ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    31. Listopad 2019. 06:37

Dobro jutro svima!! Sretno svima danas na pregledima, moj je tek u pola 2 i jedva cekam 😍
    Drago mi je da ste sve ok i doma! 
    Kengurica jos jednom cestitke i nadam se da su sad svi bolovi prosli (i nakon petarde!) i da uzivas sa princem!!

31. Listopad 2019. 06:40

Jutro svima! Nadam se da necemo negdje u guzvi zsostst sve koje idemo negdje 
    Lavice gusce od ovulacijske sluzi i zucavije... misllim da je od utrogestana mozda jer sam opet na velikim dozama (3×2). No prezivjet cu to, bitno da nema kontrakcija. 

Točkica37
    31. Listopad 2019. 06:40

Ja od pocetka imam te zute smrklje sluzave. Sad sam ga trazila vaginalete i povukao se i iscjedak i smrklje.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Grizli
    31. Listopad 2019. 06:45

Juuutro svima! Sretno danas na pregledima ako se dobro sjecam ima vas dosta! Cestitam svima na dobrim pregledima jucer! 
    Hvala za savjet za pilates loptu, neću je onda ni traziti po tavanu jer ja ne znam normalno samo sjediti na njoj nego vjecito hopsam po njoj pa da ne bi ja napravila si piz**riju. 
    Za zaboravljanje jos nisam primjetila nesto drasticno drukcije nego inace. 🤪
    Juno jeeej stigla doma! Sada samo lagano! 
    Za iscjedak ja vec nekoliko tjedana imam zuckasti bez mirisa. Kaze gin normalno. E vec mi se povraca od te rijeci normalno ispada da je sve normalno. 
    Nasty ja sam sad prasla u smjeh kad sam vidila ovo tvoje da se sluzni otapa. 😂😂😂😂 Carice! 
    Mene vec 10-tak dana muci sukrvica iz nosa. Svaki put kad brisem nos je ima, a ujutro bude bas krv kad puhnem. Imam osjecaj ko da mi je sluznica nosa suha pa popuca do krvi. Ima ko kakav lijek za to? 

lorija
    31. Listopad 2019. 06:49

PREGLEDI

31.10.- Tockica37
    31.10.- DeeDee
    31.10.- Angie1205
    31.10.- Red Fox
    31.10- ena10
    01.11.- Lala27
    04.11.- C1M4
    04.11.- Lavica27
    04.11.- PetraB
    04.11.- Reserved123
    06.11.- njurko
    07.11.- Tonkica1
    08.11.- Angelly
    11.11.- mikio
    11.11.- Nasty
    12.11.- MaRe
    12.11.- Grizli
    12.11.- lorija
    12.11.- Juno
    12.11.- Simbalija
    13.11.- LoBi
    13.11.- Lunica
    13.11.- Flower
    13.11.- piba7
    13.11.- nita9999
    14.11.- sofio9
    15.11.- PetraB
    15.11.- DeeSB
    18.11.- thinkpink1
    18.11.- Nasty
    19.11.- Goga_V
    19.11.- Zarica
    20.11.- valentina
    21.11.- samojed
    22.11.- damnarexx
    25.11.- Sarita15
    26.11.- annika

31. Listopad 2019. 06:51

Tockica meni je rekao da cu dobit vaginalete ako mi to bude jako, da se to kao sve cisti od bakterija. Sad kad razmislim,bilo mi je tako slicno pred nekih 5-6 tjedana pa je stalo. Sad opet... 
    Grizli ja imam sukrvicu doslovno od prvog dana trudnoce. 

Grizli
    31. Listopad 2019. 07:00

LoSa84

Tockica meni je rekao da cu dobit vaginalete ako mi to bude jako, da se to kao sve cisti od bakterija. Sad kad razmislim,bilo mi je tako slicno pred nekih 5-6 tjedana pa je stalo. Sad opet…Grizli ja imam sukrvicu doslovno od prvog dana trudnoce.

Znaci nema pomoci. 🙁 A dobro onda! 
    Idem se spremiti pa u Lidl muz naredio da moram ici kupiti onaj rozi bodi na oci bebi. 

lorija
    31. Listopad 2019. 07:02

Jutro cure, sretno petorki danas ☺ 🌸🌸🌸🌸🌸
    Juno super pa si u svom domu 😊 ljepse svakako!
    Ajme pricate o sluznom cepu 😱 moj je ispao na sam dan poroda i otvorio mi trudove. Poprilicnog velikog oblika bez ikakve sukrvice, smedje boje.
    Evo mame prijavljujem kasalj 😖 😖 izgleda preslo i na mene. Koji aspirator usisivac koristite?! Mislim da je vrijeme da i mi kupimo, hvala Bogu do sada nije trebalo. Drugim rijecima do odlaska u jaslice nije trebalo ali ovaj kasalj se odvuce.
    Sigurno mislite da sam nemajka pa da ga ne vodim doktoru. Al taj kasalj izgleda je samo noci, evo npr sinoc je samo oko ponoci 5-6 x malo vise mozda se zakasljao, bice je lezao na ledjima. Jutri sad malo ce kad ustane. Preko dana nikako ne kaslje i u jaslicama takodjer kad legne spavati kazu da kaslje. Nos mu ne curi pa sad budi pametan!! 

DeeDee
    31. Listopad 2019. 07:37

Jutro curke, sretno nam danas,  na svu sreću pa imam brdo posla jer mi.je pregled tek u 16, ubila bi se s.razmišljanjem, dva dana prije pregleda uvijek imam fix ideje :D

Čitam ispočetka šta sam napisala i pročitam: jutro ćurke ahahahh

[/url

samojed
    31. Listopad 2019. 07:42

Jutro cure, sretno na pregledima danas
    Kengurica čestitam na deckicu i naravno napiši nam iskustvo sa poroda
    Juno super za izlazak iz bolnice odmaraj i uživaj sada
    Lorija jesil probala sq na kim sirupom za kašalj ili čajem? Držim 🤞da malqc što prije ozdravi

Cure da li ste vi zaboravne koliko ja znači juce sam nosila ključ ocu da odnese majstoru da popravi od auta i otišla sam s njim na kafu bila na kafu i vratila se kući zaboravila dati ključ a zbog toga otišla, i onda odem ponovo do njega kući naravno da odnesem ključ i tako sjedila opet bla bla i ugl vratim se kući sa ključem pa vi vidite koji sam ja idiot.Danas opet idem da dam ključ nadam se uspješno 🙃 
    I curama sa jučerašnjih pregleda čestitam na urednim vidim bebice vam imaju super kilaze 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.