ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Listopad 2019. 20:31

ja bi veceras rodila samo da se rijesim 😂 scimam se na svaku najmanju bol 
    jutros kako me bolilo taman kad sam krenula da cu probudit mm-a prestalo je 😂😂😂

Angie1205
    27. Listopad 2019. 20:38

Redfox razumljivo je da ti je tesko em zbog godisnjice em zbog same tezine trudnoce kako se primicemo kraju. Zamisli kako ja sama sebi idem na zivce jer se osjecam nesposobno! Mm me tjesi, svi me tjese da je to normalno i ono daj se slezi, vec si to prosla, al ne mogu! Moj crv u dupetu je prezivahan da ja sad samo lezim a njih dve me trebaju....onda kad nekaj stvarno ne mogu se rasplacem, ma uzas sam! Sad cemo valjda samo kukat do poroda 🙈

Lavica27
    27. Listopad 2019. 20:40

Cure samo sam letimicno citala,dosla s puta.
    Urezao mi se ovaj post od Ene. Jako mi je zao sto to prolazis. Primjetila sam da pises s vremena na vrijeme kako si tuzna, place ti se i slicno al nisam mogla zamisliti s kakvim se pi*darijama bavis( da prostis). Ne znam hocete li "izgladiti" (gorak okus ostane jako dugo alo ne zauvijek kad se razocaras) i vjerujem da ti je jako tesko ali... moj tata je meni jednu jako jako pametnu rekao "zivot je dovoljno tezak da vuces sebe kroz njega a ne jos jednog sa sobom". Tako da glavu gore, dolazi ti najveca sreca na svijetu!
    PetraB letimicno sam pročitala s cim se sve muce tvoje klinci,,uf,zao mi je sto ide težim putem. Svala cast kako hendlas!
    Ostalo sutra pročitam pa nesto suvislo napisem...

Lavica27
    27. Listopad 2019. 20:41

P.s. Redfox evo srce me stegne kod tvog posta. Daj si da odtugujes,najgore je drzat u sebi...šaljem puse😘😘😘

• Elenicaa20
    27. Listopad 2019. 20:42

S obzirom da ste vi ovdje iskusnije trudnice i pri kraju molim vas za savjet
    Trenutno sam 14+3 
    I od kako sam usla u 14 tjedan evo vec 2 dana osjecam neku neprijadnu cudnu bol u donjem dijelu trbula.Nije klasicna bol al osjetim nekako nekagodno.Da li je to oke??Bas me strah
    A pregled tek za 2 sedmice
    Na zadnjem pregledu 11+5 bilo sve uredu s bebicom
    Molim vas iskustva vasa da li imam razloga a brigu

• Sarita15
    27. Listopad 2019. 20:44

Joooj Petra sad je meni uzasan bed, ti ides mene tjesiti  a totalni ste borci svi skupa 💪💪💪 sad ti jos vise hvala i kad citam ovako sto pises a i sto je Angie pisala o svojoj curici dode mi da jako zagrlin svoju mamu jer mi tek sad jasno kako je njoj bilo samnom i mojim diagnozama. Stvarno svaka cast na optimizmu i snazi i slozenosti u glavi. A ako ista mogu ponuditi za uzvrat i mi "problematicni" narastemo veliki budemo borci i ulovimo se u kostac sa svime i svakim tko kaze 'ne mozes' dokazemo da itekako mozemo. Ko mama razumijem tebe i zahvalna sam ti za razumjevanje a ko osoba sa problemima ti kazem da ce i oni biti dobro i biti ce jaki puno jaci i spremniji se boriti za svoje mjesto u odnosu na vrsnjake 🤗🤗💪💪💪

ena10
    27. Listopad 2019. 20:44

Lavica27

Cure samo sam letimicno citala,dosla s puta.
    Urezao mi se ovaj post od Ene. Jako mi je zao sto to prolazis. Primjetila sam da pises s vremena na vrijeme kako si tuzna, place ti se i slicno al nisam mogla zamisliti s kakvim se pi*darijama bavis( da prostis). Ne znam hocete li "izgladiti" (gorak okus ostane jako dugo alo ne zauvijek kad se razocaras) i vjerujem da ti je jako tesko ali… moj tata je meni jednu jako jako pametnu rekao "zivot je dovoljno tezak da vuces sebe kroz njega a ne jos jednog sa sobom". Tako da glavu gore, dolazi ti najveca sreca na svijetu!
    PetraB letimicno sam pročitala s cim se sve muce tvoje klinci,,uf,zao mi je sto ide težim putem. Svala cast kako hendlas!
    Ostalo sutra pročitam pa nesto suvislo napisem…

Pa teško da se može riješiti.. zadnje što mi je rekao bilo je želim ti da umreš što prije.... 
    Ja sam ga pitala što da i beba umre?on je rekao onda bi umro i ja i svi bi bili sretni.. 

Boli, strašno boli, razočarana sam u sve živo. Nemam snage ni jesti ni piti, ni truditi se oko ničega, ali moram..
    Zbog nje, već sada srušiti sve planine ako treba, jednom rukom bi to učinila...
    Samo da ona meni dođe i sve će proći! 

Lavica27
    27. Listopad 2019. 20:46

Pa onda sam Bog da si ga se rjesila prije reda. Nije ni najgora stvar biti solo,bolje to nego u otrovnom odnosu od samog rodjenja bebe. 

• Sarita15
    27. Listopad 2019. 20:50

Ena meni je jako zao sto jedan supak (ja se necu ispricati zasluzio je) kvari najljepsi period u zivotu zbog svoje sebicnosti. Njemu je preveliki stres ma zamisli molin te 🤬🤬🤬 
    Vidim po tvojim rijecima da si hrabra i da se fokusiras na svoju bebu sto je definitivno najbitnije i nedaj da ti srecu sa bebom kvari jedan sebicnjak. A imati bebu je najveca sreca u zivotu. Nek mu bude krivo. Hrabro draga 💪💪 ako trebas kukat tu smo i to je nekad lijek za dusu

C1M4
    27. Listopad 2019. 20:51

Ena oprosti, ali citajuci sve ovo to je bas neki idiot zeljan paznje.. meni je iskreno eto od srca drago da si ga se sada rijesila nego da te je zaje... kad bi bebica stigla🤔 zao mi je sto ti je to sada priustio, ali ovako cete imati jedna drugu i bit cete sretne vas dvije, sigurna sam^^ i vidim po pisanju da si stvarno jaka zena i da ne odustajes samo tako i svaka cast na tolikoj pozitivi u ovakvoj situaciji, saljem zagrljaje i nadam se da ces se oporaviti sto prije  misli na bebicu❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani