ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nasty
    28. Listopad 2019. 02:07

Red draga šaljem ti jedan veliki zagrljaj. Ne mogu točno znati kako se osjećaš jer nisam takvu tragediju doživjela na vlastitoj koži.. Ali paranoje imam zbog sestrine situacije i baš sam na prošlom pregledu pričala s njime malo o tome da mi bude lakše.. Nosiš novi život i još malo i bebica je tu pa će sva tuga pasti u drugi plan.. Drži se! 

lorija
    28. Listopad 2019. 06:02

Jutro svima. Uvijek kasnim, sta sad napisati,.. enna cure su ti sve jako dobro rekle, nadam se da je to tvoja cvrsta odluka i da podsvjesno nisi na "cekanju" da se on pokaje i vrati u stvarnost. Znam, nezgodna situacija je jer ipak i dijete tu. No svaki pocetak je najgori a tako i rastanci. Kad dodje tvoje dijete i kad ga pogledas u oci, shvatit ces sto je zapravo smisao zivota i za sto se vrijedi boriti.
    Red saljem ti more zagljaja ❤
    Iva uvijek odreagiraj na te situacije, ne trpaj probleme pod tepih.Daj mu do znanja da znas cisto da ga postidis ma o cemu rijec bila na kraju. 

lorija
    28. Listopad 2019. 06:08

PREGLEDI

28.10.- Sarita15
    29.10.- mrgud_zg
    30.10.- Dalindas
    30.10.- mala.le.90
    30.10.- valentina
    30.10.- kl1v
    30.10.- samonezelje
    31.10.- Tockica37
    31.10.- DeeDee
    31.10.- Angie1205
    31.10.- Red Fox
    31.10- ena10
    01.11.- Lala27
    04.11.- C1M4
    04.11.- Lavica27
    04.11.- PetraB
    04.11.- Reserved123
    07.11.- Tonkica1
    08.11.- Angelly
    11.11.- mikio
    12.11.- MaRe
    12.11.- Grizli
    12.11.- lorija
    12.11.- Juno
    12.11.- Simbalija
    13.11.- LoBi
    13.11.- Lunica
    13.11.- Flower
    13.11.- piba7
    14.11.- sofio9
    15.11.- PetraB
    18.11.- thinkpink1
    19.11.- Goga_V
    19.11.- Zarica 
    21.11.- samojed
    22.11.- damnarexx
    26.11.- annika

lorija
    28. Listopad 2019. 06:18

I Sarita sretno danas 🌸
    Kako ti je djecak? Nadam se da mu se temp nije vracala. I da se nadovezem jos na to, da nemam obicaj mu skidati ako nije 38,5. Rekli su mi da do tog br nije strasna temp i da pustim da se sam organizam izbori i odbrani od virusa i bakterija. Jer kao temp nije bolest izuzet bas kad skoci. 😒
    Mi smo na bagremovom medu od vikenda. Lagan je za djecu.
    Svako jutro cu mu uvesti sada da popije malo meda. To super jaca imunitet. 

MaRe
    28. Listopad 2019. 06:24

Jutro :) Napokon sam sve procitala..jučer smo cijeli dan bili kod sveki,dosla im neka rodbina da me upozna 😁 Toliko sam bila umorna da sam prije 8 zaspala ko truba i evo odguzila noć.
    Potpisujem ovo sto je Lorija napisala da se ne ponavljam. Situacija je bas grozna al bolje rijesit to u startu jer neće biti bolje s vremenom. Primjer su mi ovi kumovi di on nju vara i eto uskoro ce ju i ostaviti jer je kupio kucu s drugom i to sve iza leđa 😤 Ja sam svom odmah rekla da bi ga udavila da mi tak sta napravi..ak neces bit sa mnom nitko te ne tjera znas di su ti vrata al varat me nemoj. Mislim da mi nema ničeg goreg od prevare i to ne one od jednog puta nego one što traje.Kakva odvratna osoba moras biti ne znam xD

Točkica37
    28. Listopad 2019. 06:33

Uf iva, pokusavam te razumijeti ali nadam se da ces se kad tad uloviti u kostac sa tim svojim ocem djeteta. Ena cure su sve rekle 💪 
    Meni je to tako ponizavajuce da si uopce dozvole takve stvari raditi, fuj mi je to jako. Posebno kad je zena u ovako osjetljivom razdoblju i zapravo nemocna za neke stvari a ti si tu velki frajer pa bi se malo cimao sa strane 😡Ja osobno  ne bih to mogla pustiti.budi faca i reci u cemu je stvar i ak ti ne pasem dovidenja.
    Moji od 5 budni, vec san se posvadala sa starijim. Kakva bahatost, nemrem vjerovat da sa 9 god ko neki pubertet i odgovaranje i agresivno ponasanje. Ufff 
    Sarita sretno danas. 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Točkica37
    28. Listopad 2019. 06:36

I da, bas mi.je zao sto niste zainteresirane za neku face ili whatsup grupu da se mozemo druskat.nadala sam se da cu i u ovoj trudnoci upoznati nekoliko zena za druskanje jer sam i sa prvim i sa drugim se jako povezala sa par zenica 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Angie1205
    28. Listopad 2019. 07:03

Dobro jutro curke!
    Sarita sretno danas!! 
    Nadam se da ste sve dobro i da ste se naspavale unatoc svim problemima koji vas prate. Mislite na sebe i bebuske, to je sad najvaznije ❤️

DeeDee
    28. Listopad 2019. 07:43

Dobro jutro curke, ostala sam bez moba pa nisam mogla tipkat par dana ali sve pratim.. Naravno do danas sam zaboravila apsolutno sve osim Ene i Ive.. Znam da ste pričale o još svemu nečem ružnom, stvarno ste sve žene zmajevi, sad mi sva moja sranja i stresovi djeluju kao dječja igra.. + s.druge strane još više volim i cijenim ovo moje čudo,  mi smo se kroz trudnoću, radove i sve ove dodatne stresove još više povezali i uvjerljivo mi je najveća podrška od svih. 
    Sretno svima na pregledima i sretno svima sa svim situacijama,  vjerujem da ćete izaći još jače. <3

[/url

28. Listopad 2019. 08:09

Jutro svima! Drzite se cure! Iz sire obitelji i prijatelja imam primjere gdje muz ostavlja zenu jer je dobila karcinom, jer ne mogu imat djece, jer je dijete bolesno, jer se on boji braka, obveza i sl. gluposti. Puno muskih su slabići. Zsto smo mi žene jače 💪 Sve žene kojima se dogodilo ovo što sam gore spomenula sada su super, dok su neki muški pijanice i niškoristi.... tako da samo hrabro!!! 
    A mi koje nosimo dečke moramo pazit da odgojimo jake, samouvjerene muškiće koji će jednog dana bit uz svoje žene,  a ne mame i ekipu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.