Kengurice cestitke jos jednom i da zelimo znat cekamo tvoju pricu od jucer! :)
Kengurice čestitke 💙 i mene isto sveee zanima 😊
01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)
Kengurice i mi smo tu s tobom odbrojavale! Cekamo tvoju priču zeljno,iako strgala sam se na onu petardu al vjerujem da tebi nije bilo smijesno🙈🙈🙈
Apropo baby braina,nazvala mene dobra kolegica u prosloj trudnoci i kao nemogu neku tablicu nac, jel mogu pogledat kod sebe. Diktira ona meni o cem se radi a ja u glavi ko zadnj idiot "excel,excel,excel...di to trazim😂😂😂"
LoSa, ako je firma "fer" taj mjesec ti nece stavit u prosjek. Mene je mucilo jer sam u sijecnju pola mjeseca bila na komplikacijama zbog kiretaze i rekli mi u HR-u da to ne ide u prosjek place odnosno da se moj rad ne sastoji od umanjenog iznosa komplikacija nego od moje place. (Idiotski sam objasnila al me kuzis vjerujem).
Kengurice čestitam ❤❤❤
I ajme krenulo je, sad kreće panika.. ja imam panični strah od pucanja vodenjaka i od toga da beba ne krene ranije. Od 37og tjedna pa na dalje može kad god, ali me strah da ne bi sad negdje poželjela van 😂
Kengurice cekamo pricu s poroda😍
PetraB bas su dosadne te vene...suosjecam..moje izgledaju ko rijeka Amazona na karti svijeta😂😂
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
E i da stavim jednu ljepsu sliku..evo ja sam se odlucila za manju prematalicu ali ful prakticnu iz ikee..za sve one koji nemaju puno mjesta svakako preporucam..
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Kengurice cekamo pricu s poroda😍
PetraB bas su dosadne te vene…suosjecam..moje izgledaju ko rijeka Amazona na karti svijeta😂😂
Ma uzas... Pa anatomiju mozemo ucit na nama... Od vena, zlijezda, zivaca... 🙈
Lavice znaci pisam 🤣🤣🤣🤣.... Kako te razumijem... U prosloj trudnoci, obucavam ja svoju zamjenu i dodjem na posao, upalim komp i naravno trebam se ulogirat... Broj koji koristim godinama, svako jutro... Ma nebi ga se sjetila nema sanse... I kolega me gleda i smjeska se i veli hoces da ja? A ja ga onak bahato pogledam i pitam, sta hoces ti? Kak bi ti znao sifru? A veli kolega pa zapisao sam prvi dan kad smo krenuli 🙈🤣... Samo sam se maknula laganini... Svasta... Al dobro... Sad zaboravljam osnovne namirnice kupit 🤷🏻♀️... Nije bed... 😅 Sve dok ne zaboravim klince ili vratit se kuci 🤣
url=https://lilypie.com][/url
Sortiraj odgovore
Najstariji