ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lorija
    29. Listopad 2019. 06:34

Jutro, pridruzujem se grupi Tefaluša 😂
    Sto se tice sluznog cepa, ja sam primjer da je sve krenulo onog trena kad mi je ispao, i to u lezecem polozaju.
    Babica me bila vratila jer kaooo to moze potrajati, da bi nakon par koraka samo vodenjak pukao i povratila da prostite u istom trenu. Tada su krenuli trudovi i tek se onda doticna sletila 😒
    Mrgud sretno danas 🌸

Grizli
    29. Listopad 2019. 06:38

Jutro! Ako ima koga danas na pregledima onda sretno! 
    Platnene pelene ne bi nikad uzela. Ja krecem od sebe zašto onda sebi kad imam mengu ne stavljam platnene ko sto su nase bake nego koristim blagodati svijeta. Znam nije eko, moze dijete imat alergije itd., al moja prijateljica je za oba klinca imala platnene. Ona je eko skroz i zato ih je koristila, al njena oba klinca jedine noci koje su prespavali donekele uredno su bile kad ima je stavila jednokratne. Ona je bila toliko iscrpljena sa tim prnjem, pa dvostruko ispiranje, peglanjem, vjesanjem, motanjem toga da je meni samo njena slika pred ocima. Ne znam radje cu ako vec brinem o okolisu manje djetetu plasticnih igracaka znj kvalitete kupiti koje se nakon 3 igranja raspadnu nego platnene pelene. Ne kazem da su lose sigurno imaju prednosti i odlicne su, al svaka casto tko ima volje. Ja cu radje umjesto natezanja s tim pelenama vrijeme provest igrajuci se sa bebom ili u razgovoru s muze i obitelji, prijateljima. 
    Sarita pa ovo sto kazes u doticaj sa bakterijama kad tad moraju doci. Znam da su bebe osjetljive jako, al nisam jos cula da je nekoj nešto bilo zbog bakterija iz opeglanog vesa. Sad si me skroz umirila, rijesila mi sve dileme i osjecam da sam spremna za baby robicu. ☺️ 
    Za sluzni cep isla citat moze ispasti i do 3 tjedna prije termina poroda. U rijetkim slucajevima porod bude i do 5 tjedna nakon. Dok nema kontrakcija sve je ok i nije nikakva hitnoca. A ima trudnica kojima ni ne ispadne do samog poroda tako da ni neznaju da im je ispao. Eto to nasla u knjizi Sto ocekivat u trudnoci. 
    Hvala i za savjet za ulozak u kadici. Ja sam ga vec mislila kupiti kao sigurnije je, al sad vidim da je bolje bez ocito. Pa cemo za pocetak bez, ako bude trebalo kupim naknadno. A taj umetak se koriati do kada kao? 
    Joj cure sto mene boli desna strana. Jedino kad lezim mirno na lijevoj ne boli. Cim sjedim, hodam, na desni bok legnem krene bol koja se pojacava. Iskreno ne znam dal me boli jajnik, bubreg, jetra, neki zivac... Ibol krene desno u struku recimo bocno ili dole u razini jajnika i protegne se kroz neko vrijeme iza na bubreg, dole u but, pod rebra. Ako se umirim skroz prestane. Ako mi se pocne jako piskiti isto krene boliti dok ne ispraznim mjehur. Jel moguce da beba pritisce neki zivac ili da ipak odem kod gin danas. To me jucer predvecer pocelo, al vidim da se nastavlja i danas. 

Točkica37
    29. Listopad 2019. 06:44

Jutar
    Platnene su mi uzas jer nemres jednu po jednu prat nego tak zasrane cuvas da ti se skupi za mašinu.meni to uzasni nehigijenski.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Angie1205
    29. Listopad 2019. 06:48

Dobro jutro! 
    Mrgud sretno na pregledu danas! Procitala sam samo letimicno al msm da su eto iskusnije cure vec na sve odgovorile. Platnene pelene su nama bile super al sad msm da necemo s tim osim ako bude zdr.potrebe radi malca. Tako smo krenuli i sa L, radi njenog dermatitisa. 
    Netko je rekao da ne kupujete covere od istog proizvodjaca, slazem se 100%, isto je nama bilo i s pelenama. Nema koje nismo isprobali, neke su nam vise pasale dok je guza bila mala, neke dok smo narasli...a dugo smo bili u pelenama 🙄 tako da probat sve pomalo...ja sam uzivala 🥰

Angie1205
    29. Listopad 2019. 06:50

Tockice kakica se baci naravno, pelena ispere, nasprica etericnim uljem cajevca i ide u wet bag koja se zatvara. Ja sam svaku vecer prala pelene od tog dana i ujutro s njima u susilicu(one koje mogu). Cini se kao tlaka al kad uhvatis ritam super je.

Lavica27
    29. Listopad 2019. 07:18

Grizli ove bolove koje opisujes je meni tocno bol od crijeva. Ako sam pojela nesto sto napuhuje ili nisam posjetila wc za nuzdu broj 2 par dana👿 imam osjećaj da subta crijeva posvuda smotana. Bit cu surova-probaj se isprdit bit ce ti lakse. Ako ne i onda ili do sutra, zovi gin.

Sto se tice platnenih pelena,svaka cast. Mene je mama gnjavila oko tog (ove su grozne za bebinu guzu, kao da u 30 godina i dalje isto izgledaju pelene🙄) rekla sam ak ce ona prat,nema problema. Bude ona kaze. Aham...zaboravila je brzo😂 Sto se tice jednokratnih,nama pampers nikako nije odgovarao,one zelene mi smrde strasno (i maramice vlazne iskreno), one bijelo zlatne imaju bolji miris al moja bi se od pampersa osipala uvijek a ima stvarno zahvalnu kozu. Jaako dobre DM, Puffies(loviti na akcijama), Helen Harper (u konzumu,isto akcije loviti). Muller i Lidl pronakale, Violeta se ne sjecam...

PetraB
    29. Listopad 2019. 07:30

Lavica27

Grizli upravo identicno iskustvo ja imam sa svojom Tefal parnom…

Pridruzujem se sa Boschovom parnom postajom. 
    Nista vise ne peglam s obje strane al toliko je jaka (7,5 bara) da mi je na podu uvijek rucnik. Ja mislim da je do moje daske za peglanje, uzela valjda najjeftiniju al najvisu koju sam nasla (ja sam visoka pa me zivciralo bit sagnuta nad starom). No nisam se zamarala sa debljinom one spuzve na njoj, pa koje sve slojeve ima na tomea mislim da je i u tome poanta i kvalitete peglanja, da toplina ne prolazi kroz dasku vec da ju vraca prema onome sto peglas. 🤷🏻‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

• lucille9
    29. Listopad 2019. 07:35

Ma s tim kapanjem je problem jer rijetko ko kupi 'konj' za parnu postaju (dođe oko 1500kn pa nadalje); ima ispod grijač i suši.Ovo što prodaju kao postolje za parnu postaju je u biti nešto čvrći 'konj' no to i dalje nije za parnu postaju.

ena10
    29. Listopad 2019. 07:47

Lucille9 i Kl1v- pročitala sam i vase poruke podrške, i  hvala vam na svakoj rečenici!
    Preživjela sam odlazak puno bitnijih osoba u životu, preživjeti ću i njegov.
    Samo neka vrijeme učini svoje! 🤗

Sretno danas na pregledu ( ako ga tko ima) nisam dobro ispratila...❤
    Nama je jučer instaliran kinderbet konačno, jeeeeej!!!

• Sarita15
    29. Listopad 2019. 07:48

Jutreko. Grizli drago mi je sto mogu pomoc i sto sam te umirila. Ja ti idem logikom. Bakterije ne mozes izbjec a beba nije toliko osjetljiva da ce reagirati na sve sto nije sterilno. Moze reakcija biti na deterdzent ali sigurno nece biti jer nisi peglala izvrnuto. 
    Nikome ne zelim pametovati ali nemojte si dodatno otezavati zivot jer je netko rekao i dodavat si bespotrebnog posla ionako ce ga biti preko glave. Beba zahtjeva vasu paznju i fokus i smirenost a samo to je ogroman posao uz ne spavanje hranjenje previjanje....radije si dajte vremena da legnete uz vasu bebu upoznate ju nego se gnjaviti kako je nesto popeglano jel sve oko vas sterilno i dezificirano . Naravno govorim kad je sve ok i svi dobro i zdravo kad se dese nazalost tegobe i odredena zdravstvena stanja pristup je naravno drukciji
    Danas sretno na pregledu vidjela sam jedna cura je samo. Mislim Mrgud 🤞🤞 sorry ako sam fulala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.