ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sarita15
    30. Listopad 2019. 10:56

Joooj Petra to bas djeluje lose :( bas mi zao da jos i sa tim se maltras 
    Angie u bubamari sam nasla tu podlogu za 120kn 

C1M4
    30. Listopad 2019. 11:04

Grizli

Eto dobro da sam te podsjetila onda 😉. Mi smo gledali isto ta kunert, al na kraju je prevagnula tezina kolica ipak ova Maclarenova su manje od 10kg sa cijela sa kosarom/sjedalom. Eto ocito imamo slican ukus.

Mora da je slican ukus😁 
    Da, to je i meni super i bas djeluju stabilno onako i mekan mi je taj kao madrac unutra, budemo vidjeli 15. koja cemo na kraju haha, ici cemo jos jednom pogledati i jedna i druga pa odluciti😁

• tinci90
    30. Listopad 2019. 11:14

C1M4

Grizli

Eto dobro da sam te podsjetila onda 😉. Mi smo gledali isto ta kunert, al na kraju je prevagnula tezina kolica ipak ova Maclarenova su manje od 10kg sa cijela sa kosarom/sjedalom. Eto ocito imamo slican ukus.

Mora da je slican ukus😁
    Da, to je i meni super i bas djeluju stabilno onako i mekan mi je taj kao madrac unutra, budemo vidjeli 15. koja cemo na kraju haha, ici cemo jos jednom pogledati i jedna i druga pa odluciti😁

O kojim kolicima je riječ? 

• tinci90
    30. Listopad 2019. 11:15

Bok svima! Vidim da vas ima jako puno aktivnih ovdje :) termin mi je 28.2. pa se pripremamo pomalo, svaka pomoć će biti dobrodošla :) 

Lavica27
    30. Listopad 2019. 11:31

Joj PetraB fakat izgleda bolno😣😣😣 Ja sam zakljucila da nemam po sto ici na sajam...
    Ja sam danas za ništa, popeglala jednu masinu i stopila se s kaucem. Tjeram se ic skuhat krpice sa zeljem,mesa imam od jucer..

PetraB
    30. Listopad 2019. 11:37

Ma joj, kad pocne bolit je gadno, ne mogu stat na nogu doslovce al srecom rijetko je tak jako, cesce me zivcira to peckanje i bol na dodir a malac me bas boli obgrlit onak "njeznooo" oko noge 🙈😅...
    Lavice u potpunosti te razumijem, evo napokon stavila grah kuhat...otvorila sudjericu i cekam da sudje pospremi, al nece 😅
    Najradje bi zalegla na kauc

url=https://lilypie.com][/url

30. Listopad 2019. 11:45

Ja pisem neko izvješče i učinilo mi se da sam na sekundu zaspala pred kompom. Non stop ili gledam tu ili neke gluposti po netu. Uopce se ne mogu koncentrirati na posao  Mozda da malo prilegnem,od doma radim, pa poslije nastavim 

Angie1205
    30. Listopad 2019. 11:48

Petra bas ona podloga sa daskom ispod i cepicima da se zahakla za kindac? Moram to provjeriti, hvalaaa

C1M4
    30. Listopad 2019. 11:49

tinci90

C1M4

Grizli

Mora da je slican ukus😁

Maclaren daytripper su u pitanju😁

• tinci90
    30. Listopad 2019. 11:58

C1M4

tinci90

C1M4

Grizli

Mora da je slican ukus😁

Maclaren daytripper su u pitanju😁

Hvalaa, sad vidim i post ispod gdje se ta spominju. Gledali smo i mi ta i Maxi cosi Zeliu.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.