ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samojed
    31. Listopad 2019. 07:51

*jesi li probala sa nekim

• njurko
    31. Listopad 2019. 08:05

Kengurica ČESTITAM!!!!ja jedva cekam pricu🎉🎊🎉🎊
    Nove curke dobrodosle!!
    Cini mi se da nam ive bas nema ili? Jel sve ok?
    Kaj to ima u lidlu danas?
    Meni jucer bili gosti s malom djecom, mislim da cu se danas oporavljat. Ne da mi se ustat sva sam nikakva.

Angie1205
    31. Listopad 2019. 08:06

Iva je ziva i dobro je..jede i spava al iz nekog razloga nemre na forum 

• njurko
    31. Listopad 2019. 08:10

valentina

Vecer cure,
    Evo da se i ja malo javim. Konacno uspjela procitati sve zaostatke, citam vas sve redovito al nikak komentirati, stalno mi pobjegnete vec na petu temu pa mi onda bedasto😁
    Danasnji pregled prosao super, bebac lijepo raste, mjere odgovaraju tjednima, uredni otkucaji srca, tezina veli taman 1550gr i bas sam sretna 🤗
    Cestitke Kengurice na deckicu, brz oporavak 🤗
    Dobrodoslica novim curkama, a vama ostalima također zelim i dalje mirnu i uspjesnu trudnocu😊
    Sljedeci pregled imam za 3tj, 20.11. pa kad ti bude zgodno Lorijaslobodno upisi.
    Laku i ugodnu noc vam zelim, lijepo spavajte😘

Tako i ja malo kaskam, ali svejedno nam se javi da znamo da je sve ok, pa skomentiraj i naknadno nesto ako ti dode, ionako se nekad vratimo na iste teme. 🙋🏻‍♀️

Omerta
    31. Listopad 2019. 08:14

Jutro svima!
    Cestitke na jucerasnjim urednim pregledima i sretno svima danas!!! 
    Velike cestitke Kengurici na zdravom bebacu i porodu bez komplikacija. 
    Juno, samo polako, a muz nek skace! 
    Sto se tice zuckastih zilavih smrkljastih iscjedaka, i mene takav prati vec dugo..  a za aspirator, mi imamo onu Ariannu jos od prvorodjene.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Točkica37
    31. Listopad 2019. 08:49

Evo nas s pregleda. 705g imamo.sve ok. 💙

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Točkica37
    31. Listopad 2019. 08:51

I da iduci prgled 27.11

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

MaRe
    31. Listopad 2019. 09:11

Dobro jutro svim :) Cestitke na pregledima od jučer i sretno danas.
    Kengurice čestitam..pročitala sam na jesenskima i bome si se napatila..nadam se da sad uzivas i mazis se s malcem 😘
    Zaboravnost...zaboravila sam mesnu štrucu na kasi u trgovini i sjetila se tek kad sam krenula rucak pravit da nemam sta ispeci 😂😂😂😂
    Iscjedak... i dalje je ko od početka jedino sad,sramota me i reci,kao da mi se vise osjeti..u biti ne osjeti se iscjedak kao iscjedak nego kad odstoji na gacama tak da i dalje non stop mijenjam gace i naravno pranje nakon svakog odlaska na wc.
    Dragi mi jucer nabavio preparate za trudnice pa se lijecim..imam osjecaj kad kihnem da ce mali izletit 😂

malaMare
    31. Listopad 2019. 09:21

Jutro! Sretno danas na pregledima curama koje imaju i cestitke na jucerasnjim urednim pregledima!
    Juno - sad samo laganini 
    Točkica27 - drago mi je da je tvoj pregled vec uspjesno zavrsio i da je sve ok 
    Samojed -  i samoj mi je tako 
    Njurko - u lidlu od danas imaju nesto robice za bebe i vidila sam da ce biti i posteljine. Skicni si njihov katalog, imaju ga online. Ja sam mislila viditi kakve su im jednodijelne pidzamice i carapice su mi bas medene na slici pa cu i njih mozda ubosti
    Sto se tice iscjetka, moj je zasad jos uvijek vodenast i blago bijele boje. Sukrvice imam u nosu s vremena na vrijeme.

mala.le.90.
    31. Listopad 2019. 09:25

Jel nam se javila jaivanpa ikako? I ja prijavljujem iduci pregled 22.11. 🤗

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.