I Sarita sretno danas 🌸
Kako ti je djecak? Nadam se da mu se temp nije vracala. I da se nadovezem jos na to, da nemam obicaj mu skidati ako nije 38,5. Rekli su mi da do tog br nije strasna temp i da pustim da se sam organizam izbori i odbrani od virusa i bakterija. Jer kao temp nije bolest izuzet bas kad skoci. 😒
Mi smo na bagremovom medu od vikenda. Lagan je za djecu.
Svako jutro cu mu uvesti sada da popije malo meda. To super jaca imunitet.
Jutro :) Napokon sam sve procitala..jučer smo cijeli dan bili kod sveki,dosla im neka rodbina da me upozna 😁 Toliko sam bila umorna da sam prije 8 zaspala ko truba i evo odguzila noć.
Potpisujem ovo sto je Lorija napisala da se ne ponavljam. Situacija je bas grozna al bolje rijesit to u startu jer neće biti bolje s vremenom. Primjer su mi ovi kumovi di on nju vara i eto uskoro ce ju i ostaviti jer je kupio kucu s drugom i to sve iza leđa 😤 Ja sam svom odmah rekla da bi ga udavila da mi tak sta napravi..ak neces bit sa mnom nitko te ne tjera znas di su ti vrata al varat me nemoj. Mislim da mi nema ničeg goreg od prevare i to ne one od jednog puta nego one što traje.Kakva odvratna osoba moras biti ne znam xD

Uf iva, pokusavam te razumijeti ali nadam se da ces se kad tad uloviti u kostac sa tim svojim ocem djeteta. Ena cure su sve rekle 💪
Meni je to tako ponizavajuce da si uopce dozvole takve stvari raditi, fuj mi je to jako. Posebno kad je zena u ovako osjetljivom razdoblju i zapravo nemocna za neke stvari a ti si tu velki frajer pa bi se malo cimao sa strane 😡Ja osobno ne bih to mogla pustiti.budi faca i reci u cemu je stvar i ak ti ne pasem dovidenja.
Moji od 5 budni, vec san se posvadala sa starijim. Kakva bahatost, nemrem vjerovat da sa 9 god ko neki pubertet i odgovaranje i agresivno ponasanje. Ufff
Sarita sretno danas.

11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
I da, bas mi.je zao sto niste zainteresirane za neku face ili whatsup grupu da se mozemo druskat.nadala sam se da cu i u ovoj trudnoci upoznati nekoliko zena za druskanje jer sam i sa prvim i sa drugim se jako povezala sa par zenica

11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Dobro jutro curke!
Sarita sretno danas!!
Nadam se da ste sve dobro i da ste se naspavale unatoc svim problemima koji vas prate. Mislite na sebe i bebuske, to je sad najvaznije ❤️

Dobro jutro curke, ostala sam bez moba pa nisam mogla tipkat par dana ali sve pratim.. Naravno do danas sam zaboravila apsolutno sve osim Ene i Ive.. Znam da ste pričale o još svemu nečem ružnom, stvarno ste sve žene zmajevi, sad mi sva moja sranja i stresovi djeluju kao dječja igra.. + s.druge strane još više volim i cijenim ovo moje čudo, mi smo se kroz trudnoću, radove i sve ove dodatne stresove još više povezali i uvjerljivo mi je najveća podrška od svih.
Sretno svima na pregledima i sretno svima sa svim situacijama, vjerujem da ćete izaći još jače. <3

[/url
Jutro svima! Drzite se cure! Iz sire obitelji i prijatelja imam primjere gdje muz ostavlja zenu jer je dobila karcinom, jer ne mogu imat djece, jer je dijete bolesno, jer se on boji braka, obveza i sl. gluposti. Puno muskih su slabići. Zsto smo mi žene jače 💪 Sve žene kojima se dogodilo ovo što sam gore spomenula sada su super, dok su neki muški pijanice i niškoristi.... tako da samo hrabro!!!
A mi koje nosimo dečke moramo pazit da odgojimo jake, samouvjerene muškiće koji će jednog dana bit uz svoje žene, a ne mame i ekipu
Jutro! Sretno curama na pregledima danas, da sve prodje super!
Iva iz mog iskustva daj mu do znanja da si vidila to i pitaj zasto je pobrisao. Mm je nedavno prijateljevu poruku na viber koja je po misljenju mm vrijeđala trudnice pobrisao. Ja sam ju vidila i poslije je vise nije bilo. Kad sam ga pitala zasto ju je pobrisao, nije znao da sma ju vidila samo je reko sta meni to treba da ja citam i gledam. Ne mogu oni meni toliko toga poslati koliko ja toga mogu izbrisati. I bilo mu bas krivo da sam ja to vidila posto je mislio da cu popozditi, jer po njegovim rijecima sad ne trebam gubiti zivce na nesto sta je drugima zabavno, a meni moze smetat. Na kraju nije bilo nis extra, al opet on je u svojoj glavi si zamislio da mene treba zastiti od te poruke i tako je ispalo. Tako da ne zelim niti kudit niti braniti tvog dragog ali mozda je obrisao jer nije zelio da vidis da petlja nesto sa strane, a mozda i zato da se ti upravo u svom stanju trenutnom ne uzrujavas bespotrebno.

Bas minje LoSin post dobro dosao da se nadovezem po pitanju Ive. Nosis deckica, sigurno bi mu htjela nakon sto si ti sve prosla (tvoj tata, upitno ovo s buducim muzem) uliti od malih nogu da postuje sve oko sebe pogotovo zene (svoju curu,zenu, mamu...). Nemoj se praviti slijepa,postat ce samo gore. Daj mu do znanja sa znas i nek se posrami. Jer ovako ce dobiti zelenon svijetlo za jos gore stvari. Eto to je moje misljenje...

Jutro cure, ako neka ima pregled danas sretno u sretno svima opcenito koja god se bori sa bilo cim. Upravi si Loša, i sama poznam dosta slicnih situacija i primjera. Grizli nekom logikom mislim da nije u pitanju to da je htio zastititi nepotrebnog stresa. Nije mu to poslao drug, niti zajednicka drugarica nego ocito nepoznata zena bar njoj (koliko sam skuzila)... da je htio zastititi nebi podjelio svoj kontakt sa tom nekom lijevom osobom, niti bi dozvolio da se poruke razvijaju u tom smjeru da mu ona vec šalje puse a ovaj to obrise da zastiti ženu. Da saznam da me muz tako štiti što podjeli broj, dopisuje se pa obrise da me zaštiti već bi dobio šut kartu u jednom smjeru... da ne pricam o posljedicama koje bi snosio uz sve..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji