ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    28. Listopad 2019. 16:51

PetraB kod nas usi već mj dana,srecom do nas nisu dosle,nadam se da ni nece😳 Sarita to saka usta stopala je imala moja mala, srecom samo par tih plikica na stopalima i oko usta i visoku temp,rekla je dr da je dobro prosla jer djeca budu skroz osipana...
    Samojed ma sto bi te bilo sram! Super!

MaRe
    28. Listopad 2019. 16:57

Reserved tak i meni iskoči..onda ga mazim da se makne jer mi baš stisne sve..nekad imam osjećaj da će mi na usta izaći Baš mi se visoko popeo,ponekad ispod razine pupka kao da ni nema trbuha :O 
    I od ovog tjedna više ne mogu ležati na leđima...odmah mi se pojavi ko neki pritisak u glavi xD Odsad samo roštiljane po bokovima.
    Mikio tnx za info..baš sam ih mislila pitat na hzzo-u dok budem nosila doznake ovaj tjedan. 
    Lavice Mickey mi je predobar...ne znam zašto i meni se počeo baš sviđati  i sam kupujem Mickey Mouse gdje god vidim hahaha 
    Btw. kako perete dječju robicu? Naopako ili normalno? Znam da ju trebam naopako opeglati al dal da ju tak i operem ili normalno? Baš sam noob 

Gogaa_V
    28. Listopad 2019. 17:02

MaRe

Reserved tak i meni iskoči..onda ga mazim da se makne jer mi baš stisne sve..nekad imam osjećaj da će mi na usta izaćiBaš mi se visoko popeo,ponekad ispod razine pupka kao da ni nema trbuha :O
    I od ovog tjedna više ne mogu ležati na leđima…odmah mi se pojavi ko neki pritisak u glavi xD Odsad samo roštiljane po bokovima.
    Mikio tnx za info..baš sam ih mislila pitat na hzzo-u dok budem nosila doznake ovaj tjedan.
    Lavice Mickey mi je predobar…ne znam zašto i meni se počeo baš sviđati i sam kupujem Mickey Mouse gdje god vidim hahaha
    Btw. kako perete dječju robicu? Naopako ili normalno? Znam da ju trebam naopako opeglati al dal da ju tak i operem ili normalno? Baš sam noob

Ja sam prala naopako, a tako ću i peglati. I sve sam po 2 puta  oprala. Cekam da mi dodje plakar za hodnik da mogu spakiranu obucu poredati na mjesto, da oslobodim  djeciju (jer mi je tamo sve nagurano) i napokon je pocnem sredjivati, popeglati složiti  robicu i ostalo. Idući tjedan  se nadam zavrsiti  sve i dolasku narudzbe. Jeste vi kupovale podlogu  za kadicu (plasticnu, mrezastu) ili planirate  držati bevu  svakako dok je kupate  i bez toga??

MaRe
    28. Listopad 2019. 17:08

Podlogu za kadicu? To ide unutra dok se beba kupa? Nisam ni čula za to...ja ću stavit tetru dolje...sjećam se da je tako mama brata kupala. 

• Sarita15
    28. Listopad 2019. 18:49

Lavice ja nikad cula za tu bolest. Za petu osipnu bolest sam cula tek kad ju je mali dobio. Bi rekla moja mama 'tog u nase vrijeme nije bilo' 
    Robicu perem ...normalno..ne izvrcem naopacke niti peglam naopacke bas ne pazim na to. Tetre su mi isle na 90 sve ostalo na 60 kako se osusi tako speglam. 
    Inace evo me sa pregleda! Ogtt na taste 4.7 nakon sat vremena 8.5 nakon dva sata 5.1. Gin kaze super. Kila +5 po njima +6 po meni. Hans na mitraljezu kaze previse nemoj jest, gin kaze super do kraja trudnoce mozete dobiti jos 5 do 7 kila, Hansa cu zanemarit, rospija. Tlak 115/70. Beba odlicno zvala muza unutra pogledali smo sve glavicu mozgic okaca usta zjevnuo je i pokrio se rukicom, trbusic kicmu nogice i masinu medu nogicama sve super. Sve u mjerama. 760 grama ima aman za tjedne. Protoci kroz pupkovinu super posteljica uredna  onaj pad nije imao posljedica. Srceko tuce jako za mamu tatu i bracu... e sad dala mi heferol tablete jer mi zeljezo jako nisko na recept i sideral u prasku da kupim ako mi heferol ne bude pasao a mogu i kombinirati. Iduci pregled mi 25.11. Lorija kad stignes upisi. I obavezno se i ja i mali trebamo cjepiti protiv gripe jer da gripa krece od djece pogotovo vrticaraca. Eto to bi bilo to

kl1v
    28. Listopad 2019. 19:06

Ena, vjerujem da ti je tesko. Dobro je sto je mama uz tebe i glavu gore. Prvo misli na bebaca. Bebe razumiju nase osjecaje. Neka bebica bude na prvom mjestu. Zivot bez oca je tezak, brz muza takodjer. Moja mama je othranila sama mene i brata. Brat je omao 11 i polg a ja 17mj kad je tata nastradao. To je bilo davne '83.g. prosla je sama rat s nama pa povratak. Brat je bio u ratu, ona sama sa mnom, u prognanistvu.. uvijek se brinula o nama, trudila i mucila. Mogla je naci dr ali nije htjela. Ja joj skidam kapu do poda. I tvoja beba ce tebi biti zahvalna.  Vjeruj mi, bolje je biti sama nego s bilo kim. Moja mama je isto tako znala reci. Otac ko kolac. Mami nije imao tko pomoci pa je uspjela. Uspjet ces i ti. Mi cemo biti podrska koliko mozemo. Veseli se svakom pokretu svoje bebe,  mastaj o buducnosti i zivi dan po dan. 
    Iva s muzem za stol i otvoreno razgovarati o svemu. Bolje sad nego kasnije. 
    Ja sam takodjer seljakusa...nemam fejs. Imam instagram. Idem sad procitati do kraja ..pa nazad da nadjem broj za w app 

miapia
    28. Listopad 2019. 19:30

Bok cure. Kakav Vam je apetit u zadnje vrijeme?? Ja sam danas katastrofa. Skoro nista nisam jela( snita kruha, jogurt i tanjur juhe) danas cijeli dan i bas mi se sve nekako gadi danas.. Morati cu sad ici napraviti nesto jer mi želudac jaaako jako krči, a ja ne mogu jesti..imam osjećaj da se ovaj mali mota oko želudca pa zato ne mogu..ne znam..

kl1v
    28. Listopad 2019. 19:31

Petra, prije koju god isto je bila epidemija svraba. Imali su necaci. Ako je netko u skoli ili vrticu onda to treba prijaviti u sk u dom zdravlja,  gore na drugi kat gdje se ide na cijepljenje i sanitarne preglede. Onda oni u skoli to dezinf. Ako pedijatar ne posumnja na to, trazis uputnicu za dermatologa. Iz iskustva znam da je kod nas na koznom, tamo kod jodnog super dr Muza(kako god se cinio zbunjen i munjen) i dr Mosler. Mora se pogledati pod let lampom mislim i onda su dr pore. Nije to tako prestrasno jedino moras sve oribati ...posteno. 
    Usi uvijek ima...prije pocetka svake skol. god kupim sampon za to zlo. Ako ti tko ide u BiH, tamo kupi sampon i lijekove. Moja K. ima dugu, gustu i kovrcavu kosu i toga me je bas tlaka. . 

Gogaa_V
    28. Listopad 2019. 19:47

https://i.postimg.cc/CKCnj5BB/1-S6hY.jpg 
    Ovako nešto Mare. Ja sam kupila  plasticnu jer nisam mogla naci  ovu mrezastu, a ne volim on line  kupovinu  i čekanje. 
    Meni bi bilo  malo nezgodno jednom  rukom  drzati  glavicu  i paziti, a drugom  kupati (bez obzira na pomoc) 

• Hani
    28. Listopad 2019. 19:58

Ena 😣💗, drži se
    Namjeravala sam svratit do splitskog sajma povirit ponudu platnenih pelena, ali malo sam prokrvarila pa sam morala na tokolizu u bolnicu, valjda cu brzo doma🙄.  Još nisam odlucila hocu li se upustat u tu avanturu s platnenim pelenima, moram jos malo odvagat prednosti i mane i dobro se informirat. Je li ih koja od vas koristila, a da je zadovoljna? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.