Pozdrav cure :) nisam dugo komentirala ,čitam zaostatke . Gotovi smo sa pregledom . Malac je super ,sve se razvija kako treba ,glava mu je dolje . Teži je nekih 300 g nego sto bi trebao biti ali je rekla da je to u redu jer smo i muž i ja visoki . Nije bas bila oduševljena mojim kilama ,do sada sam dobila 10 . Prva 4 mjeseca nisam ništa dobila pa sam u ova 3 nadoknadila ,tako da me šalje da mi provjeri šećer za svaki slučaj .
Sretno ostalim curama :)
Eto dobro da sam te podsjetila onda 😉. Mi smo gledali isto ta kunert, al na kraju je prevagnula tezina kolica ipak ova Maclarenova su manje od 10kg sa cijela sa kosarom/sjedalom. Eto ocito imamo slican ukus.
Mora da je slican ukus😁
Da, to je i meni super i bas djeluju stabilno onako i mekan mi je taj kao madrac unutra, budemo vidjeli 15. koja cemo na kraju haha, ici cemo jos jednom pogledati i jedna i druga pa odluciti😁
O kojim kolicima je riječ?
Maclaren daytripper su u pitanju😁
Hvalaa, sad vidim i post ispod gdje se ta spominju. Gledali smo i mi ta i Maxi cosi Zeliu..
I ta se cine okej, ma da mi ova Maclaren imaju veliki plus sto idu do 25kg😁
Eto dobro da sam te podsjetila onda 😉. Mi smo gledali isto ta kunert, al na kraju je prevagnula tezina kolica ipak ova Maclarenova su manje od 10kg sa cijela sa kosarom/sjedalom. Eto ocito imamo slican ukus.
Mora da je slican ukus😁
Da, to je i meni super i bas djeluju stabilno onako i mekan mi je taj kao madrac unutra, budemo vidjeli 15. koja cemo na kraju haha, ici cemo jos jednom pogledati i jedna i druga pa odluciti😁
O kojim kolicima je riječ?
Maclaren daytripper su u pitanju😁
Hvalaa, sad vidim i post ispod gdje se ta spominju. Gledali smo i mi ta i Maxi cosi Zeliu..
I ta se cine okej, ma da mi ova Maclaren imaju veliki plus sto idu do 25kg😁
Da, tak smo i mi razmišljali 😀 ali su nam onda frendovi koji imaju djecu rekli da nema potrebe za tim, ionako se rijetko djeca voze u kolicima kad su tak velika... Još razmišljamo, pa ćemo i odlučiti skoro
Hej cure...sretno na pregledima! I prijavljujem svoj 15.11... 😊 Zoe drago mi je da si se javila i da ste jos u komadu, bit ce to sve super ali drzim fige da jos malo izdrzite 🤗
Mene ova zadnja dva dana bas nesto uhvatilo, sva sam nikakva...kao da mi lagano vrti, nemam snage a ni volje za nista, mogla bi malo i bljucnuti. Tlak mi je dobar tako da ne znam do cega je...🤔
Al bebica je bas zivahna, stalno tulumari tako da mislim da je njoj skroz ok 😊😍
L 💛
Hvala vam cure 😊 evo suse se vec. Sve su bile za 30 stupnjeva 😊
Angie i mene zanima prematalica za kindac ali nikako nisam naletila na cvrstu s kotacicima. Cim saznas sta dobro, podjeli marku 😊
Eh kuhate kupus (zelje) onda cu i ja svoj od jucer pohvaliti 😂😂 jucer je na meniju bio kiseli kupus s mesom, danas ga je takodjer ostalo pa cu skombinirat s krumpirima.
Sam miris kiselog kupusa me i podsjetio na zimu i bunde 😂😂😂
Cure sretno vam na pregledima, Petra moja mama ima baš takve vene po nogama i koristila je neke kreme doslovno su joj se skroz povukle ostoje pokoji kapilara i tjt
Ja sam baš sinoć sanjala živu katastrofu sanjam da sam se porodila i to rodila curicu koja je baš debela al baš i sve već priča pita me oces li ti mene sad presvuče ja joj kažem hoću i ko ja je presvlacila kaže ona meni a jesil ti sad moja mama reko jesam i počnem plakat govorim pa dragi Bože kako meni bad posla ovako djete... Zamislite bzd tacno sam se isprepadala
Čestitam curama na urednim pregledima, pade mi na pamet da se Crnokosa odavno nije javila ili sam negdje predvidjela post...
Baš se mislim maloprije za ogtt jos ne znam rezutate. Od proslog petka do pon. su na kolektivnom odmoru. Ja sam mjenjala ginekologicu i zaboravila sam ostaviti kontakt tel da me pozivu, trebali su u četvrtak ako nalaz nije uredu, ali nisu imali kontakt ako nešto i je loše... Sad cekam do ponedeljka a pozovem valjda necu morat na dijetu, ionako da mi nema stomaka izgledam isto🤷♀️
Nitasta sam sa prvim sve sanjala ajmeee od toga da sam rodila bebu od 8kg koja sjedi, pa blizance a jednog izgubila putem do doma, pa da mi se beba izgubila u plahtama u krevetu pa pala iz ruku pa da sam rodila na wcu…ma cuda..nas mozak nas pokusava pripremiti na ono sto nas ceka (podsvjesno) i mi htjele ili ne radimo planove i scenarije jer u biti sa prvim ne mozes tocno znati sto te ceka i u snu se to sve pomjesa i ispadnu van uzasi. Normalno je to.
Sada sanjam bebu kovrcave kose kako odusevljeno pun gas puza u sobu od starijeg dok je on u vrticu istraziti zabranjen teritorij 😂
uh, dobro je onda, nisam najgora 😀
ja inače sanjam toliko nevjerojatne snove da mogu napisati knjigu najvecih gluposti 😀
to sto meni u san dođe, strašno.
Ali utjesila si me sad, nisam jedina s bebom koja odmah sjedi i hoda 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji