ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    28. Listopad 2019. 08:24

Jutro drage moje. 
    Ja sam još u šoku od Eninog posta. prvo sam htjela napisati da se stignu još pomiriti jer mi se činilo da imaju krizu i da se odlučila vratiti mami, ali kad je napisala što joj je izrekao- nema zaljenja, samo zahvalnost što je pokazao pravo lice prije nego je bebica došla na svijet. Ja sam dijete  odraslo u braku bez ljubavi, punom svadje, agresije i tuge. Nikome to ne bih poželjela, i dan danas nosim u sebi posljedice toga. 
    Iva, ta poruka stvarno može biti bezazlena. Imas osobe koje u svakoj poruci šalju milijun tih smajlice. Možda jednostavno nije htio da se uzrujavas jer nije znao kako ćeš reagirati. Meni bi bilo najgore pustiti da me sumnja izjeda

[iimg]

Omerta
    28. Listopad 2019. 08:28

Jutro!
    Tockica, ja sam isto ZA!
    Iva, neka si ga posjela i lijepo karte na stol.. najgore je u sebi nesto drzat, trpit i mislit si, a to vam sad ne treba, dobro da ste rijesili. Mozda zenska (kao i ona "moja") jednostavno tako se izrazava i koristi te smajlice i slikice pod normalno. Bitno da joj on ne vraca istom mjerom.. iako po meni je to ful djetinjasto u tim godinama. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Točkica37
    28. Listopad 2019. 08:35

Iva Omerta kako  cemo to izvest?  Ja isto bi, pa tko zeli nek nam se pridruzi.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

ena10
    28. Listopad 2019. 08:49

Točkica37

Iva Omerta kako cemo to izvest? Ja isto bi, pa tko zeli nek nam se pridruzi.

Evo ovako.
    Ja ostavljam svoj broj telefona "javno", vi mi sibnite poruku na whatsapp, ja ću stvoriti grupu.
    0912006013.

Možda nije pametno, a možda je. Kako god! 

A sad ću natipkat još jedan komentar..

Grizli
    28. Listopad 2019. 08:56

Ne znam po meni davanje broja mobitela nekoj nepoznatoj muškoj ili ženskoj osobi nije sad drama, kao ni da neko meni ili mm napise pusa, srce si i sl dokle god mi o tome mozemo razgovarati bez onog osjecaja sumnje. Evo ja imam poslovnog partnera koji je moje godište i zbilja smo iskljucivo poslovno povezani, al kad god on meni ili ja njemu napravim uslugu jer jedan drugome mozemo uskociti za neke stvari slijedi poruka tipa hvala ti, bas si srce ili ja njemu hvala legendo sta bi ja bez tebe. Mm ga vidio mozda 3 put i nema tu ljubomore. Kao ni sto ja nisam ako on na kraju razgovora gotovo svima kaze ajde pusa bok. To mu vec ko postapalica, pa meni vec smjesno posebno kad to kaze nekom znj pa si taj moze svasta zamisliti. Ne znam ja nisam nakostrijesena odmah na takve stvari i poruke. Mene jedan muzev frend redovito kad me vidi oslovljava sa ljubavi, al on je takav. ja nikad ne bi ni pomislila da on to nesto ozbiljno misli, kao ni mm sto mu to ne zamjera, dok drugi decki iz drustva su mu to zamjerili i prigovorili kad je tako njihove zene oslovljavao. A isti taj frend njegov je bio toliko odusevljen kad je saznao da cekamo bebu, nudi muzu pomoc na poslu da prije zavrsi da dodje prije meni doma, dok je mm u 8 mj bio na poslu od jutra do mraka covjek me zvao ako mi treba sto u trgovini ili doma pospremiti da ce on mi doc pomoc jer zna da mm nema doma. Mislim neki bi pomislili svasta, al covjek je bas dusa od osobe, a mm i ja jedan drugome jako vjerujem jer takve stvari nam niti jednom ne smetaju i znamo da je to samo na prijateljskoj razini. Al jednostavno mi smo takvi. 

ena10
    28. Listopad 2019. 08:56

Iva ja sam osobna ta koja je jednom pronašla poruku da se našao sa konobaricom iz svog restorana... I dan danas tvrdi da nije.. A ja sam čitala poruku na kojoj piše 'kaj jel dolaziš, ili si opet odustao.'
    Nekako vjerujem u sebi da me nije nikada prevario..
    Imamo jako puno loših i dobrih trenutaka iza sebe... Ali na tvom mjestu, sjest i pričati. Netko je napisao, samo puno pričati i razgovarati. Kakva je god istina, reci ju. Manje će boljeti.
    Ja sam se trudila razgovarati svaki dan, svaki dan bi to završilo svađom i uvredama... 

Cure vi ste tolika podrška jaka, i tolika snaga da je ti nezamislivo uopće..  Ja sam prvi puta noćas mirno zaspala, jer sam shvatila sve ono što mi mama danima govori, da nije vrijedno.
    Da bolje sama, nego sa nekime tko ne zaslužuje ovo dijete...jer da zaslužuje, ne bi radio ovo sve što radi.. 
    Ne možeš biti licemjerna i reci "volim.vas najvise", i ostaviti nas konstantno same doma.
    Na moj upit što ako mi pozli ili nešto drugo ne dao Bog, on kaže pa nazoveš mene, i ja dođem.
    E pa zadnji si koga bi nazvala da mi nešto je, jer dok ti dođeš, ja već umrem doslovno.

Hvala Vam na svakoj riječi podrške, na svakom komentaru , na svemu...nezamislivo je da ste sve i jedna dale mi podršku, kad mi većina obitelji i prijatelja prigovara, jer dijete treba oca.. 
    Šaljem vam svima zagrljaja puno, i zaista vam svima od srca želim samo sreću i zdravlje u životu, to je najvažnije što vam treba...
    I nekoga, tko vas voli i poštuje... 

Angie1205
    28. Listopad 2019. 09:02

Ena moja pokojna baka je imala izreku koju danas jako dobro shvacam. “Caca moze bit svaki, al mater je samo jedna!” Baka je inace rodjena imocanka i bila je spaljena do bola, pozitivno naravno, i da nije dlake na jeziku imala, tako da vjerujem u njene rijeci jer je stvarno svasta prosla u zivotu. Vjerujem da ces i ti shvatiti sto ti zelim reci! I samo tako dalje draga, jako i hrabro!!

• Sarita15
    28. Listopad 2019. 09:02

Jutro cure. Pregled je tek u 18 pa ima vremena za poludit do tad...meni pred pregled svi scenariji u glavi to je nesto strasno...od onih banalnih do uzasnih. Jos ce mi i ogtt nalaz rec danas...eh
    Lorija kako mu pala temperaturu u 3 ujutro vise ju nije ni imao niti ista drugo normalan citav dan noc i ustao se za vrtic danas. Hvala ti na pitanju. Kako je tvoj? 
    Tockice face nemam ali whatsup imam pa moze i tamo grupica ko bude za :) i da sa 9 ih vec krene lagano derat pubertet koliko cujem u okolini od mama a i djece to je bezobrazluk na najjace i arognacija a klijentice mi kazu da su sinovi svadljivi i lupaju vratima ugl zivci zbor. Bude li lakse kad se odsele?! 😂 
    Ivice  nakon sveg sto si prosla + njegova mila majcica i cijela ta situacija i ima da si ga posjela i sve karte odmah na stol.
    Meni su ta varanja i muljanja i ta iznenadna prosvjetljenja kako oni nisu za brak djecu njima to stres panika ih ovo ono i glupa i djetinjista i dno dna. Toliko ispadaju jadni i slabi i nesposobni da je to odvratno. Nisu svi za obitelj niti moraju biti al majku mu upoznaj sebe sto hoces a sto neces prije nego odes i unesrecis dijete jer je tebi ovako onako. Djeca nisu ni pitala ni trazila da budu napravljena. Prema njima se ima odgovornost. I to koliko zena prode za dijete jedan muskarac nikad nece onda bar budi dostojan tog ili ni ne radi djecu uopce. 
    I u mojoj blizoj okolini ima svega razvoda prevara, djece koja su jadna kamen spoticanja dok se majka i otac nastoje poubijati medosubno i nitko nije sretan i nitko ne izade ko pobjednik. Da su ljudi iskreniji prema sebi a onda i drugima manje bi tog bilo

Angie1205
    28. Listopad 2019. 09:14

Ena  dala svoj br na stranici prije pa joj sibnite porukicu 😉
    Ni ja nemam fejs...seljaca 😂😂
    Iva nikad ali nikad nemoj pomisliti da te tvoja intuicija prevarila, ma sto on ili netko deseti rekao! Mi zene imamo to sesto culo kad nam muski nesto muljaju, vjeruj govorim iz iskustva. 
    Mm je stvarno naivcina i dobricina i nekad vise vjeruje drugima nego meni, pa je tako vjerovao curi koja nam je cuvala curke...balavica se zatreskala u njega i svim silama ga htjela odmaknut od mene. On je bio lud, bjezao od doma, cugao kad god je stigao...bio uzasan 24/7, ali i kad bi se posvadjali nikad nije vrijedjao, prijetio ili ista slicno. No ja sam kontala da nesto ne stima i tupila mu da moramo pricati kaj ga muci! Ona mu je punila glavu lazima da L ne dajem terapiju, da ne kupam djecu, da ih drzim gladnima, da kad njega nema doma stalno plac i vika...on je sve povjerovao. Otisao je od doma na par dana, ja sam bila ta koja mu je pakovala stvari i rekla aj bok. 3 dana poslije dosao je da pricamo, priznao mi sve, doslo mi je da ga udavim golim rukama. Kunuo se u pok.baku i dedu da nista nije imao s njom, ona je dijete realno za nas dvoje, i vjerujem mu. Od tog dana vise nista i nitko ne moze stat medju nas, osobito netko tako balav i nebitan u nasim zivotima! A ta balavica je za mene prekrizena za svagda, kao i za njega. Susjeda nam je pa je bilo svakakvih prica i pricica, ja bi im davala samo jos vise povoda da laju, nek se gustaju. Mozete samo zamisliti kako su im oci ispale kad su skontali da cekamo 3.bebu, pa da selimo...auuuuu 🤣
    Al sad nema sretnije obitelji od nas! Volimo se jos vise, postujemo najjace, podrska smo si ogromna i iskreno ne pamtim kad smo se zadnji put zakacili. Zato cure drage, glavu gore...ima koji ce dat petama vjetra cim im pokazes vrata (takve i ne trebate!) a ima ih i da ce u zadnji cas shvatit sto gube i postovat vas jos vise nakon svega! 

C1M4
    28. Listopad 2019. 09:35

Nemam ni ja fejs😂 javim se Ena sada na wapp😁 
    Boze, bas je lijepo citati sve ove poruke pune podrske s vase strane zene😁 znam koliko je meni znacilo kad sam prolazila ono sve za sindrome i ne znam sto sve ne, divne ste sve😇

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani