ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    26. Listopad 2019. 12:18

Cure šta kupiti sedmogodišnjaku? Dal se oni uopće još igraju igračkama? xD Il možda neku interaktivnu igru?

C1M4
    26. Listopad 2019. 12:21

Iva kad nemam njihov mail, a nigdje ne mogu naci.. xd

Juno
    26. Listopad 2019. 12:32

Ženice drage. Meni više ništa nije jasno. Danas pitam dežurnu doktoricu da li su došli nalazi brisa, a danas sigurno nisu jer je subota i veli da jesu. Vemi da je prisutna ešerihija i da ću dobiti Geonistin vaginalete sad za koristiti svaki dan, a ne kao do sada svaki treći jer se ona ne liječi na takvom mjestu antibioticima. Međutim nakon razmišljanja veli: obzirom na vaše prijevremene porode i spontani dobit ćete ipak i klavocin. Sad čitam kako ona vrlo lako može izazvati spontani ako iz rodnice prodre kroz ušće gdje izaziva upalu plodovih ovojnica i ne mogu vjerovati da ništa do sada nisu poduzeli pa makar i još jučer ako je onda stigao nalaz. 

samonezelje
    26. Listopad 2019. 12:45

Tenks thinkpink! Sretan i vama slavljenicki vikend onda!
    Mare ja sam lani necaku uzela onaj neki robot na solarnu energiju koji se moze slozit u tri oblika. Ima u Mulleru tog i super tih nekih znanstvenih setova. Te podlogu za radni stol sa Malcima i osnovama engleskog. Ispalo je da je robota tata slagal a da je mali postal nezainteresiran cim nije znao sve sam slozit.. brzo odustaje od svega sto ima veze sa koncentracijom i ne daj boze ucenjem.. Malci koji uce engleski su mu fora jer mu je stalno na stolu i pomoc mu je. Za Bozic je dobio Monopoly. U svakom slucaju mozda ne nesto u vezi skole jer kak su prvasici ide im na zivce sve u vezi skole i samo se zele poigrat s necim kaj dobiju.. S druge strane, mladji koji ima 5god obozava sve kaj se uci i razmislja jer oce biti veci ko braco pa jedva ceka skolu i to sve.. 

samonezelje
    26. Listopad 2019. 13:08

A daaaj mikio preslatko je ovo. Pingaci su bas medeni. Cak mi se cini da sam to vidla negdje.. moram uzet i ja tih nogalica na tregere. Kak se to zove zapravo?

Točkica37
    26. Listopad 2019. 13:10

Juno

Ženice drage. Meni više ništa nije jasno. Danas pitam dežurnu doktoricu da li su došli nalazi brisa, a danas sigurno nisu jer je subota i veli da jesu. Vemi da je prisutna ešerihija i da ću dobiti Geonistin vaginalete sad za koristiti svaki dan, a ne kao do sada svaki treći jer se ona ne liječi na takvom mjestu antibioticima. Međutim nakon razmišljanja veli: obzirom na vaše prijevremene porode i spontani dobit ćete ipak i klavocin. Sad čitam kako ona vrlo lako može izazvati spontani ako iz rodnice prodre kroz ušće gdje izaziva upalu plodovih ovojnica i ne mogu vjerovati da ništa do sada nisu poduzeli pa makar i još jučer ako je onda stigao nalaz.

A valjda zna koji atb smijes. Ja sam za eserihiju doduse u urinu uzimala d manozu i rjesila ju( ali bila je 10na4)

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• mustra
    26. Listopad 2019. 13:37

Pozdrav cure! Da vam se malo javim, iako citam redovito...sto se tice bebacha u busi, moja curka je, kako je rekao gin ko balerina, sve neki njezni pokreti! Tako da sam ja zapravo stalno u panici oko toga, ali su rekli da je sve ok...na uzv se vidi da je aktivna i sve normalno, ali ocigledno su joj pokreti njezniji i malo smooo lijeni! Ja sam ja +7, a curka na 1100g! Taman sam si nekak, a taman sam si bila i prije tako da zadovoljna! A sad sto se tice boja - morat cu vam slikati kad stignem, ali ta slikica nije za one koje ne vole rozu! Ja sam jedna od tih rozastih! Ja bi da je sve rozo, moze i baby rozo, moze i pink! Imamo i bijelih, sivih i bez stvari, ali to je to..najsmijesnije, sto ja nisam bas nista kupovala, dobila vecinu od sestricne tj.njene male, koja je isto roza fan! Sad je dragi rekao da ce on kupiti par zutih stvari, jer on voli zutu!

Gogaa_V
    26. Listopad 2019. 13:39

Ja cu poluditi za muzem danas! Vec  sam vam  pisala  da je kupio  kolica (zbog svog  djira i marke da budu kao auto mu) bez mog znanja  tek mi ih je neki dan pokazao i priznao(Al bar su crno  crvena) , a danas  smo u shopingu za kolica koja se meni  svidjaju  i izabrala sam A ON NECE NEGO SIVO-PLAVA. Ne volim  ni ja baš da su mi kolica roze ili sva robica (kupila sam ponešto, vise  neutralno) ali evo  vec  2 sata  se prepipremo  da ja ne zelim baš ta (koja se oboma  svidjaju) ali meni jedino smeta plavo jer mi nekako  bed curicu  u plavim  kolicima bas 😣 recaro  kolica  3u1. Nisam baš ninkod vas vidila  da će neka curicu u sivo plava kolica.

Lavica27
    26. Listopad 2019. 13:42

PetraB, na ginekologiji je bila dezurna iskusna dr koja je tunsituaciju nanporodu imala pred 20ak godina🙈 U roku tri minute mi jr manualno reppzicionirala maternicu i stavila tufere. Nemoram ti oricat kolko je to ludjacki bolilo ali su mi objasnili da se maternica izvrne kao carapa,ako ne reagiras brzo stisne se i mogu je samo izvaditi. Ispricavala se jer nisu imali vremena cekat da anestezija uhvati,srecom jos me nesto od epi drzalo. Nakon 2 sata poceli pistat aparati, mene boliti trbuh;uzv unutarnje krvarnenje, ruptura maternice. Dotad je dosao primarijus od kuce i jos dva doktora i brzo me operirali, spasili sa savom od 3cm i eto me,ziva zdrava i trudna. Ruptura ne znam da li je od manualnog repozicioniranja ili mjesta odvajanja urasle posteljice al iskreno ni ne zelim o tom mozgat,ziva i zdrava sam, sjecam se izraza doktorice i panike zbog brzine kojom je radila,netko bi na mom mjestu tuzio ili ne znam sto,ja ne znam da li bi mi u nekoj vecoj bolnici zbog guzve samo izvadili maternicu. 

Lavica27
    26. Listopad 2019. 13:44

Mikio preeeslatko!
    Cestitke Samonezelje i muzu thinkpink:)
    Goga,moja su siva kolica. Budi ustrajna u naumu!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.