ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    29. Listopad 2019. 06:48

Dobro jutro! 
    Mrgud sretno na pregledu danas! Procitala sam samo letimicno al msm da su eto iskusnije cure vec na sve odgovorile. Platnene pelene su nama bile super al sad msm da necemo s tim osim ako bude zdr.potrebe radi malca. Tako smo krenuli i sa L, radi njenog dermatitisa. 
    Netko je rekao da ne kupujete covere od istog proizvodjaca, slazem se 100%, isto je nama bilo i s pelenama. Nema koje nismo isprobali, neke su nam vise pasale dok je guza bila mala, neke dok smo narasli...a dugo smo bili u pelenama 🙄 tako da probat sve pomalo...ja sam uzivala 🥰

Angie1205
    29. Listopad 2019. 06:50

Tockice kakica se baci naravno, pelena ispere, nasprica etericnim uljem cajevca i ide u wet bag koja se zatvara. Ja sam svaku vecer prala pelene od tog dana i ujutro s njima u susilicu(one koje mogu). Cini se kao tlaka al kad uhvatis ritam super je.

Lavica27
    29. Listopad 2019. 07:18

Grizli ove bolove koje opisujes je meni tocno bol od crijeva. Ako sam pojela nesto sto napuhuje ili nisam posjetila wc za nuzdu broj 2 par dana👿 imam osjećaj da subta crijeva posvuda smotana. Bit cu surova-probaj se isprdit bit ce ti lakse. Ako ne i onda ili do sutra, zovi gin.

Sto se tice platnenih pelena,svaka cast. Mene je mama gnjavila oko tog (ove su grozne za bebinu guzu, kao da u 30 godina i dalje isto izgledaju pelene🙄) rekla sam ak ce ona prat,nema problema. Bude ona kaze. Aham...zaboravila je brzo😂 Sto se tice jednokratnih,nama pampers nikako nije odgovarao,one zelene mi smrde strasno (i maramice vlazne iskreno), one bijelo zlatne imaju bolji miris al moja bi se od pampersa osipala uvijek a ima stvarno zahvalnu kozu. Jaako dobre DM, Puffies(loviti na akcijama), Helen Harper (u konzumu,isto akcije loviti). Muller i Lidl pronakale, Violeta se ne sjecam...

PetraB
    29. Listopad 2019. 07:30

Lavica27

Grizli upravo identicno iskustvo ja imam sa svojom Tefal parnom…

Pridruzujem se sa Boschovom parnom postajom. 
    Nista vise ne peglam s obje strane al toliko je jaka (7,5 bara) da mi je na podu uvijek rucnik. Ja mislim da je do moje daske za peglanje, uzela valjda najjeftiniju al najvisu koju sam nasla (ja sam visoka pa me zivciralo bit sagnuta nad starom). No nisam se zamarala sa debljinom one spuzve na njoj, pa koje sve slojeve ima na tomea mislim da je i u tome poanta i kvalitete peglanja, da toplina ne prolazi kroz dasku vec da ju vraca prema onome sto peglas. 🤷🏻‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

• lucille9
    29. Listopad 2019. 07:35

Ma s tim kapanjem je problem jer rijetko ko kupi 'konj' za parnu postaju (dođe oko 1500kn pa nadalje); ima ispod grijač i suši.Ovo što prodaju kao postolje za parnu postaju je u biti nešto čvrći 'konj' no to i dalje nije za parnu postaju.

ena10
    29. Listopad 2019. 07:47

Lucille9 i Kl1v- pročitala sam i vase poruke podrške, i  hvala vam na svakoj rečenici!
    Preživjela sam odlazak puno bitnijih osoba u životu, preživjeti ću i njegov.
    Samo neka vrijeme učini svoje! 🤗

Sretno danas na pregledu ( ako ga tko ima) nisam dobro ispratila...❤
    Nama je jučer instaliran kinderbet konačno, jeeeeej!!!

• Sarita15
    29. Listopad 2019. 07:48

Jutreko. Grizli drago mi je sto mogu pomoc i sto sam te umirila. Ja ti idem logikom. Bakterije ne mozes izbjec a beba nije toliko osjetljiva da ce reagirati na sve sto nije sterilno. Moze reakcija biti na deterdzent ali sigurno nece biti jer nisi peglala izvrnuto. 
    Nikome ne zelim pametovati ali nemojte si dodatno otezavati zivot jer je netko rekao i dodavat si bespotrebnog posla ionako ce ga biti preko glave. Beba zahtjeva vasu paznju i fokus i smirenost a samo to je ogroman posao uz ne spavanje hranjenje previjanje....radije si dajte vremena da legnete uz vasu bebu upoznate ju nego se gnjaviti kako je nesto popeglano jel sve oko vas sterilno i dezificirano . Naravno govorim kad je sve ok i svi dobro i zdravo kad se dese nazalost tegobe i odredena zdravstvena stanja pristup je naravno drukciji
    Danas sretno na pregledu vidjela sam jedna cura je samo. Mislim Mrgud 🤞🤞 sorry ako sam fulala

DeeDee
    29. Listopad 2019. 07:54

Preporodila sam se s platnenim ulošcima pa mi je samim time logicno koristiti i platnene pelene, ako ne bude išlo, ne bude, ali definitivno ću probati. Znam masu iskustava i nikom ne smrdi kupaona niti se ne stigne posvetit životu jer koristi platnene...uostalom možeš ti prat i jednu po jednu svaki put nakon korištenja al apsolutno nema smisla i onda dođeš do toga da ne radiš ništa drugo osim pranja pelena.. Uzela sam par različitih i dobit cu na posudbu još dio da vidim što i kako će pisat maloj guzi. Sretno svima sa svim vrstama pelena :D

[/url

C1M4
    29. Listopad 2019. 08:04

Jutro cure!😁 Mrgud sretno na pregledu danas😁
    Ovdje ocito Tefal prevladava😂 sto se tice platnenih pelena, ja nisam bas za njih, malo mi je to sve zaje.. oko njih i meni to bas nekako i nije higijenski, ne znam xd ne kazem da nije dobro boze moj, nekome su odlicne, daleko od toga😁 ali zasto ne pojednostaviti stvari ako mi je vec ponudeno haha😊

PetraB
    29. Listopad 2019. 08:09

Sarita slazem se u potpunosti, pa mora doci u doticaj s "bakterijama", za bebino dobro... Da se razumijemo ne govorimo o nehigijeni 🤣🤣🤣🤣 zato su bakterije pod navodnicima. Ja inace robu perem izvrnutu samo ako ima neke kamencice, slikice, ukrase (pogodite cije je to, moje sigurno ne 🤣). A peglem sve na pravoj strani s ledjne strane jer si tak postavim na dasku da mi je kad predjem s parnom spremno za slaganje odmah. Kad sam kupila parnu sam stopala koliko mi treba za muzevu majicu... Minuta sa slaganjem 💪🏼😎.  45 min sam opeglala 3 masine vesa, ja se preporodila s parnom 🤷🏻‍♀️
    Platnene, ma svakako, tko ima volje dapace... Al ja si nemrem zamislit to, pogotovo sad s blizankama, mozda sam u krivu. Imamo slicna iskustva s pelenama kao Lavica pampers katastrofa (i cista mi smrdi, iz paketa), nama promakale, Violeta ima one "leptirice" (ide oko nogu) dosta sire ili grublje pa je malac imao stalno iritaciju na tom dijelu noge i onda smo krenuli sa Helen Harper, nama najbolje, zatim Puffies i slazem se i za jedne i za druge definitivno loviti akcije, Babylove su ok al cesto nam propuste (vjerojatno je do gradje djeteta), Pretty baby sparove su nam ok i Mullerove imaju cudne velicine, upravo isprobavamo 5+, za sada jedna promocena preko noci. Mislim da sam i lidlove probala 🤔 jednom, dva puta...
    Mrgud sretno danas 🤗

url=https://lilypie.com][/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani