Lorija jel mogu pitati kad je tebi termin haha, znam da smo u dan trudne, ali nikad da skuzim zasto je tebi jos 114 dana do poroda, a meni jos 103😅 glupo je znam hahah, ali reko da pitam😂

Reserved meni je tak kvrga samo se u danu 100 puta premjesti po trbuhu! A jos i pupak na granici da iskoci van, bas ce bit ko 3.sisa!

Lorija jel mogu pitati kad je tebi termin haha, znam da smo u dan trudne, ali nikad da skuzim zasto je tebi jos 114 dana do poroda, a meni jos 103😅 glupo je znam hahah, ali reko da pitam😂
Tko pita ne skita. 😊 ajmo pokusat odgonetnuti 😁
Moja zadnja m je bila 4.5.a tvoja? Mozda je u tome odgovor. ☺
Btw Lavice sve ti je swatkoo 😍😍😍 i jedini post koji sam preskocila je tvoj i ovo racunanje 😂😂😂
Curke mislim da je to falinga od Lilypie trackera. Da stavite isti dizajn,bilo bi vam isto.
Sta je Lorija,lagano sam ti na ignor😜

Tko pita ne skita. 😊 ajmo pokusat odgonetnuti 😁
Moja zadnja m je bila 4.5.a tvoja? Mozda je u tome odgovor. ☺
Btw Lavice sve ti je swatkoo 😍😍😍 i jedini post koji sam preskocila je tvoj i ovo racunanje 😂😂😂
I meni haha🤔 msm, to nam tocno racuna😅 samo mi ovi dani nisu nikad bili jasni haha😂

Curke mislim da je to falinga od Lilypie trackera. Da stavite isti dizajn,bilo bi vam isto.
Sta je Lorija,lagano sam ti na ignor😜
moguce da je to onda haha, sve reko da nisam ja krivo racunala xd ali stvarno ispadne do 08.02. 103 dana😂

Lavice ti si nam joker za javne sluzbe 😅🤣.
Kod male u skoli se pojavio svrab... Upucat cu se majke mi! 🙈🤦🏻♀️

url=https://lilypie.com][/url
Evo Lavica nam je odgovorila ☺ 💪 mislim da je u pravu, s obzirom da nam je sve isto i zm i termin ☺
Maaa jok Lavice, vec ne volim kad ne skontam pa onda bolje ne citati nista 😂 (racunanje) 😉
Cima zelis reci da moj Lilypie tracker laze? 😛
Enoo sad jos i svrab 🙊 jos mi i to fali da mi se natakari 🙈
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji