I evo opet 🤦🏻♀️
Krenula sam Kengurici pisat zapravo 🙈. Draga jos jednom cestitke, provirila sam jucer na jesenske samo da vidim situaciju i isto se odvalila na petardu 🤣.... Samo ti nama pisi
Kad stignes i kad se odmoris naravno... I ljubi bebicu 🤭🤭🤭
url=https://lilypie.com][/url
Lavice hvala na objasnjenju. Vidjet cu u firmi.
Lunice tocno takvu prematalicu mislim ja uzet jer nemam potrebe za onom s ladicama. Samo puno mjesta zauzima.
Ja sam si danas zabrijala da mi je sluzni čep ispao nakon brisanja u wc-u sam primjetila gusti, želatinasti žuti iscjadak. Jos se prerano za to
LoSa,kolko ga je bilo? Jer kod mene je to bio doslovce šmrkalj velicine dlana ,prosaran krvavim zilicama (u prvoj trudnoci),isprike svima na detaljnom opisu.
Nije tako veliko... kao smekalj no manje Citam sada da ta sluz moze izaci pa se druga stvori. Nadam se da je to to.
Kengurice cestitam na bebici
Losa meni ti isto zna tak biti zadnjih par tjedana, onak svijetlozuto,bas ko smrkalj. Isto sam zabrijala prvi put da je sluzni cep 😂
Ja nocas ne bum spavala, uvijek mi je tak prije pregleda. Jos se moram malo sredit dolje 🤦🏼♀️ odgadam cijeli dan 🤦🏼♀️
Al da se pohvalim, danas sam speglala tetre, bijele bodije i plahtice koje sam prala na 90. I to samo s jedne strane 😂 rekao mi je i muz da ne izvodim kerefeke
Evo pišem vam iz svojeg kreveta od doma. Pustili me iz bolnice. Odmaram, muž mi ne da ništa raditi,samo na wc i jesti. Sutra ide podići mi doznake i recepte za lijekove. Što se tiče mojih vena, super mi je što sada ležim i ne moram navlačiti čarape(dobila sam na doznaku za obje noge) jer ih od trbuha više ni ne mogu navlačiti, ali mi je ginička rekla da su dobre i bilo koje samostojeće od najmanje 70 dena jer i one stisnu nogu i potiću pravilnu cirkulaciju. Samo se navlače kao i kompresijske-ujutro, još u krevetu.
Nije tako veliko… kao smekalj no manjeCitam sada da ta sluz moze izaci pa se druga stvori. Nadam se da je to to.
Aha,onako kao ovulacijska sluz ali zuckastije? Mislim da sam i ja tako smrkljavila u prošloj🙈 Joj grozna sam s opisima...
Red fox ahahah peglanje SAMO s jedne strane...uuu livin on the edge😂
Vecer cure,
Evo da se i ja malo javim. Konacno uspjela procitati sve zaostatke, citam vas sve redovito al nikak komentirati, stalno mi pobjegnete vec na petu temu pa mi onda bedasto😁
Danasnji pregled prosao super, bebac lijepo raste, mjere odgovaraju tjednima, uredni otkucaji srca, tezina veli taman 1550gr i bas sam sretna 🤗
Cestitke Kengurice na deckicu, brz oporavak 🤗
Dobrodoslica novim curkama, a vama ostalima također zelim i dalje mirnu i uspjesnu trudnocu😊
Sljedeci pregled imam za 3tj, 20.11. pa kad ti bude zgodno Lorija slobodno upisi.
Laku i ugodnu noc vam zelim, lijepo spavajte😘
Nita pa onda nemaš brige, kila dođu i odu👍
Kengurica čestitam još jednom, kad stigneš piši detalje😊
Mala.le odlične vijesti s pregleda, držim fige da napuniš 37tt pa onda kad krene krene😊
Cure koje imaju žuti iscjedak, i ja ga prijavljujem.. Sad mi je lakše kad znam da nisam jedina.. Mislila sam da mi se sluzni čep počeo otapat🤣
Juno super što si izašla iz bolnice, doma se lakše diše.. Muž ti je baš brižan..
Sortiraj odgovore
Najstariji