ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    C1M4
    28. Listopad 2019. 13:22

Lorija jel mogu pitati kad je tebi termin haha, znam da smo u dan trudne, ali nikad da skuzim zasto je tebi jos 114 dana do poroda, a meni jos 103😅 glupo je znam hahah, ali reko da pitam😂

samonezelje
    28. Listopad 2019. 13:31

Reserved meni je tak kvrga samo se u danu 100 puta premjesti po trbuhu! A jos i pupak na granici da iskoci van, bas ce bit ko 3.sisa!

lorija
    28. Listopad 2019. 13:36

C1M4

Lorija jel mogu pitati kad je tebi termin haha, znam da smo u dan trudne, ali nikad da skuzim zasto je tebi jos 114 dana do poroda, a meni jos 103😅 glupo je znam hahah, ali reko da pitam😂

Tko pita ne skita. 😊 ajmo pokusat odgonetnuti 😁
    Moja zadnja m je bila 4.5.a tvoja? Mozda je u tome odgovor. ☺
    Btw Lavice sve ti je swatkoo 😍😍😍 i jedini post koji sam preskocila je tvoj i ovo racunanje 😂😂😂

Lavica27
    28. Listopad 2019. 13:40

Curke mislim da je to falinga od Lilypie trackera. Da stavite isti dizajn,bilo bi vam isto. 
    Sta je Lorija,lagano sam ti na ignor😜

C1M4
    28. Listopad 2019. 13:41

lorija

C1M4

Tko pita ne skita. 😊 ajmo pokusat odgonetnuti 😁
    Moja zadnja m je bila 4.5.a tvoja? Mozda je u tome odgovor. ☺
    Btw Lavice sve ti je swatkoo 😍😍😍 i jedini post koji sam preskocila je tvoj i ovo racunanje 😂😂😂

I meni haha🤔 msm, to nam tocno racuna😅 samo mi ovi dani nisu nikad bili jasni haha😂

C1M4
    28. Listopad 2019. 13:43

Lavica27

Curke mislim da je to falinga od Lilypie trackera. Da stavite isti dizajn,bilo bi vam isto.
    Sta je Lorija,lagano sam ti na ignor😜

moguce da je to onda haha, sve reko da nisam ja krivo racunala xd ali stvarno ispadne do 08.02. 103 dana😂

PetraB
    28. Listopad 2019. 13:46

Lavice ti si nam joker za javne sluzbe 😅🤣.
    Kod male u skoli se pojavio svrab... Upucat cu se majke mi! 🙈🤦🏻‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

lorija
    28. Listopad 2019. 13:46

Evo Lavica nam je odgovorila ☺ 💪 mislim da je u pravu, s obzirom da nam je sve isto i zm i termin ☺
    Maaa jok Lavice, vec ne volim kad ne skontam pa onda bolje ne citati nista 😂 (racunanje) 😉

Točkica37
    28. Listopad 2019. 13:49

Tickeri zezaju u zbrajanju

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

lorija
    28. Listopad 2019. 13:50

Cima zelis reci da moj Lilypie tracker laze? 😛
    Enoo sad jos i svrab 🙊 jos mi i to fali da mi se natakari 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani