ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    27. Listopad 2019. 07:23

A da, nije baš neka sreća kad je u 17 vani crna noć...
    Ajme torbe i koferi, vidi vas, sve spremne, wow :D

[/url

• Sarita15
    27. Listopad 2019. 08:14

Lorija nit sljama nit kaslje nit kise nit smrca nit se zalio na bolove ikakve, legao malo topliji i kad sam ga isla provjeriti temperatura 37,9 isla do 38,4 dala mu sirup i oko 3 je pala i to je to. Vec je budan i zahtjeva ko i inace. Ni ne zvuci drukcije ni promuko ma nis. Ja sam ko polomljena. I uopce nisam pametna vise sto je sad i dokle cemo tako sa tim vrticem. Sirup sam mu i ja radila taj sa lukom i pio i nikakve pomoci nije bilo. Inhalator i mukoplant i tako je to proslo. I evo ga sad opet nesto. Nit je zdrav nit se 100% prilagodio na vrtic kad je svako malo kuci
    Grizli Mikio nisam lupila nikamo bas trbuhom ali sam se posteno izudarala, na ulazu u kupaonu je bilo mokro ja nisam znala isla napamet pala i odklizika nekih metar metar i pol u skoljku udarila i koljenima i ramenom i glavom i sva se pretresla. I to mi vec drugi put da sam pala. Jedva cekam pregled sutra. 

Točkica37
    27. Listopad 2019. 08:20

Sarita ti vidis sve sto mi napisemo? Bas mi to neki dan palo na pamet

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Vrapčić123
    27. Listopad 2019. 08:20

Dobro jutro curke, molila bih savjet i mišljenje, obzirom da ste već prošle sigurno sve vrste bolova i probadanja, a ja sam u skroz ranoj trudnoći... Naime sinoć i preksinoć oko  ujutro me probudila bol u zdjelici, jače pečenje, žarenje i pulsiranje. Traje oko pola sata i nakon čega bude ok, primiri se. Jel se kojoj to događalo na početku trudnoće? Tijekom dana me zna malo probosti, zaboliti ali vrlo malo, zanemarivo. No ovo me prepalo jer me bol probudi?

Jel se kojoj događalo u ranoj trudnoći? I ako ste pitali doktore što su vam rekli? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    27. Listopad 2019. 08:21

Oko 3-4 ujutro htjedoh napisati *

Točkica37
    27. Listopad 2019. 08:25

Ja sam.do cca 6 tj imala kao menstrualne grčeve

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Vrapčić123
    27. Listopad 2019. 08:29

Točkica37 ti menstrualni su na sreću prošli, ovo je sad nešto novo. 🙄

• lucille9
    27. Listopad 2019. 08:34

Jutro cure! Zaspala jedva oko 2:30h, nesanica već 5mj traje.

Za podloge sam čula razne komentare. Mi smo koristili one od DMa, ali tada su samo oni imali na tržištu. Misilm da je to sve isto, mada mi frendica nije bila baš zadovoljna s Lidlovim a hvali Violetine.
    Našoj maloj je za vlažni kašalj bio super Bisolvon (mislim okus trešnje), rehidracija čajem (kamilica, sljez ili bronhitko od Pampasa) i obavezno smo je lupkali po leđima- izazoveš salvu kašlja ali sve izbaci. Prije spavanja obavezno nos očistit.Do 1god. je isto gutala šlajm te bi se probdila u noći i to povratila, bilo je kao ljepilo. Nema boleštine koju nije pokupila u vrtiću ali je sve kratko trajalo a znali smo je i ostaviti doma na dan-dva ako smo vidjeli da ide prema bolesti. Ukoliko ste u mogućnosti ostavite ga doma iz razloga da vas ne zarazi- ja sam od moje u dva navrata pokupila infekt koji inače nebi, ali sada u trudnoći mi je baš dugo trebalo da se zaliječim.

Reserved123
    27. Listopad 2019. 08:40

Iva a kao menstrualni grcevi dole nisko, kriza me ne bole a traje mozda minut svakih 20 min. Nekad 15 zavisi nije mi pravilno.
    Ali ako se idem pomokrit onda mi nije tako jak intenzitet. Ne znam sta da kazem, prve dvije noci sam mislila da umisljam 🤷‍♂️😂

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

Angie1205
    27. Listopad 2019. 08:48

Dobro jutro curke! Vidim sve nas je poremetilo pomicanje sata 🙄
    Inace ne kukam nit se zalim al meni je u zadnja dva dana sve tako tesko i skoro nemoguce odraditi. Crv u guzici radi sto na sat a ja se nakon 2 min umorim da sam za srusit u nesvijest! Jel dosao kraj mojim aktivnostima u ovoj trudnoci ili me ovo vrijeme ubija...neznam al sam fuj sama sebi! 🤮
    Hodam ko giganstka patka, sagnut se vise ne mogu, sjedenje duze od 20min je za mene vrhunac, hodanje isto tako....preostaje mi jedino zalec i krepavat cijeli dan a ja to ne moguuuuu 😳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.