Grizli slažem se s tobom što se tiče whatsappa.
A pitala sam samo da vidim razloga reko možda nesto nisam dobro pofatala
Reserved hahahaha meni je preslatka ta tvoja 3sisa 😂😂😂
Da,kako vec 25.11.? Mislis 25.12… ide 45 dana prije,ne radnih dana,nazalost.
A racuna se ovako (okvirno): ako ti je 4.257 kn naknada za komplikacije, podijelis taj broj s brojem radnih dana u tom mjesecu. Znaci za studeni bi to bilo 4.257kn/ 20 radnih dana= 212.85kn/dan. Tebi treba za 15 radnih dana (do 25.11.) I to je 212.85kn ×15 dana= 3192.75kn za komplikacije dobijes a za porodiljni uzmimo da ti je npr. 8000kn neto tvoja placa (karikiram,iako se oni ravaju po onom ispisu placa s potvrde gdje su ti tvoji izracunali cijenu sata). 8.000 kn/20 radnih dana= ispada 400kn/ radni dan od 8 sati. 5 radnih dana porodiljnog do kraja studenog je 400kn x 5 dana=2000kn. Znaci komplikacije 3192.75kn + porodiljni 2.000 kn = 5.192,75kn
Sorry ako sam zakomplicirala!
Dada, ispravila sam se haha😅 Hvala ti puno na izracunu i detaljnom objasnjenu, sad je sve jasno😁😁🤗
😱 selimo se? Djelimo se?
Ja sam za sve, al ne vidim potrebu za tim. Ovdje nam je bas ugodna atmosfera bila, nadam se da nam se nece smanjiti ispisan broj stranica ☺
Sarita hvala, a uvijek isto. A cini mi se opet da ide na bolje. Nos mu ne curi nikako, dnevno ne kaslje samo kad legne 😒 necu nista govoriti, tko zna sta novo danas moze donijeti iz jaslica.
Zaista kad vidim kako se te 'prehladice' znaju otegnuti, pravo me strah 2.mjeseca kad dodje druga bebica. Tad je bas po mom nekom vidjenju pravi udar gripa,viroza i cega li vec drugog.
Lorija jel mogu pitati kad je tebi termin haha, znam da smo u dan trudne, ali nikad da skuzim zasto je tebi jos 114 dana do poroda, a meni jos 103😅 glupo je znam hahah, ali reko da pitam😂
Reserved meni je tak kvrga samo se u danu 100 puta premjesti po trbuhu! A jos i pupak na granici da iskoci van, bas ce bit ko 3.sisa!
Lorija jel mogu pitati kad je tebi termin haha, znam da smo u dan trudne, ali nikad da skuzim zasto je tebi jos 114 dana do poroda, a meni jos 103😅 glupo je znam hahah, ali reko da pitam😂
Tko pita ne skita. 😊 ajmo pokusat odgonetnuti 😁
Moja zadnja m je bila 4.5.a tvoja? Mozda je u tome odgovor. ☺
Btw Lavice sve ti je swatkoo 😍😍😍 i jedini post koji sam preskocila je tvoj i ovo racunanje 😂😂😂
Curke mislim da je to falinga od Lilypie trackera. Da stavite isti dizajn,bilo bi vam isto.
Sta je Lorija,lagano sam ti na ignor😜
Tko pita ne skita. 😊 ajmo pokusat odgonetnuti 😁
Moja zadnja m je bila 4.5.a tvoja? Mozda je u tome odgovor. ☺
Btw Lavice sve ti je swatkoo 😍😍😍 i jedini post koji sam preskocila je tvoj i ovo racunanje 😂😂😂
I meni haha🤔 msm, to nam tocno racuna😅 samo mi ovi dani nisu nikad bili jasni haha😂
Curke mislim da je to falinga od Lilypie trackera. Da stavite isti dizajn,bilo bi vam isto.
Sta je Lorija,lagano sam ti na ignor😜
moguce da je to onda haha, sve reko da nisam ja krivo racunala xd ali stvarno ispadne do 08.02. 103 dana😂
Lavice ti si nam joker za javne sluzbe 😅🤣.
Kod male u skoli se pojavio svrab... Upucat cu se majke mi! 🙈🤦🏻♀️
url=https://lilypie.com][/url
Sortiraj odgovore
Najstariji