ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    26. Listopad 2019. 17:13

Lavice moj naklon! Imas pravi nick. I svaka cast doktorici i pravovremenoj reakciji jer moze brzo naotec i onda nema povratka. Ruptura je lako mogla nastati kad je krenula s posteljicom van. Strasno. Bravo zeno koji si ti borac

url=https://lilypie.com][/url

• Hani
    26. Listopad 2019. 17:16

Meni je to vase biranje kolica znanstvena fantastika😁 Ti nazivi, mogucnosti, sto opcija... Ja planiram uzet rabljena s njuskala za 400, 500 kn i rijeseno😉 

🙋‍♀️37 (hipoHashi, hiperprolaktinemija)
    pokušavanje od 2009.
    KBC St
    🧑2020. iz 5.
    👶2022. Iz 4.
    Beba br. 3
    7./'25.- prirodni fet- odbila vraćanje
    8./'25.- ⏳️

Grizli
    26. Listopad 2019. 17:58

Mikio u h&m kupila 2 bodija bijela obicna 62 i u c&a 5 komada bijeli obican 56. Cijenu me ne pitaj tocno al bilo povoljno. Tako da pogledaj u tim trgovinama ovisi kako koja trgovina.
    Ovo za dimenzije bi se slozila. C&a brojevi mi se cine kao da ce biti dok beba ne naraste do 56, h&m tek od 56 cm bebinih, dok recimo kik je jos veci 56 od h&m, cak pidzame su vece nego od c&a 62. Ja mislim da cu izrezat sve etikete sa brojevima jer me samo zbunjuju.
    Mikio ako ti je vazno ko i BubaMari da se sportski dio sklapa s konstrukcijom kolica onda ti i Maclaren daytripper ima tu opciju, a donja kosara nema tu precku, samo sto nemas klasicnu kosaru u kojoj nosas bebu. I ovo se slazem kad napises sto su ti prioriteti lakse nadjes sto je za tebe. Meni recimo je kad sma isprobala kolica po trgovinama postalo tek janso da ne uzimam kolica koja imaju onu kocnicu na sredini zadnjih kotaca na precki je i mm i ja imamo ogroman korak i u to malo sto sam ih vozala zapinjali samo za tu precku s kocnicom. Time smo eliminirali dosta kolica si zapravo.
    Lucille oh teska sam si skroz. Osjecam se ko baba, za se pokremut trebam samu sebe nagovarat cak i za najjednostavnije poslove. A pranje kose mi je postalo nocna mora, a uopce ne shvacam zasto. 

Grizli
    26. Listopad 2019. 18:22

Mikio a to se zna cesto desiti da nema brojeva, al i brzo dobivaju opet. Meni je zenska kad ama pitala za velicinu rekla dodjite za 3 dana imat cemo. Oni ppvuku iz drugih ili sa skladista ako nemaju a neko pita.
    E cure jel vama gin mjeri trbuh? Meni nikad niti jedan, a sad mi kaze jedna frendica podatak koji sam isla provjeriti u jednu knjigu sto imam o trudnoci i stvarno pise tako. Znaci nakon dvadesetog tjedna trudnoće, veličina trbuha, mjerena u centimetrima, od pubične (stidne) kosti do vrha maternice (preko pupka) trebala bi odgovarati tjednima trudnoće. Samo ne znam sto je to vrh maternice tj di bi on bio trenutno. Al ovo mi bas zanimljivo moram nac krojacki metar da se ja izmjerim. 

• Hani
    26. Listopad 2019. 18:27

Bas mi je slatka robica neutralnih boja👍, pogotovo one zelenkaste hlačice. Nego, kad smo kod hlačica😁 ... Sad mi se cini da mozda nisu najzgodnije dok pupak ne otpadne🤔 Što mislite? Bojim se da ce stezati previse. Mozda da nakupujem one pliš tregere sa stopalicama? Cine mi se najzgodnije... Ali, je li i to uopce prikladno za spavanje? Mozda ipak cisti pamuk?🙈😏
    Sto se tezine tiče, stvarno se super osjecam, jos bih ja bila non stop u pokretu da smijem, mada mi se skupilo 12 kg dosad, ali ja ih ne osjecam. Cini mi se da ste sve puno manje dobile. Mozda je ova splitska vaga u kvaru😁

🙋‍♀️37 (hipoHashi, hiperprolaktinemija)
    pokušavanje od 2009.
    KBC St
    🧑2020. iz 5.
    👶2022. Iz 4.
    Beba br. 3
    7./'25.- prirodni fet- odbila vraćanje
    8./'25.- ⏳️

DeeSB
    26. Listopad 2019. 18:40

Grizli

Mikio a to se zna cesto desiti da nema brojeva, al i brzo dobivaju opet. Meni je zenska kad ama pitala za velicinu rekla dodjite za 3 dana imat cemo. Oni ppvuku iz drugih ili sa skladista ako nemaju a neko pita.
    E cure jel vama gin mjeri trbuh? Meni nikad niti jedan, a sad mi kaze jedna frendica podatak koji sam isla provjeriti u jednu knjigu sto imam o trudnoci i stvarno pise tako. Znaci nakon dvadesetog tjedna trudnoće, veličina trbuha, mjerena u centimetrima, od pubične (stidne) kosti do vrha maternice (preko pupka) trebala bi odgovarati tjednima trudnoće. Samo ne znam sto je to vrh maternice tj di bi on bio trenutno. Al ovo mi bas zanimljivo moram nac krojacki metar da se ja izmjerim.

Moj dr mjeri...prvi put je kad sam bila u 24 ili 25 tj. I to mi je prvo prigovarao za kile i onda kao pregled, lezim ja na onom stolu, kad ide on s metrom, skoro sam ga sastavila nogom (kao omakla mi se s onog stalka) 😂😂 Ugl kad lezis valjda napipa gdje je kraj maternice iako ja sama bas ne mogu skuziti gdje je kraj.
    Hani evo ja sam na +11 i isto se dobro osjecam, stalno sam u pokretu i uopce ne kuzim gdje su sve te kile. 🤣

L 💛

sofi09
    26. Listopad 2019. 18:40

Grizli meni je sestra prosli put na pregledu prvi put mijerila stomak s krojackim metrom...
    Vidim da vam se svima smanjio apetit, moj se bas otvorio, samo bi nesto jela🙈
    Mene je jucer zvala patronazna da ce doci u pon, bas sam se iznenadila sto ce vec sada doci.
    Netko je spominjao trudnicki tecaj u RI sada u 11 mj, napokon su stavili raspored na internet.
    Lorija moj sljedeci pregled je 14.11

• Sarita15
    26. Listopad 2019. 19:18

Vecer cure. Sretan rodendan i sretna godisnjica braka a kome neznam :/ ali zelim svu srecu ovog svijeta :) meni nije neki dan al no proc ce. 
    Mi imamo crvena kolica sa nekim sivim dodacima. Mali se vozio ko sef i drugi ce. Goga nedaj se samo ti kupi sto bi ti. 
    Robica je preprepreslatka! Sve te beba stvati su apsolutno neodoljive. 
    Trbuh mi nikad mjerili nisu ni u prvoj ni sad. Ni sama sebi. Nit sama stanem na vagu. Samo kod njih tamo. Ionako me okolina dovoljno deprimira kad mi se zgrazaju nad trbuhom ne moram jos i vagu gledat kuci 🙈 danas mi u cvjecarni susjeda od none prokomentirala ovako 'kaze nona da ce biti jos jedan deckic, prevelik ti trbuh za decka' 🤯 
    Mene ceka jos jedan porod u rijeckom rodilistu. I definitivno se slazem da je kako ti grah padne tko te potrefi kakve volje i kada u danu odnosno noci. Sto je po meni tuzno i jadno. Oni su odabrali to raditi i minimum ljubaznosti i ljudskosti i promisljanja nad konkretnom situacijom bi svi trebali imati bez obziran dan, ni trudnoce ni rodilje nisu iste niti idu po sabloni pa bi tako se trebali i oni ponasat. U konacnici je najbitnije da smo mi i bebe zive i zdrave ali ipak je zalosno da se pristaje na bilo kakav tretman jer se ne moze drukcije u tom trenu. 
    Po preporuci moje gin trebala bi traziti doktora koji mi je radio prvi carski da mi radi opet e to ce tek bit poduhvat s obzirom na njihov ego tamo ali o tome cu brinut za tocno 10 tjedana
    Svima vam zelim lijep ostatak subote i divnu nedjelju

26. Listopad 2019. 19:37

Ja sam pitala sestru za trbuh pa mi je rekla da nema potrebe jer dok svakipout na uzv gleda tezinu bebe. Da mjetenje sluzi da se prati dal trudnoca dobro napreduje no kako sad to rade preko uzv-a nema potrebe trbuh mjeriti. To se radi kad se ne radi uzv. 

Lavica27
    26. Listopad 2019. 19:47

Ma Reserved i petraB nick je Lavica ne jer mislim da sam lavica nego mi je to u prijevodu ime kceri :) Ne smatram da sam ja ista posebna nit mi svaka cast,nemas izbora, tako da mi je sad neugodno,hvala🙊🙈
    Ja opeljesila Primark danas🥰, svašta sam nakupovala i malom(poslikam vam, tetre na mickeya su prekrasne) i maloj i sebi sam uzela dvije spavacice na gumbice, 6 eura,jedino je M fakat ogroman a S nije bilo ničeg... 
    Joj svasta sam zaboravila komentirati sad... netko je komentirao koja nauka oko kolica,na njuškalu su po 500-600 kuna. Ok, al svatko ima svoj ćef. Ja osobno za prvu sam htjela sve novo...
    Metrom i meni mjeri trbuh iako radi uzv.
    Sarita i meni su rekli da mi carski treba najbolje raditi onaj koji me onda operirao, zvala sam ih sad nekindan i nema problema,da dodjem na dogovor. Mozda se i tebi posreci :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.