ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Listopad 2019. 11:26

I da... Mg bi pred kraj trudnoce trebalo prestat uzimat da ne sprecava trudove.

DeeDee
    29. Listopad 2019. 11:27

Lavice daj kakva seljača,nemoj da te nađem :P
    Ne.bi ni.ja pojma imala da ih nemam u dućanu pa odlučila najskepticnije probat i oduševila se. Pelene su mi oduvijek velika želja i vjerujem da ću uspjeti ali svatko zna.što želi, podržava ili ne, i mislim da i dalje tu nitko nikoga ne osuđuje (jeeej)
    Vidjela sam kenguricu, već sam odradila panični napadaj u to ime haha

Dobrodošla malamare

[/url

Nasty
    29. Listopad 2019. 11:28

Lavice ne stignem ni ovdje sve čitat, kamoli jesenske.. Ajmeee Kengurici puknuo vodenjak! Nije se javila neko vrijeme.. Nadam se da će porod proći po ps-u i čekamo dobre vijesti😀💪

DeeDee
    29. Listopad 2019. 11:34

Btw kad citam koliko vi čistite, perete i peglate se osjećam kao apsolutna prljavica 
    Možda jer smo nas dvoje sami.. Nadoknaditi ću evo s pranjem pelena da popravim prosjek 

[/url

Nasty
    29. Listopad 2019. 11:37

DeeDee

Btw kad citam koliko vi čistite, perete i peglate se osjećam kao apsolutna prljavica
    Možda jer smo nas dvoje sami.. Nadoknaditi ću evo s pranjem pelena da popravim prosjek

🤣🤣🤣🤣🤣 I ja neću uopće pisat koliko čistim i perem tjedno.. Al peglanje mi se sviđa što je je.. 

samonezelje
    29. Listopad 2019. 11:41

DeeDeee Kaj se tog sveg silnog naperavanja i ciscenja tice, tajno se nadam da neke zene i malo pretjeruju, tak da ja ne ispadnem prelosa! 
    Bravo za Kengu! Radujem se i kak je neko napisal ovo sr fakat postaje stvarno! 🤤

Lavica27
    29. Listopad 2019. 11:45

DeeDee ja bi ti rekla ovako, 100% iskreno i realno. Sjecam se prije djeteta da bi skupa vikendom ocistili kucu, ono usisali sve,prasina,ppsteljina, cca 2h utrosili na to. Uglavnom preko tjedna bilj u poslu i zajednicki zakljucili nedavno da nemamo pojma sta smo mi to radili nakon posla kod kuce. Isli bi na treninge, tu i tamo s frendovima,koji izlazak i kino i to je to. Nakon djeteta  prvu godinu njenu sam puno cesce cistila jer sam kod kuce i onda vidim svako sranje koje inace nebi vidjelq. Kad je krenula puzat i gmizat svako drugi dan usisavanje pa prebrisi podove itd itd.. gubila sam vrijeme i energiju dok bi ona spavala na petsto kucanskih stvari a onda brzo trcala s njom us etnju tri put na dan jer dijete treba zrak🙄 Nakon njene godine dana i kad sam pocela raditi uglavnom cistim kao prije djeteta jer ne stignem, znaci vikendom. Dodjemo doma oko 5 i onda lovimo neki park,setnju da iskoristimo dan, podvecer nesto klopamo brzinski i kad je stavim spavat oko 8-9 krece moj dnevni polumaraton stavi ves prat, susit, popeglaj neki ves koji ceka dok ti se kuha rucak za drugi dan. Cak sam uspjela ugurat 2x trening navečer bez da skuham za drugi dan uz YOLO uzrecicu😂 Odemo u kino,na rockase muz i ja ili pogledamo neki film navecer dok se ne onesvjestimo. Poanta ovog jako predugog posta je da ces imat vremena i materijala za ciscenje al nauci nesto od mene i ne brij previse. YOLO jel😂

Nasty
    29. Listopad 2019. 11:47

E da, ja se stvarno čudim kako vi stignete pratit sve teme na forumu +jesenske i ljetne i oprat toliko mašina robe dnevno, pa sve popeglat i očistit dlake za kućnim čjubimcima, skuhat 3 obroka, odvest djecu u školu i vrtić, igrat se s njima nakon, otić u park i sl.. Ja sad generalno stan sređujem od kad sam ušla u 30tt i ne stignem ništa jer se svako malo moram odmorit😂 a ne da mi se još sveki zvat da mi dođe pomoć.. eventualno stignem pogledat koju seriju između spavanja i pišanja jupii! 🤣💪A i pročitat koje slovo iz knjige, umara me puno provodit vremena na mobitelu.. Iako sam kuriozna što se događa dok me nema🤦‍♀️

Gogaa_V
    29. Listopad 2019. 11:48

Dan cure. Sretno ako neko  ima pregled . Što se tice pranja odjeće, opcenito  svu perem obrnuto i isti tako naizvrat  susim vani, pogotovo tamniju  da mi ne blijedi na suncu itd. 
    Perem  je tako  jer mi djeluje  ocuvanija, pogotovo ona sa natpisima  aplikacijama itd. 
    Što se peglanja  tice  izbjegavam  na paru (osim  onoga što moram) zbog  prostora  za vodu (leglo  bakterija).
    Pelene ipak jednokratne... Kome se da i ko ima volje platnen su ok (i sama sam  90 -tih odrastala u njima) i imaju svoje prednosti (koristila  bi ih ako baš moram)... 

Nasty
    29. Listopad 2019. 11:54

I da nađem se povremeno s frendicama i odem s mužem negdje, najčešće u kino..  Čak mi ne smeta sjedit sada kao u 2. tromjesečju.. To mi je domet socjalizacije.. Al mi je žao ne iskoristit dok je još lijepo vrijeme.. Pa nekad moje peglanje i čišćenje ostavim zbog toga za drugi ili treći dan..🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.