Kengurice i mi smo tu s tobom odbrojavale! Cekamo tvoju priču zeljno,iako strgala sam se na onu petardu al vjerujem da tebi nije bilo smijesno🙈🙈🙈
Apropo baby braina,nazvala mene dobra kolegica u prosloj trudnoci i kao nemogu neku tablicu nac, jel mogu pogledat kod sebe. Diktira ona meni o cem se radi a ja u glavi ko zadnj idiot "excel,excel,excel...di to trazim😂😂😂"
LoSa, ako je firma "fer" taj mjesec ti nece stavit u prosjek. Mene je mucilo jer sam u sijecnju pola mjeseca bila na komplikacijama zbog kiretaze i rekli mi u HR-u da to ne ide u prosjek place odnosno da se moj rad ne sastoji od umanjenog iznosa komplikacija nego od moje place. (Idiotski sam objasnila al me kuzis vjerujem).

Kengurice čestitam ❤❤❤
I ajme krenulo je, sad kreće panika.. ja imam panični strah od pucanja vodenjaka i od toga da beba ne krene ranije. Od 37og tjedna pa na dalje može kad god, ali me strah da ne bi sad negdje poželjela van 😂

Kengurice cekamo pricu s poroda😍
PetraB bas su dosadne te vene...suosjecam..moje izgledaju ko rijeka Amazona na karti svijeta😂😂
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

E i da stavim jednu ljepsu sliku..evo ja sam se odlucila za manju prematalicu ali ful prakticnu iz ikee..za sve one koji nemaju puno mjesta svakako preporucam..
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Kengurice cekamo pricu s poroda😍
PetraB bas su dosadne te vene…suosjecam..moje izgledaju ko rijeka Amazona na karti svijeta😂😂
Ma uzas... Pa anatomiju mozemo ucit na nama... Od vena, zlijezda, zivaca... 🙈
Lavice znaci pisam 🤣🤣🤣🤣.... Kako te razumijem... U prosloj trudnoci, obucavam ja svoju zamjenu i dodjem na posao, upalim komp i naravno trebam se ulogirat... Broj koji koristim godinama, svako jutro... Ma nebi ga se sjetila nema sanse... I kolega me gleda i smjeska se i veli hoces da ja? A ja ga onak bahato pogledam i pitam, sta hoces ti? Kak bi ti znao sifru? A veli kolega pa zapisao sam prvi dan kad smo krenuli 🙈🤣... Samo sam se maknula laganini... Svasta... Al dobro... Sad zaboravljam osnovne namirnice kupit 🤷🏻♀️... Nije bed... 😅 Sve dok ne zaboravim klince ili vratit se kuci 🤣

url=https://lilypie.com][/url
I evo opet 🤦🏻♀️
Krenula sam Kengurici pisat zapravo 🙈. Draga jos jednom cestitke, provirila sam jucer na jesenske samo da vidim situaciju i isto se odvalila na petardu 🤣.... Samo ti nama pisi
Kad stignes i kad se odmoris naravno... I ljubi bebicu 🤭🤭🤭

url=https://lilypie.com][/url
Lavice hvala na objasnjenju. Vidjet cu u firmi.
Lunice tocno takvu prematalicu mislim ja uzet jer nemam potrebe za onom s ladicama. Samo puno mjesta zauzima.
Ja sam si danas zabrijala da mi je sluzni čep ispao nakon brisanja u wc-u sam primjetila gusti, želatinasti žuti iscjadak. Jos se prerano za to
LoSa,kolko ga je bilo? Jer kod mene je to bio doslovce šmrkalj velicine dlana ,prosaran krvavim zilicama (u prvoj trudnoci),isprike svima na detaljnom opisu.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji