https://i.postimg.cc/CKCnj5BB/1-S6hY.jpg
Ovako nešto Mare. Ja sam kupila plasticnu jer nisam mogla naci ovu mrezastu, a ne volim on line kupovinu i čekanje.
Meni bi bilo malo nezgodno jednom rukom drzati glavicu i paziti, a drugom kupati (bez obzira na pomoc)
Nisam to nikad vidjela al izgleda fora :) Mislim da ćemo kupanje u početku prepustiti bakama dok se mi ne ušaltamo A pogotovo rezanje noktića.
Reserved, bome izgleda neugodno jel bi to bila guza?
Sarita, cestitke na urednom pregledu i ogtt-u! Tlak ti je isto super.. moj je zadnji put bio 80/50.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Oprala sam naopačke na 40C. Inače sam freek za pranje i baš pratim upute i perem po bojama. Prošli tjedan sam dobila 4vreće veša, većinu izgleda katstrofa- stvarno nevolim dok sve ima sifkastu nijansu.
Prala sam na 40, bez omekšivaća i pustila ispiranje. S malom sam dugo prala odvojeno veš od našeg. Pretpostavljam da ću i sada par mjeseci. Peglala sam ove manje brojeve naopačke, ali i inače peglam tako dio veša sa aplikacijama.
Što se tiče beštija, to je tako nezahvalno. Mala ima dugu i gustu smeđu kosu. Meni je stvarno bila borba s ušima. I dalje tu i tamo bacim pogled. Smeta mi stav teta u vrtiću što to javno ne objave neko sve poskrivečki, zovu na stranu umjesto da sve roditelje u čuture obavjeste da istretiraju klince. No uvijek su tu i roditelji koji to nebudu napravili.
Curke drago mi je da su pregledi dobro prosli. Juno drzim fige da ne bude vise krvarenja i da je sve ok da mozes u srijedu doma.
Mi danas slucajno otisli malo ubit vrijeme do Trsta i naravno pao je mali shopping. I ja se okurazila o kupila prve zenskastve stvari. Mm se oduševio kad sam predlozila da to kupimo. 😊 Rekla sam ako slučajno ne bude curka na kraju i decko ce to nositi 🤣. Inspiracija je bio naravno Micky odnosno Mini u nasem slucaju. I naravno nesto i za moju dusu univerzalnoga. Djete ce nam svi zvat sivko koliko sam sive robe nakupovala.
Zenicee,pozdraaav :) jel ima netko da mu je u 33tt poceo ispadat sluzni cep i da je iznio trudnocu normalno? Od jucer mi je krenula sluz kao sa zilicama krvi ,zvala sam doktora kaze mirovanje al nisam pametna dal da idem na hitnu..nekako mi je to prerano :///
Ena, stalno razmišjam da li da nešto kažem, napišem.....
U zadnje dvije godine dvoje prijatelja se rastalo a ove godine i moj brat. Moram priznati da me je to dosta cimnulo, i radi staraca, i stalnih razgovora s bratom, potpore.
Teško je to, brat kaže da doslovce imaš faze kroz koje prolaziš; bijes, tuga, plač, opraštanje...pa dođu neke godišnjice...
Ena, u sličnoj si situaciji kao moja sestrična- veza duga 8godina, potom planirana trudnoća...super su bili kao par. Kupe stan,mali navrši 2-3mj. i tada krenu problemi. Suprug joj se počne ponašati kao malo dijete, pa dolazi tek navečer doma, ne osjeća nikakvu obavezu prema dijetetu...počne cugat. Sestrična odluči intervenirati i kroz dogovor on odluči ići u komunu, više da problem sasjeće u korijenu. Vrati se, ali nikako da prihvati obavezu. Ona je bila rastrgana između malog dijeteta i velikog....i odlučila je u jednom trenu da nema više smisla, da mora krenuti dalje, da se mora posvetiti malom jer ju je suprug vukao, bio teret. Sada kaže da joj je super, bavi se malim (8god.), zadovoljna je sobom. Tek sada je počela razmišjati o nekoj vezi ali kaže da joj ne pada napamet se za nekog baš vezati ili se udavati, kaže da joj više to nije bitno.
Vjerujem da je teško i da ti treba potpora i tu smo svi za tebe...brat kaže da njemu jedino vrijeme pomaže
Zenicee,pozdraaav :) jel ima netko da mu je u 33tt poceo ispadat sluzni cep i da je iznio trudnocu normalno? Od jucer mi je krenula sluz kao sa zilicama krvi ,zvala sam doktora kaze mirovanje al nisam pametna dal da idem na hitnu..nekako mi je to prerano :///
Nemam iskustva , ali iscitavajuci forume i razne stranice moj savjet je da odes do hitne ili do bolnice na ginekoloski prijem.
https://i.postimg.cc/CKCnj5BB/1-S6hY.jpg
Ovako nešto Mare. Ja sam kupila plasticnu jer nisam mogla naci ovu mrezastu, a ne volim on line kupovinu i čekanje.
Meni bi bilo malo nezgodno jednom rukom drzati glavicu i paziti, a drugom kupati (bez obzira na pomoc)
Nisam to nikad vidjela al izgleda fora :) Mislim da ćemo kupanje u početku prepustiti bakama dok se mi ne ušaltamoA pogotovo rezanje noktića.
A ma daj Mare nije nikakva znanost,ni jedno ni drugo. A vjeruj mi kad ti kazem da su mi ti prvi dani s malom i muzem, kupanja, stavljanja na spavanje i muvanje oko bebice nesto najemotivnije sto smo sami prozivjeli. Ne znam koju bi drugu rijec upotrijebila (a ja bas nisam neki emotivac). Naravno da nam je sad vise kao obveza ali to prvo sve je bilo bas nesto posebno. Ako sfušate,ionako je vase🙈😁
Ajme Hani pa i ti na tokolizi,pa to sve poludilo...nadam se da si dobro.
Sarita super za pregled! Sto se tice cijepljenja protiv gripe meni nitko nista spomenuo..
Goga meni kadica vec ima taj podlozak ugrađen bas. Zao mi je jer nije odvojiv jer poslije smeta...
Evo, meni baš ispao prošli tjedan (34tt). Gin kaže da nekad prođe i par tjedana do poroda. Ako nema trudova, nema brige. Reko je i da sam otvorena 2-3prsta da bi me isto poslao doma.
Sortiraj odgovore
Najstariji