ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    30. Listopad 2019. 09:50

Lunica

PetraB jel i ti to imas vene na nogama? Ja imam samo na lijevoj ali onak dobro se vide..ispupcene su ..idu od unutarnjeg bedra pa sve do malo ispod koljena. Mazem svaki dan sa Liotonom a gin mi je reko ukoliko nema crvenila da ne trebam nis drugo. Razmisljala sam o carapama ali ne bi ih isla uzimati na svoju ruku..

Evo ovako to kod mene izgleda... Ali imala sam ja to i u prosloj trudnoci samo mi nije radilo probleme, nije me bolilo, nije oticalo... A u ovoj me probudi u noci koliko me pece i boli, naotekne mi kao jastuk iza koljena i bude uzasno vruce to mjesto, bas klasicna upala... Ovo je slikano kad me ne boli i kad nije naoteceno. Nemoj nikako na svoju ruku uzimati carape, nece ti se ni usuditi dat sad kad si trudna bez doznaka (bar su meni tak rekli)....meni je Radosevicka u petrovoj to na pretproslom pregledu rekla da uzmem al kak nisam imala napisano to nigdje nisu htjeli. Jucer mi moja dr dala hitnu uputnicu jer se pregled naravno ceka dugo i obavila sve za pol sata.
    Jao Sarita baby shark, da, bolesnoooo... I Guli, guli ili kak se ono zove i tu smo fazu imali... I ja frikusa i plesala, ma budala... 🤦🏻‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

C1M4
    30. Listopad 2019. 10:03

lorija

O i meni danas stize paket iz Lidla 😍😍😍, jucer posteljina i ogradica ☺
    Bacila sam se i ja u pripreme, al opet nesto mi se gnjezdi, sad bi sve nesto mjenjala pomjerala,izbacivala, slagala 🙆🙆🙆 muz nek je sretan pa je na poslu inace bi ga zaposlila.

Cure perete li vi bundice u masini? Na koliko stupnjeva? Bas bi ih nesto bućnula sad u vodi. Ja tek sad ih izvadila 🙈 jer javlja zahladjenje ovih dana.

Jel ti pise mozda na etiketi onoj unutra na koliko je dozvoljeno? Meni pise na 40 da se pere haha😊

Grizli
    30. Listopad 2019. 10:16

Ja bi o svojim sadasnjim snovima mogla knjigu napisat. To je strasno sto sve sanjam koje gluposti nevjerojatno. Cak sam sanjala da je beba koju sam rodila ekspresno odrasla u svega par sati nakon poroda i da je bila ista kao doktorica moja, nije uopce na nas slicila. Znaci drama u glavi. Al ja se ne zamaram s tim snovima. Vjerujem da cemo se snac s bebom dobro pa makar i pogrijesili koji put u necemu nitko nije savrsen i bezgrijesan roditelj.
    Cima ako ti se ne žuri za kolica u west gateu 15.11.pocinje sajam beba i rekli su nam da ce onda sve trgovine u centru imati popuste, a one koje izlazu jos vise zbog toga pa ti se isplati mozda pricekat taj sajam.

Angie1205
    30. Listopad 2019. 10:19

Lorija ja jucer natrpala valjda 6 jaknica od cura na 40, poslije u susilicu i ko nove su evo 😉
    Jaoo Petra ovo bas bolno izgleda 🙀
    I ja cekam taj sajam makar da pelene tam kupim 😂😂
    Ja bi tam voljela upecat cvrstu podlogu za presvlacenje kaj se stavi na kindac.
    A jos moram i kod sveki po prijenosni krevetac i nesto robice od sogorice...ak budem sposobna ikam ici za tjedan-dva 🙄

C1M4
    30. Listopad 2019. 10:38

Grizli otkad sam htjela kupiti kolica, na to sam racunala i sada sam stvarno zaboravila😅 onda ce kolica pricekati dva tjedna haha😁 hvala ti puno😋

C1M4
    30. Listopad 2019. 10:40

I da Grizli, mm i ja imamo u planu kupiti Kunert Rotax, ali kad smo odlucili da cemo uzeti 2u1, njemu su se jako svidjela ova koja vi imate haha, a moram priznati da i meni i cak mi je i boja onako univerzalna i fora mi je sto se lako sklapaju i pretvaraju u kosaru i u sportski dio, nema previse nebuloze😁 

Grizli
    30. Listopad 2019. 10:53

Eto dobro da sam te podsjetila onda 😉. Mi smo gledali isto ta kunert, al na kraju je prevagnula tezina kolica ipak ova Maclarenova su manje od 10kg sa cijela sa kosarom/sjedalom. Eto ocito imamo slican ukus. 

• Sarita15
    30. Listopad 2019. 10:56

Joooj Petra to bas djeluje lose :( bas mi zao da jos i sa tim se maltras 
    Angie u bubamari sam nasla tu podlogu za 120kn 

C1M4
    30. Listopad 2019. 11:04

Grizli

Eto dobro da sam te podsjetila onda 😉. Mi smo gledali isto ta kunert, al na kraju je prevagnula tezina kolica ipak ova Maclarenova su manje od 10kg sa cijela sa kosarom/sjedalom. Eto ocito imamo slican ukus.

Mora da je slican ukus😁 
    Da, to je i meni super i bas djeluju stabilno onako i mekan mi je taj kao madrac unutra, budemo vidjeli 15. koja cemo na kraju haha, ici cemo jos jednom pogledati i jedna i druga pa odluciti😁

• tinci90
    30. Listopad 2019. 11:14

C1M4

Grizli

Mora da je slican ukus😁
    Da, to je i meni super i bas djeluju stabilno onako i mekan mi je taj kao madrac unutra, budemo vidjeli 15. koja cemo na kraju haha, ici cemo jos jednom pogledati i jedna i druga pa odluciti😁

O kojim kolicima je riječ? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani