ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sarita15
    29. Listopad 2019. 10:18

Petra ma nisam ni mislila na nehigijenu nego ono obican svijet oko nas 😂 ne migu ih stavit u kupolu gdje ih nista nece dotaknut vanjsko a i ne zelim pa to su mali ljudi nisu vanzemaljci 😂 bas se danas izrazavam boze sacuvaj 🙈🙈 
    Ugl hocu reci da ja nastojim ne komplicirati i ne si dodatno otezavati. 
    Sta se pelena tice nama su babylove bile definituvno apsolutno najbolje. Violeta boze sacuvaj. Pampers dobre puffies isto super druge nisam koristila. 
    I nek se nitko ne uvrijedi apsolutni se pozabavite platnenima ako tako zelite ja samo kazem da bi meni otezalo i to je to
    Masina a vrti siroce moje vrti neki put i 3 puta u danu ali uglavnom oko 4 puta u tjednu samo sto ja kad se skupi perem 23dana za redom i onda miruje ostatak dok se ne skupi opet. I trpam po bojama nis vise ne odvajam ni posteljinu ni nista. Bebi cu oprat odvojeno neko vrijeme koliko mi se bude dalo. A mislim sve to ide u istu vodu na isti zrak u istu kosaru na kraju. 

Nasty
    29. Listopad 2019. 10:47

Grizli gdje si pročitala da se prestane uzimat magnezij i pređe na probiotike od 35tt? Ja pijem cijelu trudnoću lactogyn probiotike, ali sam mislila počet piti i neke za crijeva da mi malo poboljša probavu.. Iako svaki dan uzimam i acidofil i kefir i ostale jogurte kombiniram. 

PetraB
    29. Listopad 2019. 10:56

Grizli ima masina dobar kapacitet (8 kg) ali zbog susilice ju ne volim natrpat jer onda iz susilice sve izadje zguzvano ili cak ni ne posusi najbolje. Ljeti kad susim vani onda ju natrpam ful 🤣
    Sarita ma nisam ja mislila da ti mislis na nehigijenu nego da se mene krivo ne shvati 🤣... Jebate i trudnicki mozgovi 😅😅😅
    Ma definitivno ja isto gledam da si olaksam i skratim poslove gdje god mogu. Kad se sjetim kaj sam prije radila 🤦🏻‍♀️... Mala je imala i svoju kosaru za ves, brisanje prasine svaki dan, sve se dezinficiralo... Pustilo me naravno brzo, da se razumijemo 🤣 al tesko mi je bilo te neke moje okp navike potisnuti. Sad sam si recimo kupila onaj bezicni phillipsov usisavac koji i pere tak da navecer kad klinci odu spavat s tim operem podove svaki dan (zadovoljim svoju opsesinu al u puno kracem vremenu 😅). Dva puta tjedno navlacim svoj ogroman usisavac po kuci i pranje podova na koljenima jednom tjedno. A od, da prostite pizdarija, nemam nista tipa figurica i sl... Nemam ni komode u dnevnoj, jednu policu ispod tv-a koji je na zidu... Jer se kod nas prasina skuplja nenormalno u kuci. 🤷🏻‍♀️ Minimalizam vlada 🤣🤣🤣

url=https://lilypie.com][/url

Lavica27
    29. Listopad 2019. 11:03

Ja sam prije prve trudnoce imala tjedno dvije masine (susilicu nemam niti sam imala potrebe za njom). Otkad imamo malu perem cca svaki drugi dan. Prvih par mjeseci sam odvojeno prala a kasnije zajedno. Muz ima uredski posao pa nema radnu odjecu koja zahtijeva zasebno pranje...
    Sad mi se cini da cu svaki dan imat ves i da kupujem susilicu🙈
    Mene sram reci.ali mislim da prije nisam ni cula za platnene uloske,bas sam seljaca🙈🙈🙈🙈
    Ovaj moj sin luduje svaku noc od 3-5, iskreno se nadam kad se rodi da ce okrenut vrijeme ludovanja😳 Sto se tice pripravaka za otvaranje mislim da magnezij moze do 36. Tjedna, isto sam cula za caj lista maline i datulje al ne znam nista o tome..

malaMare
    29. Listopad 2019. 11:08

Pozdrav, drage trudnice! 
    Evo ja sam vas nazalost tek sad otkrila i odusevljena sam atmosferom i medusobnom podrskom ovdje pa sam vam se odlucila i ja pridruziti. 
    Meni je ovo druga trudnoca, ali s obzirom da je prosla zavrsila sa spontanim u 9tt, totalni sam pocetnik za sve. Trenutno sam u 27+4 tt i ocekujem malog djecaka.  Ocekivani termin mi je 27.1.2019. Iduci pregled mi je 19.11. U 14. tt sam bila prokrvarila jer se pojavio glupi hematom, no trenutno trudoca ide uredno uz neke klasicne trudnicke tegobe, ali nista strasno.
    Sto se tice opreme za bebu, tek sad sam pocela polako sve proucavati i raditi biljeske pa se uskoro nadam da cu poceti lagano sve i kupovati. 
    Eto toliko od mene za pocetak i jos jednom veliki pozdrav svima! 

ivikii
    29. Listopad 2019. 11:10

Za magnezij sam i ja cula da nije potreban nakon 36.og. al mene muce grcevi u nogama cim ga jednu vecer ne popijem. Pa me bas zanima kako cu ga se rijesit😩
    List maline, datulje i ostala ekipa. E to planiram proucit ovih dana . Sve sto pomaze je dobrodoslo. Al to se smi nakon 36.og ako se ne varam.  Sa prvom mi to nije bilo bitno, al sad sve dolazi u obzir😂 

samonezelje
    29. Listopad 2019. 11:18

Dobrodosla malaMare!

Lavica27
    29. Listopad 2019. 11:21

Bok malaMare, pripremi biljeznicu i upijaj :)
    Btw ne znam jel pratite kad Jesenske,jansad bacim oko kad ono Kengurici puknuo vodenjak, 36 tt je. Samo sam si pomislila ooo this shit is gettin real🙈😱

Nasty
    29. Listopad 2019. 11:23

MalaMare čestitam i dobrodošla! Nek se do kraja sve nastavi školski😊
    Ivkii i mene sad to sve zanima, čekam Grizli da podjeli izvore iz kojih skuplja info😉🙃 

29. Listopad 2019. 11:24

malaMare dobrodošla 
    Kad ja tu vas čitam točno me bude sramota jer ja nisam ni upola vrijedna kao vi... baš nije da non stop čistim  A i veša nemam toliko jer muž je na poslu u odjelima pa njih nosi s vremena na vrijeme na kemijsko, a košulje nekako operem i popeglam. Jedini kućanski poslovi koje volim raditi je kuhanje i peglanje. Ostalo mi sve muka, tako da sam savijet ginekologa da mirujem shvatila da ne radim ništa osim kuhanja i peglanja 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.