ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    28. Listopad 2019. 15:09

Hvala Samojed! Jesi ti na kraju jos isla u kupovinu?

• Sarita15
    28. Listopad 2019. 15:21

Lavica27

Ma ne nego sam mislila neke teme ce se tamo,neke vamo potegnut pa da ne nastane "jaz" ..
    Sarita za mlog. Za malu sam uzela snjezno bijelu s dva cofleka mucasta gore kao uši🥰

Jednostavno preslatko! Ta medo kapa mi bas ostala urezana u memoriju :) :) bas bas lijepo

• Sarita15
    28. Listopad 2019. 15:26

thinkpink1

Jutro curke i sretno na današnjim pregledima!
    Hvala na cestitkama! Bas nam je bilo lijepo, dolazili nam domeka obitelj, frendovi i 300km udaljeni s obzirom da se ne mozemo cesce vidat zbog mirovanja. Dobila sam između ostalog knjigu na poklon koju je napisao pedijatar dr. Jovancevic-Godine prve zašto su važne, i cini mi se odlična…Moram se pohvalit da sam bila karakter i nisam nista slatko pojela, niti za svoj niti za mužev rockas😊
    Vidim da je bilo aktivno, kolko sam preletila… Enacini mi se dobrom odlukom i svaka cast mami sto ti je "uletila", bar za silu. Bolje ostavit sebicnog seronju nek zivi tamo gdje i je, jer bi ti i pogotovo tvoja curka odrastala u totalno nezdravoj okolini. Vjerujem da ce ti biti tesko, jer ces u svemu biti sama, al bolje i tako nego s nekim poput njega.
    Iva to odmah sasjec u korjenu i drzat pod kontrolom, jer ce se ponavljati situacije i krenuti nizbrdo. Nema mrdanja i treba ih stegnuti. Muski nikad nece priznati nevjeru, kako su mi muski frendovi uvijek govorili, taman da me i nađe u krevetu s ljubavnicom necu joj priznat da ju varam. Eto, toliko o njihovom sklopu u glavi🤯
    Lavice stvari su mi pre pre😍😍😍

Imam tu knjigu. Korisna jest svakako i dobro lijepo rastumaci ali moj savjet mozda blesav uzmi si sa dozom rezerve. Ne pali sve na svakom djetetu. Ako ces nek ti posluzi kao orjentir a ne sablona koje se mora drzati. Mozda je malo subjektivno ali eto od srca savjet

• Sarita15
    28. Listopad 2019. 15:41

Lorija tocno znam kako je i meni beba u drugom mj u doba svih mogucih epidemija. Jooj ko prezivi pricat ce. 
    Petra svrab?! O boze 🙄 u sk kod nas su uši. Kazu za sad nema u vrticu. Za sad. Svaki pon nesto novo 
    Ja volim svasta citat i pratit i svuda bi tipkala i komentirala i druzila razmjenjivala misljenja i iskustva jer su mi sve te teme trudnoca bebe djeca i slicno jako bliske i drage i lijepo mi je. I iskreno se nadam da stranica nece zamrijet kad krenu se radat bebe. Koliko vidim po Lorijinoj listi puno njih se tu ne javi pa se "brinem" da kako budu stizale bebice ce se sve osut :/ a bas je lijepo imati tako istinsku podrsku

C1M4
    28. Listopad 2019. 15:53

Moj mali isto stize u 2. mjesecu i nadam se samo da nece biti kao ja da se sve zivo lovi na njega😪

C1M4
    28. Listopad 2019. 15:55

Vidim da ima grupa jos i zimske bebe 2018/2019 koja je jos aktivna pa se nadam da cemo i mi tako^^

samojed
    28. Listopad 2019. 15:58

Lavica jesam išla ali me bila sramota i da kažem da sam se vratila sa 3svedske pelene i podlogom za presvlačenje haha, ali naručila sam preko neta jednu posteljinu sa ogradicom i drugu bez ogradice, baldahin, nosač za baldahin, peskir za bebicu, onu musemu za madrac itjt ali su mi rekli da moram sacekat 10dana jer nemaju na stanju pa će mi tek za 10 dana poslati.
    Ostane mi još da kupim banjicu,cesljic za tjemenjacu i kozmetiku drago mi je što sam privela kraju kupovinu napokon :)

PetraB
    28. Listopad 2019. 15:59

Sarita ti si iz Sk? Pa onda smo blizu. 😊 Mi smo u Petrovcu a mala ide u skolu u Sela. Pojavile se i usi i svrab, al ajd usi su mi manji problem. No imam jos jednu info s hzjz-a za sisacko podrucje. Navodno se povecao broj klinaca sa glistama. Pa pripazi malo. 🙈
    Jebate svake godine je borba, svake s takvim sr🤬

url=https://lilypie.com][/url

28. Listopad 2019. 16:04

Joj uši, gliste i sl. meni grizno zvuče 

• Sarita15
    28. Listopad 2019. 16:30

PetraB

Sarita ti si iz Sk? Pa onda smo blizu. 😊 Mi smo u Petrovcu a mala ide u skolu u Sela. Pojavile se i usi i svrab, al ajd usi su mi manji problem. No imam jos jednu info s hzjz-a za sisacko podrucje. Navodno se povecao broj klinaca sa glistama. Pa pripazi malo. 🙈
    Jebate svake godine je borba, svake s takvim sr🤬

Nisam ni blizu draga. Iz Ri smo mi. Ocito ta gamad svuda. Gliste su bile ovo proljece na cijelom rijeckom podrucju opsadno stanje. Sada usi u skoli u vrticu JOS nisu ali...neka bolest stopala usta i saka blage nemam sto je to i neke virusne bradavice. Za upucat se. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.