Ja pocnem disati onako kao "sportas" kad budu visoku otkucaji, udah na nos i duuugi izdah na usta i tako nekoliko puta i umiri se srce😊
Jutro curke i sretno na današnjim pregledima!
Hvala na cestitkama! Bas nam je bilo lijepo, dolazili nam domeka obitelj, frendovi i 300km udaljeni s obzirom da se ne mozemo cesce vidat zbog mirovanja. Dobila sam između ostalog knjigu na poklon koju je napisao pedijatar dr. Jovancevic-Godine prve zašto su važne, i cini mi se odlična...Moram se pohvalit da sam bila karakter i nisam nista slatko pojela, niti za svoj niti za mužev rockas😊
Vidim da je bilo aktivno, kolko sam preletila... Ena cini mi se dobrom odlukom i svaka cast mami sto ti je "uletila", bar za silu. Bolje ostavit sebicnog seronju nek zivi tamo gdje i je, jer bi ti i pogotovo tvoja curka odrastala u totalno nezdravoj okolini. Vjerujem da ce ti biti tesko, jer ces u svemu biti sama, al bolje i tako nego s nekim poput njega.
Iva to odmah sasjec u korjenu i drzat pod kontrolom, jer ce se ponavljati situacije i krenuti nizbrdo. Nema mrdanja i treba ih stegnuti. Muski nikad nece priznati nevjeru, kako su mi muski frendovi uvijek govorili, taman da me i nađe u krevetu s ljubavnicom necu joj priznat da ju varam. Eto, toliko o njihovom sklopu u glavi🤯
Lavice stvari su mi pre pre😍😍😍
Bok cure meni su skocili otkucaji samo kad sam vidila da ce te se prebacit na whatsapp. Ja osobno nemam bas neku zelju jer sam se nagledala zlouporabe podataka (Boze moj ne mislim da bi to bio tu slucaj al ipak bolje sprijeciti nego lijeciti) nadam se da cemo se druzit na forumu i nakon sto sve rodimo jer tek tada krecu prave brige 😂
Naravno svim curama koje danas imaju pregled zelim srecu ♥️🙏
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Lavica preprepreslatke stvarcice. Joooj bas mi ej sva ta robica tako lijepa da bi ja sve nakupovala. Najradje bi trguvine komplet otkupila al nisam Bill Gates. 🙄
Ja definitvno za sad ostajem samo ovdje jer wts dopisivanja mi je preko glave. To mi zvonca 300 puta dnevno jer sa svim poslovnima i obitelji se dopisujem i saljemo sve preko toga i bas mi dobro dodje odmor od wts upa. Nadam se da cemo svih i dalje cuti ovdje.
Jutro cure uh sat vremena čitam zaostatke
Ena cure su ti sve rekle samo glavu gore i naprijed,bolje sad nego kad dodje bebica
Iva najbolje je da pricas sa njim otvoreno sta god da je u pitanju
Mene cure tako bole ledja ali samo jedna tacka ispod lijeve lopatice neopisivo ne znam je li to isto neki simptomi trudnoće ili sta
Vidim neki su otišli na whatsapp ja lično ne vidim potrebu pisanja i na whatsaapp i ovdje msm zbog čega to, možda sam nešto propustila, možda nisam u toku ?
E da, samo da vam pokazem svoju "trecu sisu" 🤣🧟♂️
Kad se ovako popne ne mogu udahnut dok se ne primiri i spusti nize 😪
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
Radimo na 👣 od 1/23
https://postimg.cc/R65Lghmg
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
Radimo na 👣 od 1/23
Ena i Iva prozivjeh djetinjstvo s roditeljima koji ne da su se svadjali nego je tu bilo svega...kad sam pitala mamu da dobro koji k... je bila s tatom ak ga nije voljela, rekla je radi vas djece, naravno da sam joj cinicno zahvalila na tome. Pola godina djetinjstva sam izbrisala iz sjecanja... Zbog svega ja sa tatom nisam bila u kontaktu 5 godina (manipulacija od strane mame pa mi je tako bilo lakse) uglavnom ono sto zelim reci... Spermu, a u nekim slucajevima i jajasce moze donirati svatko, bitno je ono poslije... Tko kaze Ena da tvoja curka nece imati oca u svom zivotu (ne mora biti bioloski, ako me razumijes) tako da sve koji ti pametuju zbog tvoje odluke posalji u rodni kraj 🤭, da prostite. Iva neka si ti njemu dala do znanja da te ne moze zaj....
A ti Lavice…. ne da sam ljubomorna, nego bi sad uskocila u auto i do Ljubljane... MICKEY nam je opsesija doma zbog malca koji je odusevljen njime...a kapica medo 😍😍😍... Znaci sad sam tak ljuta na tebe 🤣🤣🤣
url=https://lilypie.com][/url
Reserved omg! Ko alien u trbuhu. Hahaha! Meni jos nije tako.
Samojed ko voli nek izvoli... Tipkamo tko gdje zeli. Kazem mene to ne privlaci jer sam stalno na tome zbog vanjski poslovnih partnera i bas mi ga je preko glave. I ne da mi se visit na 101 stranu. Tu mi je bas lijepo.
Tockice ah te divne godine... Moja ima 8 i ja kazem da je u pubertetu od 6-te. Preokretanje ocima, nabijanje vratima, negodovanje na sve sto joj se kaze, cendranje (gora je od malca od dvije godine), histerija kad ju se posalje u kaznu zbog takvog ponasanja... Prestrasno 🤦🏻♀️.
Ne znam jel gore s deckima, to cu tek vidjeti al muz i ja se znamo pogledat i znoj nas oblije kad se sjetimo da smo jos daleko od toga da se odsele 🤣🤣🤣🤣... Salim se naravno.
Ali uveli smo pravilo koje bi trebalo pomoci i nama kao roditeljima i kao supruznicima a to je da koliko god godina imali u 9 ce se svi pokupiti u svoje sobe i to ce biti samo vrijeme za nas. I pazi, ona vec sad negoduje, a do 9 ionako mora bit u krevetu 😅😅😅😅
url=https://lilypie.com][/url
Sortiraj odgovore
Najstariji