Lavice 🙌 moj duboki naklon... Sad ja proucila zahvaljujuci tebi shvatila sto trazim. Ici cu na komplilacije. Iako mi moja dr opce bi otvorila i bolovanje da treba jer znam da je zena super i vec mi je nudila kad sam bila ono prehladjena i rekla da zbog astme imam pravo na bolovanje sad cim sam malo prehladjena. Ali ono bitno ja se hocu s 1.12. maknut firmi sa platne liste, a to onda moram na komplikacije jer ako sam shvatila njih isplacuje hzzo, a bolavnje do 42 dana firma. Onda mi se ni ne isplati ici do porodjajnog par dana kasnije ako ce mi firma morat placat. Tako da cu komplikacije kad ne ulaze u prosjek, a za tih par dana nebitno mi sto ce iznos biti manji. Godišnji ja imam jos cijeli od ove godine, al to mi ne znaci nis jer radim u svojoj firmi pa sam i sad doma a toboze radim od kuce a odradim 2h realno jer sad nema puno posla, a onaj fizicki ne radim vise. Pa nek propadne svejedno mi zapravo. To je benefit kad radis sam za sebe sa svojom obitelji pa imam srecu tako si kombinirati.
Mi stigli s pregleda, beban ima 2300, na pragu smo 34.tjedna...kaze doktorica i da ujutro krene porod, bilo bi sve ok, sve super izgleda...
Sljedeci pregled za 3 tjedna u bolnici, tada ulazim u 9.mjesec.
Tada cu radit pregled i bris na streptokok. Doktorica ponovo misli da ce malac vani prije termina...
Rekla mi je da ocekujem sad pojacani iscjedak, sve cescu bol u ledjima, usporenost...
Tako da, cure moje, moj vam je savjet pripremite sve dok mozete, ja sam na vrijeme sve odradila, sad vec slabo sta mogu...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Mala.le odlicno za uredan pregled i da je baba spremna cak i ako krene ranije van. 👍
Pitanje curke jel mi smijemo sjediti na pilates lopti? Bezveze sjela na neku kod prijatelja neki dam i bas mi pahalo al imam strah da nije dobro sjediti u trudnoci na njoj. Znam da za porod daju zenama da skakucu po njoj, al dal u trudnoci onda mozda steti?
Grizli lopta je dobra za hopsanje kroz trudove al se ne preporuca vjezbanje kroz trudnocu jer potice otvaranje
Mala.le super za pregled to je odlicno 👌
Grizli mozes sjedit na lopti samo nemoj skakat od sjedenja nis nece bit. Cak ni da se kotrljas po njoj leda si "izmasiras" to nece utjecati ni na bebu ni otvaranje ni na nis
E da da tako ja pitam muza par puta jednu te istu stvar
Moje zimske cure, ja sam jucer rodila zdravog i preslatkog djecaka. Sve je proslo dobro, porod i lak i tezak, kako koji dio. Ne znam jeste dogovorile da li selite price s poroda ili ne. Ako da lako spejstam s jesenskih. Puse vam saljemo mali i ja!
Hvala onima koje su dosle u jesenske čestitati! Jako ste me razveselile. 😘😘
Joj Kengurica sve smo iscekivale cijeli dan jučer, čestitke još jednom. Želimo, želimo, da bar znam konkretno zašto se bojim haha
[/url
Mene zanimaju sve price i dobre i manje dobre, bolje znati nego se sokirati bar za mene. Al eto ako si tamo pisala lako procitamo i tamo.
Sortiraj odgovore
Najstariji