019. 13:10

Cure, ima li ijedna gnijezdo za bebe? Ja sam ga dobila na poklon i ne znam kako ono oprati, tj.pere li se uopce? Dosta je veliko, bojim se da nece ni stati u masinu. 
    Ja sam upravo oprala cuce u loncu i spremila u kutiju.
    E sad, sta me zanima...koju kremicu za njegu guze preporucujete?
    Ostale su mi jos te sitnice pokupovati, vidim da treba fizioloska otopina, onda stvari za njegu pupka i sl...
    Jel to najbolje uzimati u ljekarni ili je npr Dm povoljniji?

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

lorija
    31. Listopad 2019. 13:29

Grizli i ja sam uzela te tetrice, prekrasne slicice. Ja sam uzela Silvestra, ti si bice slatkicu Tweety ☺ 
    Lijepe robice ima kod njih a ne sumnjaj u kvalitetu nikako. Prednost sto ce ti je beba moci duze nositi zbog vecih brojeva a druga stvar Peri Deri im je sve 😊 sama mala mana je kod hlacica/trenerkica sto se ona guma kasnije malo razvuce ☺ 
    Mala za pocetak nikakvu kremu,bar ja. Voda i vatica. Tek kasnije uvodim vlazne i kreme uglavnom biram na bazi badema. 
    Za pupak u ljekarnoj definitivno. Dat ce ti full opremu. Sprej octenisept,gazice i obavezno pitaj mrezicu za gazicu da je cuva da ti ne pada ispod bodica/benkice iiiii prasak jedan hmm zaboravi mu sad naziv 🙈🙊

31. Listopad 2019. 13:33

Prašak Tyrosur 
    krema - original pavloviceva i uzeli smo bepanthen baby .. 
    i vlažne maramice u Dm-u skupa s pelenama 😊

31. Listopad 2019. 13:34

e da jedina mana tog praska je sto ga nema veceg pakiranja nego samo od 5 grama pa smo mi odmah uzeli dva .. 
    i da frajla kakva mrezica za gazicuza pupak ?? meni to nitko nije spominjao 🤔 dal da uzmem onda !? 
    imam one gazice normalne i to je to 

Gogaa_V
    31. Listopad 2019. 13:35

Pozdrav svima cure. Tockica cestitam  na urednom  pregledu,  ako ga još neko ima kasnije, sretno! 
    Juno drago mi je da si bolje i da si kući. Sad uživaj i pomalo broji dane i tjedne uz nas.
    Sama sam do nedelje muz mi je otisao na put, tako da ocekujte da sam vrlo aktivna to dana🤣😜 
    Kupila sam jutros jos jedno medo odjelce br. 62/68, neki dan u HM 56, i imam jedan baš debeli skafander 62. Nadam se da će biti dovoljno po velicinima, a i kod nas je prilicno dugo  hladno. Čak nekad do 5og mjeseca zna potrajati minus i snijeg.
    Iduci tjedan uredjujem sobicu za bebu, njene stvari, kozmetiku i sve što sam kupila, pa jedva čekam.  🌸

lorija
    31. Listopad 2019. 13:44

BabyD 💙

e da jedina mana tog praska je sto ga nema veceg pakiranja nego samo od 5 grama pa smo mi odmah uzeli dva ..
    i da frajla kakva mrezica za gazicuza pupak ?? meni to nitko nije spominjao 🤔 dal da uzmem onda !?
    imam one gazice normalne i to je to

Evo link
    https://www.mojaljekarna.hr/flasteri-zavoji-gaze/5574-virfix-mrezica-2-m.html
    Super stvar mene je spasila bila. ☺ samo se rastegne i navuce na gazicu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.