ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lorija
    28. Listopad 2019. 13:46

Evo Lavica nam je odgovorila ☺ 💪 mislim da je u pravu, s obzirom da nam je sve isto i zm i termin ☺
    Maaa jok Lavice, vec ne volim kad ne skontam pa onda bolje ne citati nista 😂 (racunanje) 😉

Točkica37
    28. Listopad 2019. 13:49

Tickeri zezaju u zbrajanju

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

lorija
    28. Listopad 2019. 13:50

Cima zelis reci da moj Lilypie tracker laze? 😛
    Enoo sad jos i svrab 🙊 jos mi i to fali da mi se natakari 🙈

C1M4
    28. Listopad 2019. 14:01

lorija

Cima zelis reci da moj Lilypie tracker laze? 😛
    Enoo sad jos i svrab 🙊 jos mi i to fali da mi se natakari 🙈

hahah, reci cemo sa su oba tocna😜😜 tko zna, mozda ti rodis za 103 dana, a ja za 114😂😛

ena10
    28. Listopad 2019. 14:02

Ja sam danas bila kod ginekologa. Termin službeno je 29.11., porodiljni mi je otvoren sa 17.10, sa danom prije zatvorene komplikacije.
    S obzirom na to, da sam ja u međuvremenu ostala bez posla, moram se javiti do kraja mjeseca da mi otvore zdravstveno preko HZZO a, i donijeti im potvrdu o komplikacijama za pola mjeseca, i potvrdu o porodiljnom koji je otvoren.
    Nije problem što je danas tek sestra ispunila papire, kaže sve je to ok, dok ne prođe mjesec dana, tako da no frke...

Juno
    28. Listopad 2019. 14:22

Cure, ja se dosađujem u bolnici. Potrošila već brdo megabajta. Imam ok cimericu, ali vrijeme tako sporo prolazi. Jučer popodne idem na wc, pobrišem se kad ono opet krv. Ne moram ni reći da su mi se noge oduzele i jedva došla do doktorice u susjednu sobu. Pregledala me, nije htjela nipta prčkati prstima unutra i veli da su me vaginalete koje su mi zbog ešerihije uveli svaki dan rodnica toliko oštećena da je pincetom skidala dijeliće tkiva koji se ljušte i da otuda i blago krvarenje. Cervix je pogledom nepromijenjen od prošlog pregleda tako da mi je laknulo. Od danas koristim Dalacin kremu koja se aplicira u rodnicu i pošto je sve drugo dobro, nema kontrakcija i slično još mi nsprave ultrazvuk i u srijedu bi me pustili doma. Još vele danas na viziti: valjda se nećete onda na Sve Svete našetavati, a ja njima:ni u ludilu, oni s groblja neće nikud pobjeći pa su se puknuli smijati. 

C1M4
    28. Listopad 2019. 14:33

Juno

Cure, ja se dosađujem u bolnici. Potrošila već brdo megabajta. Imam ok cimericu, ali vrijeme tako sporo prolazi. Jučer popodne idem na wc, pobrišem se kad ono opet krv. Ne moram ni reći da su mi se noge oduzele i jedva došla do doktorice u susjednu sobu. Pregledala me, nije htjela nipta prčkati prstima unutra i veli da su me vaginalete koje su mi zbog ešerihije uveli svaki dan rodnica toliko oštećena da je pincetom skidala dijeliće tkiva koji se ljušte i da otuda i blago krvarenje. Cervix je pogledom nepromijenjen od prošlog pregleda tako da mi je laknulo. Od danas koristim Dalacin kremu koja se aplicira u rodnicu i pošto je sve drugo dobro, nema kontrakcija i slično još mi nsprave ultrazvuk i u srijedu bi me pustili doma. Još vele danas na viziti: valjda se nećete onda na Sve Svete našetavati, a ja njima:ni u ludilu, oni s groblja neće nikud pobjeći pa su se puknuli smijati.

Drago mi je da je ovako sve okej i da ides brzo doma svojoj kuci🤗 ali pazi se i ne mrdaj nigdje ako bas bas ne moras😁 

ena10
    28. Listopad 2019. 14:39

Juno

Dobro da je na kraju ipak sve OK.
    Bome si ti dobro doktorima rekla! 
    Oni pobjeći neće, a ti znaš što ti je prioritet! 
    Samo odmorkoi boli te briga! 🤗

Nasty
    28. Listopad 2019. 14:43

Super vijesti Juno, drago mi je da će te doma uskoro.. Ajme te vaginalete su koma, treba ih uvik namočit.. I ja sam se jednom izderala od njih..,a samo sam tri trebala stavit svaki drugi dan. Ne mogu ni zamislit što bi bilo svaki dan kao što si ti morala.. 

samojed
    28. Listopad 2019. 15:07

Lavice  morala sam vraćati unazad da nadjem tu robici što si stavljala i mogu ti reći da je stvarno sveee premedeno 😍
    Juno super da je sve ok i da ćeš ubrzo kući 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.