ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    28. Listopad 2019. 09:48

Netko je pitao za Primark (mustra ili mrgud?)
    .. ja sam bila u Ljubljani, cula sam prije da je los izbor al iskreno za djecu je super izbor,za nas mozda losiji,ali ovisi sto trazis...  evo mog ulova (za 100 eur pokupovala za bebu,za kcer i sebi za rodiliste i ovako sa strane majicu,torbu, donji ves itd)
    https://ibb.co/phMjk9x
    https://ibb.co/rxz6F3n
    https://ibb.co/6mTq9rC
    UUzelasam.ove tri muslin tetre na mickeya,mislim da su 3 ili 4 eur,preeemekane. 
    Paket 5 bodija,dvoje hlacica,paket carapica, preslatke mickey papuce,komplet zimske kape i rukavica .. Ima stvari koje se isplate,ima koje  kostaju kao kod nas u npr hm-u. 

Lavica27
    28. Listopad 2019. 10:00

P.s. ovo za whatsapp sad ne kuzim,ako se pola preseli tamo,biti ce i tu aktivno ili kako?

Angie1205
    28. Listopad 2019. 10:03

I tu smo mi Lavice...ne odlazim ja odavde 😉

ivikii
    28. Listopad 2019. 10:07

Jutro cure. 
    Imala sam lipe zaostatke jer smo se uhvatili sredivat po stanu sta treba pa onda jos i druzenja, a vikend po navici prepunjen. 
    Ono sto sam zapamtila je definitivno da ste stvarno jakee. I vidim da ste stvarno sve i svasta prosle. Shvatim da su moji problemi nula naprema onom sto su neke od vas do sad prosle i svaka vam cast. Super ste mi❤
    Ena sve je vec receno. Takva ti osoba ne treba u zivotu. I samo hrabro dalje. 
    Iva  stvarno se nadam da ti ne laze . Ali i inace se oko takvih stvari nemoj misliti oces li mu rec ili ne nego odmah to sredite. 
    Ni inace u zivitu guranje pod tepih nista ne rijesava, samo gomila probleme i sumnje. 
    Negooo, i ja sam veceras na pregledu. Najvise se veselim onom vaganju😅 
    I netko je prije sto stranica pitao za sajam beba u stu. Jaa sam bilaa🎉 al posto sve imamo od prve samo sam isla uzivat i pokusat ne trosit na ne potrebno. I jos dodemo i mall i nakon par min ja odjednom stanem bez zraka, a otkucaji podivljaju.238. I tako bice minut dvi i onda padnu na normalu. A najbolje od svega i moji bili s nama🙈. Nego sad mi recite dogada li se i vama to i koliko cesto? 

ena10
    28. Listopad 2019. 10:21

Ja ostajem ovdje svakako, nakon toliko savjeta i pomaganja, planiram bit aktivna dokle god ću moći! 
    Čak i kad princeza stigne! 🤗🤗

C1M4
    28. Listopad 2019. 10:29

I ja ostajem ovdje😁 i da Lavice stvari su bas preslatke, pogotovo cipelice one😍

samonezelje
    28. Listopad 2019. 10:29

Apsolutno sam tu.. :)

• Sarita15
    28. Listopad 2019. 10:32

Lavica27

P.s. ovo za whatsapp sad ne kuzim,ako se pola preseli tamo,biti ce i tu aktivno ili kako?

A sto nebi bile i tu aktivne :) :) ja bar hocu :) 

• Sarita15
    28. Listopad 2019. 10:35

Lavice jel medo kapica za bebu  ili za curu? Upala mi u oci premedena jeeeee 🐻

28. Listopad 2019. 10:39

Lavice cini mi se da je bolji izbor u Ljubljani onda... u Grazu ja nisam mogla naci ni jedne hlacice a da nisu jako zenskasto pink i tajice. Tamo u Grazu je bilo 80% robe za curice i 20% za decke. Mozda Austrijanke imaju vise curica  Neceg neutralnog skoro da i nije bilo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani