I da... Mg bi pred kraj trudnoce trebalo prestat uzimat da ne sprecava trudove.
Lavice daj kakva seljača,nemoj da te nađem :P
Ne.bi ni.ja pojma imala da ih nemam u dućanu pa odlučila najskepticnije probat i oduševila se. Pelene su mi oduvijek velika želja i vjerujem da ću uspjeti ali svatko zna.što želi, podržava ili ne, i mislim da i dalje tu nitko nikoga ne osuđuje (jeeej)
Vidjela sam kenguricu, već sam odradila panični napadaj u to ime haha
Dobrodošla malamare
[/url
Lavice ne stignem ni ovdje sve čitat, kamoli jesenske.. Ajmeee Kengurici puknuo vodenjak! Nije se javila neko vrijeme.. Nadam se da će porod proći po ps-u i čekamo dobre vijesti😀💪
Btw kad citam koliko vi čistite, perete i peglate se osjećam kao apsolutna prljavica
Možda jer smo nas dvoje sami.. Nadoknaditi ću evo s pranjem pelena da popravim prosjek
[/url
Btw kad citam koliko vi čistite, perete i peglate se osjećam kao apsolutna prljavica
Možda jer smo nas dvoje sami.. Nadoknaditi ću evo s pranjem pelena da popravim prosjek
🤣🤣🤣🤣🤣 I ja neću uopće pisat koliko čistim i perem tjedno.. Al peglanje mi se sviđa što je je..
DeeDeee Kaj se tog sveg silnog naperavanja i ciscenja tice, tajno se nadam da neke zene i malo pretjeruju, tak da ja ne ispadnem prelosa!
Bravo za Kengu! Radujem se i kak je neko napisal ovo sr fakat postaje stvarno! 🤤
DeeDee ja bi ti rekla ovako, 100% iskreno i realno. Sjecam se prije djeteta da bi skupa vikendom ocistili kucu, ono usisali sve,prasina,ppsteljina, cca 2h utrosili na to. Uglavnom preko tjedna bilj u poslu i zajednicki zakljucili nedavno da nemamo pojma sta smo mi to radili nakon posla kod kuce. Isli bi na treninge, tu i tamo s frendovima,koji izlazak i kino i to je to. Nakon djeteta prvu godinu njenu sam puno cesce cistila jer sam kod kuce i onda vidim svako sranje koje inace nebi vidjelq. Kad je krenula puzat i gmizat svako drugi dan usisavanje pa prebrisi podove itd itd.. gubila sam vrijeme i energiju dok bi ona spavala na petsto kucanskih stvari a onda brzo trcala s njom us etnju tri put na dan jer dijete treba zrak🙄 Nakon njene godine dana i kad sam pocela raditi uglavnom cistim kao prije djeteta jer ne stignem, znaci vikendom. Dodjemo doma oko 5 i onda lovimo neki park,setnju da iskoristimo dan, podvecer nesto klopamo brzinski i kad je stavim spavat oko 8-9 krece moj dnevni polumaraton stavi ves prat, susit, popeglaj neki ves koji ceka dok ti se kuha rucak za drugi dan. Cak sam uspjela ugurat 2x trening navečer bez da skuham za drugi dan uz YOLO uzrecicu😂 Odemo u kino,na rockase muz i ja ili pogledamo neki film navecer dok se ne onesvjestimo. Poanta ovog jako predugog posta je da ces imat vremena i materijala za ciscenje al nauci nesto od mene i ne brij previse. YOLO jel😂
E da, ja se stvarno čudim kako vi stignete pratit sve teme na forumu +jesenske i ljetne i oprat toliko mašina robe dnevno, pa sve popeglat i očistit dlake za kućnim čjubimcima, skuhat 3 obroka, odvest djecu u školu i vrtić, igrat se s njima nakon, otić u park i sl.. Ja sad generalno stan sređujem od kad sam ušla u 30tt i ne stignem ništa jer se svako malo moram odmorit😂 a ne da mi se još sveki zvat da mi dođe pomoć.. eventualno stignem pogledat koju seriju između spavanja i pišanja jupii! 🤣💪A i pročitat koje slovo iz knjige, umara me puno provodit vremena na mobitelu.. Iako sam kuriozna što se događa dok me nema🤦♀️
Dan cure. Sretno ako neko ima pregled . Što se tice pranja odjeće, opcenito svu perem obrnuto i isti tako naizvrat susim vani, pogotovo tamniju da mi ne blijedi na suncu itd.
Perem je tako jer mi djeluje ocuvanija, pogotovo ona sa natpisima aplikacijama itd.
Što se peglanja tice izbjegavam na paru (osim onoga što moram) zbog prostora za vodu (leglo bakterija).
Pelene ipak jednokratne... Kome se da i ko ima volje platnen su ok (i sama sam 90 -tih odrastala u njima) i imaju svoje prednosti (koristila bi ih ako baš moram)...
I da nađem se povremeno s frendicama i odem s mužem negdje, najčešće u kino.. Čak mi ne smeta sjedit sada kao u 2. tromjesečju.. To mi je domet socjalizacije.. Al mi je žao ne iskoristit dok je još lijepo vrijeme.. Pa nekad moje peglanje i čišćenje ostavim zbog toga za drugi ili treći dan..🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji