Joooj Petra to bas djeluje lose :( bas mi zao da jos i sa tim se maltras
Angie u bubamari sam nasla tu podlogu za 120kn
Eto dobro da sam te podsjetila onda 😉. Mi smo gledali isto ta kunert, al na kraju je prevagnula tezina kolica ipak ova Maclarenova su manje od 10kg sa cijela sa kosarom/sjedalom. Eto ocito imamo slican ukus.
Mora da je slican ukus😁
Da, to je i meni super i bas djeluju stabilno onako i mekan mi je taj kao madrac unutra, budemo vidjeli 15. koja cemo na kraju haha, ici cemo jos jednom pogledati i jedna i druga pa odluciti😁
Eto dobro da sam te podsjetila onda 😉. Mi smo gledali isto ta kunert, al na kraju je prevagnula tezina kolica ipak ova Maclarenova su manje od 10kg sa cijela sa kosarom/sjedalom. Eto ocito imamo slican ukus.
Mora da je slican ukus😁
Da, to je i meni super i bas djeluju stabilno onako i mekan mi je taj kao madrac unutra, budemo vidjeli 15. koja cemo na kraju haha, ici cemo jos jednom pogledati i jedna i druga pa odluciti😁
O kojim kolicima je riječ?
Bok svima! Vidim da vas ima jako puno aktivnih ovdje :) termin mi je 28.2. pa se pripremamo pomalo, svaka pomoć će biti dobrodošla :)
Joj PetraB fakat izgleda bolno😣😣😣 Ja sam zakljucila da nemam po sto ici na sajam...
Ja sam danas za ništa, popeglala jednu masinu i stopila se s kaucem. Tjeram se ic skuhat krpice sa zeljem,mesa imam od jucer..
Ma joj, kad pocne bolit je gadno, ne mogu stat na nogu doslovce al srecom rijetko je tak jako, cesce me zivcira to peckanje i bol na dodir a malac me bas boli obgrlit onak "njeznooo" oko noge 🙈😅...
Lavice u potpunosti te razumijem, evo napokon stavila grah kuhat...otvorila sudjericu i cekam da sudje pospremi, al nece 😅
Najradje bi zalegla na kauc
url=https://lilypie.com][/url
Ja pisem neko izvješče i učinilo mi se da sam na sekundu zaspala pred kompom. Non stop ili gledam tu ili neke gluposti po netu. Uopce se ne mogu koncentrirati na posao Mozda da malo prilegnem,od doma radim, pa poslije nastavim
Petra bas ona podloga sa daskom ispod i cepicima da se zahakla za kindac? Moram to provjeriti, hvalaaa
Mora da je slican ukus😁
Maclaren daytripper su u pitanju😁
Mora da je slican ukus😁
Maclaren daytripper su u pitanju😁
Hvalaa, sad vidim i post ispod gdje se ta spominju. Gledali smo i mi ta i Maxi cosi Zeliu..
Sortiraj odgovore
Najstariji