Dobro jutro svima 😊 mislim da je proslo moje vrijeme dugog spavanja, isla sam nocas tri puta piskiti, a bebac je tolko aktivan po noci da mene stvarno jako boli kad se pocne rastezati. U prvoj trudnoci nisam nikad tak nesto osjetila. Moj muz se zeza da je novi cro cop 🤦🏼♀️
Ja sam jucer bas oprala tetre i bodije na 90 i razmisljala sam si o tom peglanju naopako i iskreno ja bas ne vidim smisao. To je takva temperatura da unisti s bilo koje strane,a i ne znam koja bi patogena bakterija mogla zivjeti u robi 🤷🏼♀️ tak da bum ja s jedne strane samo peglala.
Pelene smo kupili pampers premium pa cemo prvo probati s njima.
Grizli moguce da te negdje stisce, mene je tak znalo boljeti, al s lijeve strane. Al ak cete boljeti konstantno danas cijeli dan onda bolje odi provjeriti.
Jutro svima...ima li netko da se muci s hemeroidima? Meni je zivot pakao vec treci dan, boli me ko da mi zub vade...mazem svim i svacim, skuzila sam da me opusti kad se operem hladnijom vodom...
Dosad bi mi proslo nakon dva dana, nisam imala pojma da to moze ovako bolit😩
Vec dvije noci ne spavam, jutros sam bolno mjesto namazala i maslinovim uljem i tad uspjela malo odrijemat🤦♀️
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Jutro curke! Mrgud sretno danas na pregledu!
Ja sam si danas uzela dan za GUK profil, tak da bum danas bila sva u mjerenjima do sutra ujutro.
mala.le ja sam prije par tjedana muku mučila s njima, isto nisam mogla cijelu noć spavati koliko mi je to smetalo..i sve sam isprobala...od baš tih preparata za hemeroide do leda,jabučnog octa i na kraju mi pomogla obična svinjska mast..al mislim da im je trebalo jedno 5 dana da prođu do kraja...nit sam mogla sjedit nit ležat nit hodat užaas
Sve me strah nakon poroda kak će biti..kažu neke žene da ih to više bolilo od rane xD
Ja ih u trudnoci hvala bogu nemam no imala sam prije problema s njima, vanjske sam imala i meni je ovo pomagalo, oblozi od krumpira https://www.google.com/amp/s/geek.hr/ludakrava/recept/lijek-za-hemoroide-od-krumpira/amp/ 😊
Joj da, s njima je grozno jer bilo koja terapija djeluje tek nakon par dana...onako kad te boli stomak ili zub, popijes tabletu i prodje ti...ovo izludi jer uzme par dana a ne prestaje bolit..
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Bok! Slazem se sa vama svima oko peglanja, sve to kaj velite da nema sanse da kakva bestija prezivi peglanje na paru. Uostalom tak radi i parni cistac.. Samo sam si pokusavala obrazloziti koji bi to mogao biti razlog da netko veli da nije dobro peglat djecje s parom..
Grizli meni je tocno u tvojim tt kod zadnjeg pregleda bila takva bol desno kod jajnika. Rekla sam ginu da je tak i tak al dal da pretpostavim da je to pritisak bebe, samo je kimnuo glavom i nis drugo nije reko po tom pitanju.. Meni je to proslo kroz cca tjedan dva.
Platnene pelene, meni predivno, al kolko god volim bit ekoloski nastrojena, ipak mi je vrijeme u ovoj situaciji prioritet, pa cu ga radije utrosit na bebaca i punjenje baterija, ukoliko ne bude nekakvih zdravstvenih indikacija za platnene..
Mrgud sretno danas!
Ja sam zaboravila prijaviti svoj pregled 06.11. Kako ide whats app, jel ima nekih mudrosti koje propustamo tu? 😢 netko je spomenuo brze otkucaje, meni su se ubrzali zadnje vrijeme. Isto tako i dok lezim, ne cini mi se nesto znacajno ali primijetim, mislim da me to malo panika prima kad se sjetim da je porod blizu pa zato...jer i tu kad vidim za vas da su sluzni cepovi poceli ispadat i da su visoki tjedni malo kao da mi pritisne prsa netko😅 jos malo 💪💪 bila sam prije naletila na jesenskim da su pile caj od maline i jele datulje, mi tu nismo to jos spominjale, sto mislite o tome? Isto tako za masiranje medice su nam na tecaju rekli da nije bas higijenski, osim da npr kupimo rukavice, ali mislim da cu to preskociti
Samonezelje hohoho tjedan dva... Dobro ndam se da cu ako je to to biti vece srece pa da ce se gospodicnica maknut sa tog dijela tijela mi uskoro.
Njurko ja kad sam vidila kako ta masaza izgleda mislim da sam momentalno odustala. Cula sam da kadulja potice trudove. Pa nedavno procitala info da cure koje su na magneziju bi trebale pred kraj prestat ga uzimat jer on ujedno umiruje te kontrakcije i sprijecava otvaranje pa ga nije dobro uzimat na kraju. Lisce maline kao caj isto cula da je dobro. Pa mazad međicu sa uljem klica psenice. Akupunktura kao priprem za porod. Piti probiotike počevši od 34tt ja mislim da je pisalo jer da to umanjuje grceve kasnije kod beba... Uglavnom nacitala sma hrpu toga bas za taj zadnji period. Pa mislim da cu pokusat jedan dan složiti sve to i proučiti sto bi mogla.
Jutro zene! Stvarno zadnjih par dana ne stignem nis pisat, tempo mi je i dalje za izludit 🙄
Vidim bilo je dosta losih vijesti, bas mi je zao.
Ena vjerujem da ti zbilja nije lako. Nije sad ni stvar odlucit i otic, al prebolit svo vrijeme i zivot koji si nekom posvetio, sigurno treba vremena za preboljet. Moja sestricna je jako brzo nakon poroda ostavila muza jer je bio totalni kreten, maltretirao ju je, pio izlazio i drogirao se. Al je imala jak sistem podrske (dosta smo mi povezana familija pa joj je utoliko bilo lakse). Tako da bravo za tvoju mamu, ne sumnjam da cete vi to sve izdrzat 💪.
Iva tebi savjet da sve rijesis s muzem prije svadbe. Ne trebaju ti sumnje i pitanja. Ja sam opcenito tip koji je totalno protiv prevara. I stvarno si mm i ja apsolutno vjerujemo. Oboje imqmo prijatelje suprotnog spola s kojima se svi druzimo i tu nema mjesta ljubomori. (Mozda u pocecima ali nakon 9 godina stvarno ni najmanje)
Ja danas imam pregled poslje posla. U jednu ruku jedva cekam, a nisam bila vec mjesec i pol i totalno sam u stresu 😬
Sortiraj odgovore
Najstariji