ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    28. Listopad 2019. 08:13

Jutro! Sretno curama na pregledima danas, da sve prodje super! 
    Iva iz mog iskustva daj mu do znanja da si vidila to i pitaj zasto je pobrisao. Mm je nedavno prijateljevu poruku na viber koja je po misljenju mm vrijeđala trudnice pobrisao. Ja sam ju vidila i poslije je vise nije bilo. Kad sam ga pitala zasto ju je pobrisao, nije znao da sma ju vidila samo je reko sta meni to treba da ja citam i gledam. Ne mogu oni meni toliko toga poslati koliko ja toga mogu izbrisati. I bilo mu bas krivo da sam ja to vidila posto je mislio da cu popozditi, jer po njegovim rijecima sad ne trebam gubiti zivce na nesto sta je drugima zabavno, a meni moze smetat. Na kraju nije bilo nis extra, al opet on je u svojoj glavi si zamislio da mene treba zastiti od te poruke i tako je ispalo. Tako da ne zelim niti kudit niti braniti tvog dragog ali mozda je obrisao jer nije zelio da vidis da petlja nesto sa strane, a mozda i zato da se ti upravo u svom stanju trenutnom ne uzrujavas bespotrebno. 

Lavica27
    28. Listopad 2019. 08:15

Bas minje LoSin post dobro dosao da se nadovezem po pitanju Ive. Nosis deckica, sigurno bi mu htjela nakon sto si ti sve prosla (tvoj tata, upitno ovo s buducim muzem) uliti od malih nogu da postuje sve oko sebe pogotovo zene (svoju curu,zenu, mamu...). Nemoj se praviti slijepa,postat ce samo gore. Daj mu do znanja sa znas i nek se posrami. Jer ovako ce dobiti zelenon svijetlo za jos gore stvari. Eto to je moje misljenje...

Gogaa_V
    28. Listopad 2019. 08:23

Jutro  cure, ako neka ima pregled danas sretno u sretno  svima opcenito  koja god se bori sa bilo  cim. Upravi si Loša, i sama poznam dosta slicnih  situacija i primjera. Grizli nekom  logikom mislim da nije u pitanju to da je htio zastititi nepotrebnog  stresa. Nije mu to poslao drug, niti zajednicka  drugarica  nego ocito nepoznata zena  bar njoj (koliko sam skuzila)... da je htio zastititi nebi podjelio  svoj  kontakt sa tom nekom  lijevom osobom, niti bi dozvolio  da se poruke razvijaju  u tom  smjeru da mu ona vec  šalje puse  a ovaj  to obrise da zastiti  ženu.  Da saznam  da me muz tako štiti što podjeli broj,  dopisuje  se pa obrise  da me zaštiti već  bi dobio  šut kartu u jednom smjeru... da ne pricam  o posljedicama koje bi snosio  uz sve..

annika
    28. Listopad 2019. 08:24

Jutro drage moje. 
    Ja sam još u šoku od Eninog posta. prvo sam htjela napisati da se stignu još pomiriti jer mi se činilo da imaju krizu i da se odlučila vratiti mami, ali kad je napisala što joj je izrekao- nema zaljenja, samo zahvalnost što je pokazao pravo lice prije nego je bebica došla na svijet. Ja sam dijete  odraslo u braku bez ljubavi, punom svadje, agresije i tuge. Nikome to ne bih poželjela, i dan danas nosim u sebi posljedice toga. 
    Iva, ta poruka stvarno može biti bezazlena. Imas osobe koje u svakoj poruci šalju milijun tih smajlice. Možda jednostavno nije htio da se uzrujavas jer nije znao kako ćeš reagirati. Meni bi bilo najgore pustiti da me sumnja izjeda

[iimg]

Omerta
    28. Listopad 2019. 08:28

Jutro!
    Tockica, ja sam isto ZA!
    Iva, neka si ga posjela i lijepo karte na stol.. najgore je u sebi nesto drzat, trpit i mislit si, a to vam sad ne treba, dobro da ste rijesili. Mozda zenska (kao i ona "moja") jednostavno tako se izrazava i koristi te smajlice i slikice pod normalno. Bitno da joj on ne vraca istom mjerom.. iako po meni je to ful djetinjasto u tim godinama. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Točkica37
    28. Listopad 2019. 08:35

Iva Omerta kako  cemo to izvest?  Ja isto bi, pa tko zeli nek nam se pridruzi.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

ena10
    28. Listopad 2019. 08:49

Točkica37

Iva Omerta kako cemo to izvest? Ja isto bi, pa tko zeli nek nam se pridruzi.

Evo ovako.
    Ja ostavljam svoj broj telefona "javno", vi mi sibnite poruku na whatsapp, ja ću stvoriti grupu.
    0912006013.

Možda nije pametno, a možda je. Kako god! 

A sad ću natipkat još jedan komentar..

Grizli
    28. Listopad 2019. 08:56

Ne znam po meni davanje broja mobitela nekoj nepoznatoj muškoj ili ženskoj osobi nije sad drama, kao ni da neko meni ili mm napise pusa, srce si i sl dokle god mi o tome mozemo razgovarati bez onog osjecaja sumnje. Evo ja imam poslovnog partnera koji je moje godište i zbilja smo iskljucivo poslovno povezani, al kad god on meni ili ja njemu napravim uslugu jer jedan drugome mozemo uskociti za neke stvari slijedi poruka tipa hvala ti, bas si srce ili ja njemu hvala legendo sta bi ja bez tebe. Mm ga vidio mozda 3 put i nema tu ljubomore. Kao ni sto ja nisam ako on na kraju razgovora gotovo svima kaze ajde pusa bok. To mu vec ko postapalica, pa meni vec smjesno posebno kad to kaze nekom znj pa si taj moze svasta zamisliti. Ne znam ja nisam nakostrijesena odmah na takve stvari i poruke. Mene jedan muzev frend redovito kad me vidi oslovljava sa ljubavi, al on je takav. ja nikad ne bi ni pomislila da on to nesto ozbiljno misli, kao ni mm sto mu to ne zamjera, dok drugi decki iz drustva su mu to zamjerili i prigovorili kad je tako njihove zene oslovljavao. A isti taj frend njegov je bio toliko odusevljen kad je saznao da cekamo bebu, nudi muzu pomoc na poslu da prije zavrsi da dodje prije meni doma, dok je mm u 8 mj bio na poslu od jutra do mraka covjek me zvao ako mi treba sto u trgovini ili doma pospremiti da ce on mi doc pomoc jer zna da mm nema doma. Mislim neki bi pomislili svasta, al covjek je bas dusa od osobe, a mm i ja jedan drugome jako vjerujem jer takve stvari nam niti jednom ne smetaju i znamo da je to samo na prijateljskoj razini. Al jednostavno mi smo takvi. 

ena10
    28. Listopad 2019. 08:56

Iva ja sam osobna ta koja je jednom pronašla poruku da se našao sa konobaricom iz svog restorana... I dan danas tvrdi da nije.. A ja sam čitala poruku na kojoj piše 'kaj jel dolaziš, ili si opet odustao.'
    Nekako vjerujem u sebi da me nije nikada prevario..
    Imamo jako puno loših i dobrih trenutaka iza sebe... Ali na tvom mjestu, sjest i pričati. Netko je napisao, samo puno pričati i razgovarati. Kakva je god istina, reci ju. Manje će boljeti.
    Ja sam se trudila razgovarati svaki dan, svaki dan bi to završilo svađom i uvredama... 

Cure vi ste tolika podrška jaka, i tolika snaga da je ti nezamislivo uopće..  Ja sam prvi puta noćas mirno zaspala, jer sam shvatila sve ono što mi mama danima govori, da nije vrijedno.
    Da bolje sama, nego sa nekime tko ne zaslužuje ovo dijete...jer da zaslužuje, ne bi radio ovo sve što radi.. 
    Ne možeš biti licemjerna i reci "volim.vas najvise", i ostaviti nas konstantno same doma.
    Na moj upit što ako mi pozli ili nešto drugo ne dao Bog, on kaže pa nazoveš mene, i ja dođem.
    E pa zadnji si koga bi nazvala da mi nešto je, jer dok ti dođeš, ja već umrem doslovno.

Hvala Vam na svakoj riječi podrške, na svakom komentaru , na svemu...nezamislivo je da ste sve i jedna dale mi podršku, kad mi većina obitelji i prijatelja prigovara, jer dijete treba oca.. 
    Šaljem vam svima zagrljaja puno, i zaista vam svima od srca želim samo sreću i zdravlje u životu, to je najvažnije što vam treba...
    I nekoga, tko vas voli i poštuje... 

Angie1205
    28. Listopad 2019. 09:02

Ena moja pokojna baka je imala izreku koju danas jako dobro shvacam. “Caca moze bit svaki, al mater je samo jedna!” Baka je inace rodjena imocanka i bila je spaljena do bola, pozitivno naravno, i da nije dlake na jeziku imala, tako da vjerujem u njene rijeci jer je stvarno svasta prosla u zivotu. Vjerujem da ces i ti shvatiti sto ti zelim reci! I samo tako dalje draga, jako i hrabro!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.