ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Listopad 2019. 11:02

Ja inace se neznam pakirat al ovo mi je tooliko pomoglo da sad samo s tim putujem .. narucila sam preko neta 
    doslo ih je 6 mislim nekih 100 kn 
    u jednoj su ulosci i jednokratne gacice i spavacica jedna 
    u drugoj su higijenske potrepstine i u trecoj su carape .. stedi prostor u koferi i skroz je lakse upalirat ove ogroomne chicco uloske 

Angie1205
    26. Listopad 2019. 11:18

Petra neznam kak se zove, stariji je, Blajicevih godina ak ne i koju stariji. Blajic mi je na prvom porodu kao bio veza al nije ga bilo tak da mi nis to nije znacilo, a ovaj kaj sam ga gricnula je bio ok dr al kad mi je nasjeo na trbuh, njegovo rame mi taman doslo pod zube i ja kaj cu nego ham ham 😂

• thinkpink1
    26. Listopad 2019. 11:19

Jutro curke! 
    Kaj se "boljih" bolnica tice, sve je ovisno i o sluzbi, tezini poroda, postporođajnih komplikacija i dr. Moze se doc u hilton od bolnice i ako ti je neiskusan lijecnik, badava sve, ako se dogodi sranje. A zena se moze porodit u "šupi" i proci sve ok...tako da nema pravila...Naravno da težimo svi da odemo gdje nekoga znamo i imamo neku žnjoru, jer si u glavi posložimo da ce nas bolje bedinat... Ja osobno radim eliminaciju nekih bolnica i slažem si na listu odabranih sa svojim benefitima, pa cu vidjet koja ce presudit...
    Lavice super kaje pomoglo!🥰
    Samonezelje sretna vam godisnjica. Danas je mom muzicu rockas, a meni sutra🙈
    Svima zelim miran i ugodan vikend🥰😘

C1M4
    26. Listopad 2019. 12:05

Do kad se mogu donijeti doznake na HZZO za ovaj mjesec?🤔

Damnarexx 🌺
    26. Listopad 2019. 12:07

C1M4

Do kad se mogu donijeti doznake na HZZO za ovaj mjesec?🤔

Do 5.11. 🙂 Mada ti je najbolje do kraja ovog mjeseca, meni je teta salterusa prosli mjesec prisrala jer sam dosla 3. u mjesecu🙄

26. Listopad 2019. 12:08

Za 10 mjesec do 5.11 da bi isplata isla do 20.11 😊 

C1M4
    26. Listopad 2019. 12:09

Aha, ma ovi su skroz flegma sta se toga tice haha, prosli mjesec kad sam nosila sam zvala i rekla je kao do 4.10. da donesem i tad sam i donijela jer sam imala pregled pa nisam bila sigurna jer do 5. ili do 4. u mjesecu haha, hvala ti✌😇 Sad imam isto 04.11. pa da ne moram dva puta bezveze ici tamo haha 

MaRe
    26. Listopad 2019. 12:18

Cure šta kupiti sedmogodišnjaku? Dal se oni uopće još igraju igračkama? xD Il možda neku interaktivnu igru?

C1M4
    26. Listopad 2019. 12:21

Iva kad nemam njihov mail, a nigdje ne mogu naci.. xd

Juno
    26. Listopad 2019. 12:32

Ženice drage. Meni više ništa nije jasno. Danas pitam dežurnu doktoricu da li su došli nalazi brisa, a danas sigurno nisu jer je subota i veli da jesu. Vemi da je prisutna ešerihija i da ću dobiti Geonistin vaginalete sad za koristiti svaki dan, a ne kao do sada svaki treći jer se ona ne liječi na takvom mjestu antibioticima. Međutim nakon razmišljanja veli: obzirom na vaše prijevremene porode i spontani dobit ćete ipak i klavocin. Sad čitam kako ona vrlo lako može izazvati spontani ako iz rodnice prodre kroz ušće gdje izaziva upalu plodovih ovojnica i ne mogu vjerovati da ništa do sada nisu poduzeli pa makar i još jučer ako je onda stigao nalaz. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani