Pa onda sam Bog da si ga se rjesila prije reda. Nije ni najgora stvar biti solo,bolje to nego u otrovnom odnosu od samog rodjenja bebe.
Ena meni je jako zao sto jedan supak (ja se necu ispricati zasluzio je) kvari najljepsi period u zivotu zbog svoje sebicnosti. Njemu je preveliki stres ma zamisli molin te 🤬🤬🤬
Vidim po tvojim rijecima da si hrabra i da se fokusiras na svoju bebu sto je definitivno najbitnije i nedaj da ti srecu sa bebom kvari jedan sebicnjak. A imati bebu je najveca sreca u zivotu. Nek mu bude krivo. Hrabro draga 💪💪 ako trebas kukat tu smo i to je nekad lijek za dusu
Ena oprosti, ali citajuci sve ovo to je bas neki idiot zeljan paznje.. meni je iskreno eto od srca drago da si ga se sada rijesila nego da te je zaje... kad bi bebica stigla🤔 zao mi je sto ti je to sada priustio, ali ovako cete imati jedna drugu i bit cete sretne vas dvije, sigurna sam^^ i vidim po pisanju da si stvarno jaka zena i da ne odustajes samo tako i svaka cast na tolikoj pozitivi u ovakvoj situaciji, saljem zagrljaje i nadam se da ces se oporaviti sto prije misli na bebicu❤
Ena htjela sam ostat u pozitivnom tonu al sad kad vidim sto pises u neke detalje dodje mi da ga ja osobno udavim golim rukama!! Pa kao da pises o 15-godisnjaku kojeg puca pubertet i svadi se sa starcima/bracom/sestrama doma!! Trudnoj zeni, zeni koja nosi TVOJE dijete vec 8 mj i koja ce krvarit i plakat da to dijete rodi, odgoji, postavi na noge...reci tako nesto, da ga volim beskrajno, od tog trena on za mene vise ne bi postojao! Sad ne da sam ljuta nego sam bjesna jer samo mogu zamisliti kako je tebi i opet ponavljam, vidim po tvojim postovima da si zaista jaka i hrabra i da se uz sve to sto ti priredjuje, ne predajes!! Kraljice, samo hrabro i dalje, ne odustaj, za koji dan, tjedan dolazi ti najvece blago u zivotu!! I da, skontala sam da se vracas mami...naklon i njoj do poda, znam mnogo slucajeva gdje se zena nakon svakakve patnje s muskarcem nije imala mogucnosti vratiti kuci! Bravo za vas tri kraljice i zelim vam svu srecu svijeta!!
Sarita nisi ti problematicna, kao ni jedno dijete/osoba koja ima zdr problema ikakvih...vi ste borci od prvog dana zivota! Imam jedan mali dokaz pored sebe i dao Bog da i ona odraste u tako jaku zenu kao sto si ti...kao sto su mnoge mame ovdje! Vidim i citam da svaka od nas nosi ili je nosila svoj kriz u nekom periodu zivota, i nijedna se nije predala! E pa to je jos jedan dokaz kolko smo mi zene jake i eto Ena neka ti i to bude poticaj da mozes sve i bez njega!!
Amen....jesam ga pretjerala jel da? 🙄
Nevjerojatno je koliko pozitivnu energiju mi mogu dati žene koje ni ne znam u svom zivotu.
Ali hvala vam na svakoj lijepoj upućenoj rijeci, znači jako puno u ovom trenutku.
Nećemo o njemu loše.. Ja ga i dalje volim beskrajno, ali na žalost, prekrizila sam ga.. Nije vrijedan spomena više.
Hvala Vam djevojke stvarno na svemu, strašne ste.❤
Hvala vam svima 😘 ovo je prvi forum di sam ikad pisala i nije mi uopce zao sto sam se na to odlucila. Bas mi je lakse vama reci neke stvari nego nekome koga znam uzivo. I to kaj kazete, tu ima milijun prica, neke od vas koje ste izgubile roditelje, neke koje se nosite sa zdravstvenim problemima, a i dalje se sve borimo.
Redfox ucini kako ti srce zeli taj dan izbaci tugu i odradi sto moras razumljivo je to. Tvoja beba u busi je uz tebe. I mi sve tu.
Angie stavila ja to problematicna pod navodnike ;) borac je tvoja curica i odrast ce u jaku zenu nego sto. Na mamu 😘💪
Hrabre smo mi zene a kad postanemo mame smo nepobjedive ✊✊
Evo ja ne znam sta bi sad napisala.. Ja bih sad samo plakala. Naci zenske, vi ste sve redom tu takve vladarice svemira i svega u njemu! Em ste sve tak jake u glavama, em se borite sa svim i svacim i prosle svega u zivotu i borite se i dalje, em ne znam koja pise ljepse rijeci potpore i mudrosti... Ja se zbilja u ovom trenu osjecam nedostojno Vaseg drustva ovdje i istodobno sam toliko pocascena! Vi na ovom forumu ste mi najeca snaga koju sam spoznala do sada, hvala Vam! I svima saljem poljupce i tople zagrljaje i puno vjere i nade da cete i dalje ostat takve!
Ena mozda ce zvucat grubo al znas sto bolje da ste se rastali kad ti tako ruzno netko cije dijete nosis moze uopce pomislit rec a kamo li izrec. Strasno! Bas mi je zao. Drzi se i misli sad na sebe i bebu. Sigurna sam da ce ti mama pomoci u svemu iako znam da je lakse kad imas uz sebe muza. Al bolje sam nego u losem drustvu. Nadam se da ce ti tvoja bebica vratiti osmjeh na lice za koji tjedan kad se upoznate! Cuvaj se!
Red fox jako te razumijem! Doduse ja sam u svoj nesreci imala srecu da nisam tako kasno izgubila bebe, al svejedno zaboli datum i sad strepim svaki dan da se ovom mom cudovistu ne dogodi nesto i osluskujem doslovno svaki pokret samo da ju osjetim. Mogu samo zamislit kako je onda tek tebi, i poslat ti zagrljaj. Uskoro ti stize beba duga 🌈 pa ce zivot dobiti neki novi smisao!
Sortiraj odgovore
Najstariji