Jutro cure. Pregled je tek u 18 pa ima vremena za poludit do tad...meni pred pregled svi scenariji u glavi to je nesto strasno...od onih banalnih do uzasnih. Jos ce mi i ogtt nalaz rec danas...eh
Lorija kako mu pala temperaturu u 3 ujutro vise ju nije ni imao niti ista drugo normalan citav dan noc i ustao se za vrtic danas. Hvala ti na pitanju. Kako je tvoj?
Tockice face nemam ali whatsup imam pa moze i tamo grupica ko bude za :) i da sa 9 ih vec krene lagano derat pubertet koliko cujem u okolini od mama a i djece to je bezobrazluk na najjace i arognacija a klijentice mi kazu da su sinovi svadljivi i lupaju vratima ugl zivci zbor. Bude li lakse kad se odsele?! 😂
Ivice nakon sveg sto si prosla + njegova mila majcica i cijela ta situacija i ima da si ga posjela i sve karte odmah na stol.
Meni su ta varanja i muljanja i ta iznenadna prosvjetljenja kako oni nisu za brak djecu njima to stres panika ih ovo ono i glupa i djetinjista i dno dna. Toliko ispadaju jadni i slabi i nesposobni da je to odvratno. Nisu svi za obitelj niti moraju biti al majku mu upoznaj sebe sto hoces a sto neces prije nego odes i unesrecis dijete jer je tebi ovako onako. Djeca nisu ni pitala ni trazila da budu napravljena. Prema njima se ima odgovornost. I to koliko zena prode za dijete jedan muskarac nikad nece onda bar budi dostojan tog ili ni ne radi djecu uopce.
I u mojoj blizoj okolini ima svega razvoda prevara, djece koja su jadna kamen spoticanja dok se majka i otac nastoje poubijati medosubno i nitko nije sretan i nitko ne izade ko pobjednik. Da su ljudi iskreniji prema sebi a onda i drugima manje bi tog bilo
Ena dala svoj br na stranici prije pa joj sibnite porukicu 😉
Ni ja nemam fejs...seljaca 😂😂
Iva nikad ali nikad nemoj pomisliti da te tvoja intuicija prevarila, ma sto on ili netko deseti rekao! Mi zene imamo to sesto culo kad nam muski nesto muljaju, vjeruj govorim iz iskustva.
Mm je stvarno naivcina i dobricina i nekad vise vjeruje drugima nego meni, pa je tako vjerovao curi koja nam je cuvala curke...balavica se zatreskala u njega i svim silama ga htjela odmaknut od mene. On je bio lud, bjezao od doma, cugao kad god je stigao...bio uzasan 24/7, ali i kad bi se posvadjali nikad nije vrijedjao, prijetio ili ista slicno. No ja sam kontala da nesto ne stima i tupila mu da moramo pricati kaj ga muci! Ona mu je punila glavu lazima da L ne dajem terapiju, da ne kupam djecu, da ih drzim gladnima, da kad njega nema doma stalno plac i vika...on je sve povjerovao. Otisao je od doma na par dana, ja sam bila ta koja mu je pakovala stvari i rekla aj bok. 3 dana poslije dosao je da pricamo, priznao mi sve, doslo mi je da ga udavim golim rukama. Kunuo se u pok.baku i dedu da nista nije imao s njom, ona je dijete realno za nas dvoje, i vjerujem mu. Od tog dana vise nista i nitko ne moze stat medju nas, osobito netko tako balav i nebitan u nasim zivotima! A ta balavica je za mene prekrizena za svagda, kao i za njega. Susjeda nam je pa je bilo svakakvih prica i pricica, ja bi im davala samo jos vise povoda da laju, nek se gustaju. Mozete samo zamisliti kako su im oci ispale kad su skontali da cekamo 3.bebu, pa da selimo...auuuuu 🤣
Al sad nema sretnije obitelji od nas! Volimo se jos vise, postujemo najjace, podrska smo si ogromna i iskreno ne pamtim kad smo se zadnji put zakacili. Zato cure drage, glavu gore...ima koji ce dat petama vjetra cim im pokazes vrata (takve i ne trebate!) a ima ih i da ce u zadnji cas shvatit sto gube i postovat vas jos vise nakon svega!
Nemam ni ja fejs😂 javim se Ena sada na wapp😁
Boze, bas je lijepo citati sve ove poruke pune podrske s vase strane zene😁 znam koliko je meni znacilo kad sam prolazila ono sve za sindrome i ne znam sto sve ne, divne ste sve😇
Netko je pitao za Primark (mustra ili mrgud?)
.. ja sam bila u Ljubljani, cula sam prije da je los izbor al iskreno za djecu je super izbor,za nas mozda losiji,ali ovisi sto trazis... evo mog ulova (za 100 eur pokupovala za bebu,za kcer i sebi za rodiliste i ovako sa strane majicu,torbu, donji ves itd)
https://ibb.co/phMjk9x
https://ibb.co/rxz6F3n
https://ibb.co/6mTq9rC
UUzelasam.ove tri muslin tetre na mickeya,mislim da su 3 ili 4 eur,preeemekane.
Paket 5 bodija,dvoje hlacica,paket carapica, preslatke mickey papuce,komplet zimske kape i rukavica .. Ima stvari koje se isplate,ima koje kostaju kao kod nas u npr hm-u.
P.s. ovo za whatsapp sad ne kuzim,ako se pola preseli tamo,biti ce i tu aktivno ili kako?
Jutro cure.
Imala sam lipe zaostatke jer smo se uhvatili sredivat po stanu sta treba pa onda jos i druzenja, a vikend po navici prepunjen.
Ono sto sam zapamtila je definitivno da ste stvarno jakee. I vidim da ste stvarno sve i svasta prosle. Shvatim da su moji problemi nula naprema onom sto su neke od vas do sad prosle i svaka vam cast. Super ste mi❤
Ena sve je vec receno. Takva ti osoba ne treba u zivotu. I samo hrabro dalje.
Iva stvarno se nadam da ti ne laze . Ali i inace se oko takvih stvari nemoj misliti oces li mu rec ili ne nego odmah to sredite.
Ni inace u zivitu guranje pod tepih nista ne rijesava, samo gomila probleme i sumnje.
Negooo, i ja sam veceras na pregledu. Najvise se veselim onom vaganju😅
I netko je prije sto stranica pitao za sajam beba u stu. Jaa sam bilaa🎉 al posto sve imamo od prve samo sam isla uzivat i pokusat ne trosit na ne potrebno. I jos dodemo i mall i nakon par min ja odjednom stanem bez zraka, a otkucaji podivljaju.238. I tako bice minut dvi i onda padnu na normalu. A najbolje od svega i moji bili s nama🙈. Nego sad mi recite dogada li se i vama to i koliko cesto?
Ja ostajem ovdje svakako, nakon toliko savjeta i pomaganja, planiram bit aktivna dokle god ću moći!
Čak i kad princeza stigne! 🤗🤗
I ja ostajem ovdje😁 i da Lavice stvari su bas preslatke, pogotovo cipelice one😍
Sortiraj odgovore
Najstariji